שלום לכולםםםם! הי אנשים גם אני חדשה פה.. קוראים לי רינת.. מה יש מענין פה שפיספסתי??
P pinki girl1 New member 29/9/04 #1 שלום לכולםםםם! הי אנשים גם אני חדשה פה.. קוראים לי רינת.. מה יש מענין פה שפיספסתי??
צ צוף האחת New member 30/9/04 #2 בכוכה הבאה ../images/Emo24.gif חחחח גם אני רינת בת כמה את ? אני בת 16 וחצי
ב בנחוש פלוש מי וידה New member 30/9/04 #4 שעלום! אני חדשה... זאת ההודעה ה80 שאני כותבת בסך הכל רציתי להגיד!! שעלוםםם ושאתם פורוםם פצצהה!!! :} זה הכל =\
שעלום! אני חדשה... זאת ההודעה ה80 שאני כותבת בסך הכל רציתי להגיד!! שעלוםםם ושאתם פורוםם פצצהה!!! :} זה הכל =\
נ נשממי New member 30/9/04 #5 נצל"ש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif אם קבעתם איזה סימן לנצל"ש תגידו לי כי אין לי שמץ מה הוא... ועכשיו לעניין... מישו יודע מתי מתחיל המשחק של הענק והגמד??
נצל"ש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif אם קבעתם איזה סימן לנצל"ש תגידו לי כי אין לי שמץ מה הוא... ועכשיו לעניין... מישו יודע מתי מתחיל המשחק של הענק והגמד??