שלום לכולםםםםם

Xanadu9

New member
שלום לכולםםםםם

כאשר עורכים פריסת 'יחסינו לאן'? (מה ההתפתחות הצפויה בין X ל Y ) והקלף האחרון, המסכם, יוצא מלך החרבות - האם התשובה היא שמשהו יחתך לפה או לפה? האם זה יותר שלילי מחיובי או שלא ניתן לדעת, או שכלל לא בכיוון?! תודה רבה לכולם!

מלך החרבות...

כשיוצא מלך החרבות,זה מעיד על השואל שנמצא במשא ומתן עם סביבתו, השואל חייב לקבל החלטה, לבדו או בעזרת אחרים... מקווה שעזרתי לך, בוקר טוב דפנה

מלך החרבות מעיד על החלטה נכונה

הרמונית ומאוזנת. כדי לדעת את הפרשנות שלו צריך לדעת מן הסתם את המיקום ואת שאר הקלפים בפריסה.

איך אפשר לדעת ../images/Emo140.gif

מה אומר מלך החרבות? ומה משמעות המיקום? האם כל החלטה הרמונית ומאוזנת, היא החלטה נכונה לכולם?? אשמח לתשובה אריאלה באהבה

batgalim

New member
מלך החרבות ../images/Emo20.gif

אני לא רואה אותו באופן חיובי כל כך כשהוא קשור לענייני זוגיות. כמובן שחשוב היכן הוא נמצא בפריסה, אך באופן כללי - מלך החרבות אמנם מחפש הרמוניה - אך הוא מחושב וקר, כשבזוגיות אנו מחפשים את החום והרגש, את ההחלטה שבאה מתוך אהבה, מלך החרבות בוחר לבחון דברים מתוך מחשבה והגיון: "האם מתאים לי להיות בזוגיות הזו או לא...?" הזוגיות נמצאת בבחינה, בבדיקה לכאן או לכאן - כשבתכל'ס אין החלטה כי היא נדחית מתוך זהירות ושיקול דעת. אריאלה - לדעתי, לא כל החלטה הרמונית ומאוזנת היא החלטה נכונה - לא כשזה קשור בזוגיות שם דרושה רומנטיקה ולעיתים גם ספונטניות - שזה חסר למלך החרבות.

Xanadu9

New member
כך גם אני חושבת

תחושת הבטן שלי אמרה שזה משהו שלילי דווקא...הפריסה עצמה הראתה על אשליות רומנטיות מצד האשה וייתכן בגידה מצד הגבר (3 גביעים) - כשלבסוף מלך החרבות לדעתי מראה על חיתוך הקשר. תודה לכולם על התשובות

dmmr

New member
3 גביעים הם לא בהכרח בגידה

אבל המסר היה אליך, ואם זה מה שזה אמר לך, אני מאמינה. אז גם אני חושבת שמלך החרבות מדבר כאן על קור וסביר להניח שפרידה. כי מלך החרבות שקול ,מאוזן עם רצון בסיסי לצדק והרמוניה ,אבל שהוא מגיע לסף מסויים הוא מתהפך ונעשה קר והחלטי ,יתכן מנתק, ואז קשה מאוד הדרך חזרה........ אז אני לא ראיתי את הפריסה ויתכן שהאשה פשוט קצת מתקדמת הרבה יותר ממה שהוא מתכוון ,והגבר עדיין רוצה לחגוג ופשוט לא להתמסד אבל בכל מקרה צריך להבין שכדאי לברר מה קורה שם כי אחרת זה פשוט יגמר . שוב , צריך לראות את הפריסה, כדי להבין את ההקשר . אבל...

