שלום לכולםםםם

שלום לכולםםםם

היום כל המשפוחה שלי היינו בשניידר אצל ד"ר הדסה גולדברג ואיתה הייתה גם ד"ר קויתי. בגלל שיש לי שני אחים עם פיגור ולאחי אלי אפילפסיה קשה וייתכן שגם לאחי הקטן יש פרכוסים מיוקולוניים וזה מתבטא בקפיצות כמו בהלה. וגם בגלל כל הסיפור המשפחתי עשינו כל המשפחה בדיקות ד.נ.א אשר יישלחו אותם לחו"ל לאוסטרליה לבירור, בתקווה שיעלו על הגן ושיעלו על הבעיה. גם אתם במקומי הייתם מוכנים איך שאבא שלי מפרש את זה להיות "שפני נסיונות"? אבא שלי טוען שהם באים ללמוד עלינו אבל מצד שני אולי זה גם יעזור לעתיד שלי ושל שניי אחיי הבריאים. במקרה שלי אני יעשה כל דבר על מנת באמת למצוא את האבחון. אני יודעת שלכל אחד מכם יש דיעות שונות, אני אשמח לשמוע איך הייתם נוהגים במקומי. שיהיה לכולם המשך יום טוב

hashy

New member
הייתי עושה בדיוק כמוך ../images/Emo45.gif

ובמידה וזה יעבוד גם ההיסטוריה תעריך את זה...

qt1

New member
סיגל רק עכשיו ראיתי... מצטערת../images/Emo23.gif

תשמעי, הלוואי שימצאו מה לא בסדר זה בטח מרגיש ממש לא נעים לדעת שמחפשים משהו "לא בסדר" אבל כמו שאת רואה אלי סובל וגם האח השני שאני לא יודעת את שמו ואת ואבא..., אז נראה לי דווקא טוב מאוד לברר מה מקור הבעיה למרות שאין לי ספק שהתחושה שלי במצב כזה היא כאילו שמשהו בי "פגום" קלטתי אותך נכון?-כי אם לא אז תתקני אותי בבקשה טוב? זה בטח מאוד מתסכל , הלוואי יכולתי לעזור...
שולחת חיבוק חזק ומקווה שהדברים יסתדרו בהקדם. שלך...

היי קיוטי זה בסדר....../images/Emo39.gif

שלום, תראי אני יודעת שמשהו לא בסדר עם האחים שלי יש להם המון בעיות, צריך רק למצוא את הגן שגרם לכל הבעיות שלהם ואולי גם למצוא אולי דרך טיפול אם יש. גם לי זה נראה טוב לברר מה מקור הבעיה כי עדיין אין אבחנה מדויקת לגבי המצב של האחים שלי. אבל לגבי אבא שלי הוא לא כל כך שמח כי הוא אומר שאנחנו כמו "שפני נסיונות", אבל האמת לא כל כך אכפת לי העיקר יעלו על הבעיה. הרופאה אמרה לי שזה יכול לקחת שנה או יותר או שבכלל לא ימצאו כלום. כן לצערנו הרב כמו שאמרת כניראה יש להם משהו "פגום". המון תודות קיוטי והלוואי שהדברים יסתדרו במהרה באמת. אני שולחת חזרה חיבוקים ומוסיפה גם נשיקות

qt1

New member
סיגלי נראה לי שמאוד חשוב../images/Emo63.gif

לבדוק את הדברים דווקא בגלל שאת צעירה וביום מן הימים לכשתרצי להביא ילדים משלך לעולם , ישנו סיכוי לא קטן שתדעי ממה את צריכה להמנע וכדומה, לכן אני לא מזלזלת בבדיקה ובין היתר, נראה לי לא פחות חשוב שתדעו את ואבא יהושוע מה גרם לגן הזה להופיע דווקא אצל אלי ואדיר, יכול להיות שזה משהו שאפשר לנטרל בדרך זו או אחרת עם הקידמה של הרפואה היום כך שחלילה המצב לא ישנה בחיי ילדייך ובדורות הבאים... אני קוראת את העצב שלך בין השורות , זה רק בגלל הבדיקה או אולי קרה משהו? את תמיד יכולה לכתוב לי , את יודעת...
אני יודעת שלא קל... אבל לא להישבר

תודה hashy ../images/Emo39.gif

אני מאוד מקווה אולי בעתיד עוד נהיה מפורסמים מי יודע
לילה טוב

את עושה את הדבר הנכון ביותר!

רוב המצבים בחיים אין בהם מרוויח יחיד גם ברפואה אנחנו מרוויחים בזכות הניסויים והרופאים מרוויחים פרסום כסף יוקרה וסיפוק.

ufo11

New member
יאאאא:))) מה שלום ד"ר קיוויתי?

היא כזו חמודה:)))

ufo11

New member
אני חושב שהייתי עושה בדיוק אותו

דבר אם הייתי במקומך.. תחשבי על זה שזה יכול לעזור לאנושות וגם לכם כמובן:) שיהיה בהצלחה והרבה בריאות:)

תודה ufo11 ואני חושבתתתת....

ששלומה של ד"ר קיויתי בסדר היא נראית ממש חמודה, ושמעתי שגם היא יצאה לפנסיה אם אני לא טועה. היום היא וד"ר הדסה גולדברג אם אתה מכיר, בדקו את שני האחים שלי בדיקה יסודית. מקווה שבאמת יצליחו לעזור. ושוב המון תודה

למעלה