שלום לכולםםםם

שלום לכולםםםם

אני נורא אוהבת סימס ויש לי כמה שאלות בקשר לזה באיזה חודש יוצא הסימס 2? ויהיה לסימס 2 תוספות? תודה לכולם

מוליפופ

New member
אני רואה שענו לך אבל אני יענהגם לך

אז ככה לא בדיוק ברור מתי הוא יצא כי הוא עוד לא כל כך גמור (אבל בתהליכי גמירה) זה טוב -יש!! ובטוח שיהיה לו תוספות (ככה אני חושבת ) וכתבו שרוב הסיכויים שיהיו לו תוספות
זה כמו סימס 2 ... *** ויש לי שאלה ל"השליירית" את חדשה כאן?? זה נראה שאת מאוד מבינה בסימס !
*** מקווה שעזרתי

Shaaaki

New member
לא יודעים עדיין...

באיזה חודש בדיוק ייצא הסימס 2, מעריכים שבחודשים הראשונים של 2004 (כנראה פברואר). כן... אומרים שיהיה לסימס 2 תוספות... אההה... עוד משהו... צריך לצאת בימים הקרובים Create A Sim, התוכנה שבעזרתה בונים אנשים (כמו סקינים בסימס 1)...

shmulik15

New member
שלום

את מוזמנת להכנס לאתר הפורום, תמצאי מידע רב על הסימס וגם על הסימס 2, בשאלות הנפוצות שבאתר תוכלי לגלות מידע נוסף על תאריכי היציאה של הסימס 2.

אז ככה.

הסימס2 יצא בארץ כנראה במרץ,לא ברור אם בתחילת מרץ או לקראת האמצע. באמריקה הוא יצא כנראה בפברואר כמו שאמרו לך. סימס2 נורא יפה,אבל זו הדרך של מקסיס להרוויח כסף...אני קונה את סימס כשפים וממנו אני לא קונה יותר שום סימס,אולי את דה לוקס,ואולי את דאבל דה לוקס,תלוי במצב הכספי שלי...סביר מאוד להניח שיהיו לו תוספות...כי זה כמו סימס 1 רק יותר משוכלל,וזו דרך להרוויח כסף כמו שאמרתי. אז זהו לשאלותייך. אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול!

shmulik15

New member
היישר מהשאלות הנפוצות בסימיל:

:שאלה ?מתי הסימס 2 ישחורר :תשובה תאריך היציאה עדיין לא סופי, זה אמור להיות בתחילת 2004 ה15 לפברואר וה15 למרץ סומנו כתאריכים עם סבירות גבוהה ליציאת המשחק אבל תאריכי ההוצאה משתנים לעיתים קרובות לפי התקדמות בניית המשחק -------------------------------------------------------------------------------- חבל שאתם לא רואים וקוראים את כל אלה, כי אחרי הכל, עבדנו על האתר הרבה, כדי שאתם תהיו מרוצים

ברור שזו הדרך שלהם להרוויח כסף אבל

הכסף שווה את זה לא?? כי לפי התמונות שראתי וגם הכתבות זה הולך להיות ממש שווה!! לא? מה עדיף הסימס הראשון או סימס 2? אני חושבת שסימס 2 וחוץ מיזה יש לי את הסימס הראשוןוגם את התוספות חוץ מסופר סטאר ומג'יק וזה כבר דיי משעמם יאוו כבר אין לי סבלנות לחכות לסימס 2!!!! =

מוליפופ

New member
הודעה חשובה../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif

אז ככה מצטערת שכתבתי "הודעה חשובה" פשוט רציתי שתיכנסו כדי שלא תחשבו שעזבתי את הפורום ... אז ככה אני נוסעת ל5 ימים לא לחול (אוף!
) אז אתם יכולים להיות נחמדים ושאני יחזור לספר לי מה היה בפורום ?? פליז

shmulik15

New member
תהני

אם יהיה משו חשוב אני ארדוף אחריך עד למלון ואספר לך
סתם סתם תהני

מוליפופ

New member
תודה !! ../images/Emo13.gif ../images/Emo9.gif איזה חמוד ... חחח

אני מבטיחה שאני יסע אני גם יודיע לך מה קורה בפורום חח תודה לכל מי שכתב / יכתוב לי ..

אני להפך.. ../images/Emo3.gif

לא קונה את סימס מייקין' מג'יק ובמקומו קונה את סימס 2. יותר גרפיקה ודברים שווים לעומת מייקין' מג'יק שנראה לי סתמי יחסית.. למרות שאני אוהבת את סוג הדברים שיש במייקין' מג'יק (רכבות הרים, קסמים ודברים הארי פוטריסטים שכאלה) ואני לא יודעת אם לקנות את זה או לא..
וזו דרך ממש לא הוגנת להרוויח כסף מצד מקסיס. אולי זו לא סחיטה, אבל להוציא משחק ואחרי זה להוציא לו המון תוספות כדי לפתות את השחקנים הקבועים לקנות גם אותן זה לא ממש בסדר..

אני אומרת פעם ראשונה!

כל עוד יקנו את סימס2,יתפתו,ישחקו-זה ימאס. ואז תצא חבילת הרחבה,כדי לא להפסיד את הכסף שהפסדתם על הסימס2 הראשון,אתם תקנו את השני וזה ימאס וכן הלאה. כל עוד אתם קונים,הישראליםירשו לעצמם לעלות את המחיר,כל עוד לא תקנו,גםמקסיס וגם הישראליםיורידו את המחיר בארץ,ואתם תשיגו ת'סימס הזה במחיר סוכריה!אולי איזה 150 ש"ח,זכרו שגרפיקה כביכול"משופרת"יותר היא גם יקרה יותר,קחו בחשבון שאני מזהירה אתכם כאן ועכשיו! הם יוציאו עוד חבילות,עוד כלמיני שטויות,ואז יגידו לכם שזה האחרון כמו סימס אנלישד,ואז יוציאו עוד,ואז יצא סימס3 עם גרפיקה יותר משופרת והסיפור יחזור על עצמו. אל תגידו שלא אמרתי,בכסף הזה שהם גווים על כל סימס אתם תוכלו בסוף לקנות בית! הכי שווה,אם יש לכם משפחה/חברים מחו"ל,תבקשו! לא בארץ! בארץ המוכרים הישראלים מוסיפים לעצמם כביכול "דמי כיס"...אז זו ההמלצה שלי,תשתמשו בה או לא,ואם מישהו רוצה הסבר יותר מפורט שיגיד ואני אסביר ביותר פירוט,רק ככה אולי זה יכנס לכם לראש,כי אנשים יודעים שאתם מכורים ומנצלים את זה לרעה!!!

למעלה