שלום לכולםםם :)

שלום לכולםםם :)

מה המצב?? שאלה קטנטנה....מתי כל אחד פה מתגייס ומה החלטתם לעשות לפני הגיוס? (כאילו מסיבה או סתם לשבת איפשהו...) אני צריכה ביום ראשון לעשות משהו לחברים ואני לא יודעת מה בא לי....... :)

iti4

New member
אממ

בגלל התאריך גיוס שלי..(16.3.08) לא נראה לי שמישהו מהחברים שלי יהיה באזור כדי לחגוג איתי
ועם בא לך על מסיבת גיוס טובה תעשי מסיבת כובע או משהו..אצלנו זה הולך דיי טוב...

iti4

New member
מסיבת כובע המדריך המלא:

את צריכה לארגן מסיבה טובה: למצוא איזה שדה עזוב או חוף ים להביא: גנרטור למוזיקה ותאורה למקרה הצורך, שתיה(לא חובה),אוכל (גם לא חובה אבל מומלץ כדי שהחבר'ה לא יבכו)..זוהי המסיבה המומלצת ומה שאצלנו עושים הרבה. את גם יכולה סתם לעשות מסיבה יותר צנועה איך שאת רוצה.. את רוב המסיבה את מממנת מכספיך ולכן: כל מי שנכנס למסיבה צריך לשלם סכום סימלי של 20 "שח או 30 תלוי כמה השקעת וכמה החברים נדיבים.. עכשיו את הכסף משלמים לתוך כובע שנמצא בכניסה או שמישהו מסתובב במסיבה ומבקש כספים מאנשים.... זה מה שבערך ידוע לי על מסיבת כובע תקנו אותי עם אני טועה..

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif אחת המסיבות המעפנות

הייתי באחת כזו לפני שבועיים, היה פשוט גרוע. לא הייתה אוירה, היו אנשים לא קשורים והיה פשוט מעפן. ועדו שילמתי על זה 25
אם את מזמינה רק חברים ואנשים קרובים אז סבבה, אם לא אז זה על הפנים.

Karin917

New member
../images/Emo203.gif

2/6/08 אין לי מושג מה אני אעשה...זה עוד שנים!

9/11/08

אני אמור להתגייס למערך הטכני של חיל האוויר, בגלל הבצפר, אבל אני לא רוצה א. קבע ב. אני אהיה משוגע- אני שונא את המקצוע שלי (אלקטרוניקה) זה כזה משעממם ואם 5 שנים אני אשב עכשיו במעבדה אני אהיה משוגע!!!! וזהו.

למעלה