שלום לכולםם....

MAORI87

New member
שלום לכולםם....

יש ברשותי רמקול לאייפוד hi fi של apple מזה כ-3 שנים לערך,אשר רכשתי אותו בארה"ב. עד עכשיו הוא עבד מצויין!! פתאום אתמול באתי להפעיל אותו והוא לא הגיב לי ולא לשלט, ניסתי להשים גם אייפוד אחר והוא לא מגיב..כמו כן לא מטעין את האייפודים.. למישהו יש הצעות

abalaba2

New member
אני לא מכיר כ"כ את המכשיר

אבל אני מכיר מחשירים חשמליים. יכול להיות שזה עניין של מגעים וצריך "לשחק" עם זה קצת. אולי הבעיה בחשמל של המכשיר (סוללה נגמרה/ נשחקה- אבל בד"כ יש סימנים לפני שדבר כזה קורה כי המכשיר מתחיל לזייף, סוללה זה סה"כ קבל והיא יכולה להטען רק מס' מסויים של פעמים, בגלל זה, לדוגמא, צריך להחליף במכונות גילוח נטענות את הסוללה/ מכשיר כל כמה שנים). לפי התמונה לא נראה לי שיש כבלים אבל אם יש בכל זאת תשקלי להחליף כבל ולבדוק, אולי הבעיה איתו. אולי הזזת כפתור מאחורה בטעות בלי לשים לב.

MAORI87

New member
היי

זה מחובר עם כבל חשמל!! למרות שיש אפשרות להפעיל את הרמקול עם סוללות בומבסטיות כאלה.....[לא ניסיתי] נראה לי שאני אקנה כי ככה אוכל למקד יותר את הסיבה שזה לא עובד.... אגב בקשר לאחריות ב-idigital אם רכשתי את זה בארה"ב לפני כ-3 שנים יש /אן אחריות?? אודה לעזרהה

LinkTree

New member
3 שנים זה הרבה אחרי האחריות

אחריו היא לשנה בלבד (ברוב המקרים)

abalaba2

New member
אם זה כבל שמתפרק

פשוט תחליף כבל (קח ממכשיר אחר). חבל סתם לקנות סוללות שעולות יותר מהמכשיר ולגלות שזו לא הייתה הבעיה. ולא נראה לי שidigital מכבדת אחריות של דבר שנקנה בחו"ל, אבל שווה להתקשר אליהם ולבדוק. אני גם באמת מציע בחום לשחק עם המגעים, לפעמים זה סתם עניין של זווית.

AYELET1

New member
אם זו בעיה של מגעים-

נסה לנקות את הקונקטור המתחבר לאיפון עם צמר גפן ומעט אלכוהול בריכוז של כ-99 אחוז (מה שמשתמשים במעבדות אלקטרוניקה. זה בפירוש אינוהאלכוהול שקונים בבית מרקחת לניקוי פצעים).

MAORI87

New member
ניסתי אייפוד אחר

וגם לא מטעין ולא משמיע מוזיקה

למעלה