שלום לכולםםם!!

אביושש

New member
אעאעאעאע

כיפפלךךךךךךך..!! יאוו זהו אני החלטתי.. או שאני אגור באוסטרליה או בקנדה.. חחח

Enderew

New member
לא הצלחתי להבין מאיפה את?

אוסטרליה? ארה"ב? או ישראל? בילבלת אותי עם ההודעה הזאת ועוד אחת בשרשור הזה שבה סיפרת על החברה האמריקאית.

FIRE GODDESS

New member
חחח הלוואי!!!! אממ אני גרה בישראל

אבל אני למדתי באולפנא (בי"ס דתי לבנות בלבד) באולפנות יש מלאאאא אמריקאיות ובנות שמדברות באנגלית אפילו יש כמה צרפתיות וקנדיות ומבריטיות....כתבתי אוסטרליה כי אני מתה לבוא לשם ולהיות כמה זמן באוסטרליה ואני אוהבת את אוסטרליה.... ד"א אפפעם לא הייתי בחו"ל אפילו לא טסתי לאילת!

FIRE GODDESS

New member
אני לא יודעת מה איתכם אבל

יש לי חברה אמריקאית שהיא פה כבר כמה שנים טובות (טוב אולי לא כאלה טובות lol) נראה לי אממ היא באה לפה בכיתה ב' נראה לי ועכשיו אנחנו עולות לי' אז תעשו חישוב..קיצר כשאני מדברת איתה על אמריקה ועל ישראל היא מאו אוהבת את ישראל אבל היא אומרת שיותר טוב בארה"ב...קשה לי להבין איך אפשר לומר שחרא לכם באמיקה...

אביושש

New member
זה תלוי!!

זה תתלוי בהמון דברים. זה תלוי באופי שלך.. למהירות שלך להסתגלות לשינויים, למקום חדש, חברים חדשים.. התמודדות עם המרחק מהמשפחה.. הדמודדות עם השפה.. לא לכולם קל להתחבר לאנשים חדשים לא כולם מתמודדים עם תרבות שונה.. זה לא תמיד קל כמו שזה נראה.

unclesam1

New member
זה באמת תלוי ...

אני בנאדם שלוקח לו הרבה זמן להסתגל ... במיוחד כשהחברה האמריקאית לא ממש עוזרת לי להסתגל . עוד שאלות על אמריקה ... דברי איתי באיי סי קיו ...

אביושש

New member
מה המספר?

שלי>> 322006993 אם עוד מישו יכול להכנס ולספר לי לי קצת על החיים בחו"לל אני אשמחח..!! יאוו אתם לא מתארים לכם עד כמה זה מסקרן אותי...

היי!

אני קרן בת 15 מריצ'מונד שבקנדה. הרמה פה אחלה.. יש פה הרבה סינים שהם לא ממש הגיינים... <לא קשור> הלימודים אחלה... אני פה בקנדה כבר שנה ו5 ימים.. הפרשי השעות ביני לבין ישראל הוא 10 שעות. כלומר שבישראל ערב אצלי בוקר ולהיפך... החיים פה בסדר גמור אבל, עדיין אין כמו ישראל... עוד שא'? את מוזמנת לפנות אליי לאי מייל: [email protected] <זה לא מסן>

אביושש

New member
היי קרן..!!

יש לי שאלה.. היא בעצם לכולם.. איך זה שאתם יכולים לכתוב פה בעברית?? ואתם יכולים לקלוט את ערוץ 1 או 2??

noni2222

New member
מקלדת בעברית.

הבאנו מהארץ מחשבים, מקלדות... זה לא בעיה.. ומי שאין לו מקלדת בעברית אפשר להתקין תוכנה של עברית ולהשתמש במקלדת האנגלית, כמובן שצריך לדעת איפה האותיות בעברית נמצאות על המקלדת, אבל אני משערת שהרבה כמוני כבר מקלדים אוטומטי <הקלדה עיוורת>. ותמיד יש מדבקות כאלו עם האותיות בעברית שמדביקים על המקלדת האנגלית ואז זה כמו המקלדות שיש בארץ.. אני לא קולטת ערוצים מישראל.. לפעמים בחגים אפשר לקלוט באינטרנט את ערוץ 2 אבל גם זה בקושי..

אביושש

New member
אהה.. תודהה =]]

ושמעתי שיש ערוץ ישראלי בחו"ללל... מה אתם רואים בו? ושוווב אני מזה מצטערת שאני קרציה..

noni2222

New member
אצלנו אין...

יש ימים ושעות שיש רדיו בעברית... יש עיתונים מקומיים שיוצאים בעברית.. אבל טלוויזיה לא ראיתי ,(יש אפשרות באינטרנט בתשלום, אבל זה לא כ"כ חסר לי)

היי!

יש בארצות הברית ובקנדה מן תוכנית מיוחד שבה מתקינית צלחת על הגג ואז יכולים לראות את כל הערוצים שיש בארץ בקנדה/ ארה"ב... זה עולה סכום לא יקר אבל שווה את זה... יש לי חברה שיש לה את זה...

faland

New member
יש בארה"ב...

אפשר לקלוט גם בקנדה אבל רק עם לווין... זה כזה ערוץ שמקבץ את כל התוכניות השוות מישראל... לי אין אותו...

אביושש

New member
כוכב נולדדד???

אתם רואים כוכב נולד? השיר שלנו? סוף הדרך או רצים לדירה?

למעלה