אני רואה שכל אחד שמצטרף לפורום מציג את עצמו אז גם אני יציג את עצמי..חחח אני גיל מהצפון היפה והשקט...שמח להיות חלק מהפורום הזה..של האומן המוכשר והמעולה הזה.. אז זהו חחח אהה אני מקווה שתקבלו את ההצעה שלי להפוך את השם לפורום של מוקי ופילוני...כי גם לפילוני מגיע...
למה לא להחליף את השם למוקי ושבק'ס מיוזיק? הרי מי שבנה את מוקי זה שבק ובכלל פילוני..קשה לי להאמין שמוקי היה מגיע לאיפה שהוא עכשיו בלי פילוני לצידו. לכן אני חושב שמין הראוי לשנות את השם לפחות לפורום של מוקי ופילוני.. אם כל הכבוד לכולם אני חושב שאתם לא מעריכים מספיק את פילוני.
פילוני זה פילוני וכבודו ידוע לכולם. פילוני לא בנה את מוקי וגם לא שב''ק... זה קצת הגזמה. זה נכון שהדיסק הזה הוא של פילוני ומוקי ושניהם תרמו לו נכבדות. שב''ק מיוזיק כולל בתוכו גם את פילוני, ואת שאר האמנים שכלולים בשב''ק מיוזיק.
אני גל, מנהריה מאיפה אתה בצפון? אגב,לדעתי גם צריך לשנות את השם-פורום מוקי ופילוני! שניהם תרמו באותו היחס להצלחה של מוקי ושבק, אני חושבת שמגיע לפילוני את אותו ביחס... אפשר בכל זאת לפתוח סקר חדש מי בעד לשנות את שמו של הפורום למוקי ופילוני?! לדעתי כמה אנשים שינו את דעתם, ויש פה גם כמה אנשים חדשים
לפי דעתי את טועה...שבק מיוזיק זה פילוני הוא אחראי להצלחה של הלייבל הזה..הוא אחראי להצלחה של מוקי ושל עוד אומנים טובים...וכמובן אסור לשכוח את יוסי הפיין הגדול מכולם אבל זאת כבר תיהיה הגזמה לקרוא לפורום מוקי פילוני ויוסי..למרות שזה קצת מצחיקקק חחח
כששאלו אותו למה הדיסק הוא על שמו ולא על שם שניהם, והוא אמר שהשם מוקי כתב הפך למן מותג שכזה, אבל הוא מכיל בתוכו את שניהם. הייתי נותנת לך ציטוט מדויק, אבל רק אחותי זוכרת משפטים במדויק. \:
מוקי ופילוני הבהירו שהם יוצרים ביחד אבל מוקי הוא הפרצוף שמשווק. אז לא מתאים להכניס את פילוני, יכול להיות שהוא לא רוצה בזה. שבק מיוזיק פחות מתאים כי לא באמת מדברים פה על ש"ס וכל הג'מעה...