מלך החרבות (זוית ראיה נוספת)

מ ל ך ה ח ר ב ו ת מלך החרבות יושב עם הפנים אלינו, מסמל את היותו גלוי לב ואינו מסתיר את פניו האמיתיות. שמלתו הכחולה מסמלת את הרציונאליות שלו ואת השליטה העצמית שלו. הגלימה הסגולה מסמלת את השראתו הרוחנית. פנים גלימתו אדום המסמל תשוקה ורצון עז פנימיים לכיבוש והשגת דברים. המצנפת האדומה לראשו מתחת לכתרו מסמלת שמחשבותיו נשואות לרכוש סקס ותשוקות. הציפורים והעננים בשמים מסמלים את מעוף המחשבה וראית הדברים מלמעלה. החרב בידו אינה ישרה ומוטה מעט הצידה מסמלת את יכולתו להטות את החלטותיו ודבריו לכאן ולכאן והעיקר שיהיו לטובתו. רגלו האדומה המבצבצת מסמלת את כיבושיו המעשיים ויכולתו להשיג. העצים מאחוריו נמצאים בתוך ענן מסמלים את הרגש והשכל הפועלים יחדיו. עץ אחד ברור המסמל רגשות ברורים והעץ הלא ברור מסמל רגש לא ברור המפעם בו. מאחורי גבו על כיסאו יש ציורי פרפרים וזוג עירום המסמלים את עברו העשיר בהרפתקאות אהבים. שני הירחים סביב הפרפר על כיסאו מסמלים את שני סוגי רגשותיו ואת השינוי בהם. העננים הנמוכים יסמלו מחשבה ודיבור יציבים ומפוקחים, שיקול דעת וברירת מילים. העננים המיתמרים מעלה יסמלו את שילוב הדמיון וההשראה באמצעות המחשבה. משמעות הקלף: מאמין בצדק ובמוסר. שופט בהגינות. דואג לעצמו. חכם ומשכיל. שואף לשלמות. מסתיר את תשוקותיו האמיתיות אך פועל יפה להשיגם. יודע לדבר ולשכנע היטב. (טיפוס אינטרסנט) רגישות באזור הכליות. חשיבה - אינטרסנטית, הגיונית, אינטואיציה, מלאת רצון. רגשות - קרים, תשוקות חזקות. פעולה - משיג את רצונותיו בשכל ועורמה אם יש לו אינטרס. הפרעה - אינטרסים של אחרים פוגעים, מפריעים ומכשילים אותך.

יופי של פרוש...

בפירושך הנרחב על מלך החרבות הוספת לי... דברים נוספים שלא ידעתי ועל כך התודה, דפנה ושיהיה לך יום טוב !

רשף כשף

New member
מיקי תהיות לגבי הפרפרים והעירום

האם הם יכולים לסמל את מערומי הנשמה בעומדה מול שופט מוסרי? לא השתכנעתי לגבי השילוב בין רגש לרציו בקלף, לדעתי הוא מצביע על מוסר גבוה והגיון קר אך נטול רגש.

פרפרים (זו רק דיעה)

פרפרים נתחיל במלך החרבות הלבוש הכחול מסמל את שיכלו הרב והמעשי. גלימתו הסגולה מסמלת את יכולותיו הרוחניות או האומנותיות. פנים הגלימה האדום מסמל את תשוקתו הפנימית העזה. הברדס לראשו ונעלו האדומה מסמלים את מחשבותיו ומעשיו סביב מושא תשוקתו. החרב המוטה הצידה מסמלת את אינטרס עצמי, (מעין חוסר יושר). ידו המאוגרפת מסמלת כי הוא יכול לכעוס ולהגיב בהרמת קול. הפרפרים מאחוריו מסמלים את מחשבותיו (אידאה, רעיון, מסר מלמעלה, או פתיחות למסרים תחושתיים) 2 הסהרונים העוטפים את הפרפר מסמלים כי מחשבותיו נושאות בחובן גם צער. הזוג הרוקד מעל כתפו הימנית מסמל את תאוותו לחיים מענגים ולהנאות החיים. העננים כהרים יציבים כמו שיכלו ומחשבותיו. הענן המיוחד כמו הרהור מעל מסמל את פרץ המחשבה או הרעיון המיוחדת והילדותית משהו. שימי לב למלך 2 ציפורים. למלכה ציפור אחת. ואילו לנער יש הרבה ציפורים (פרפרים) בראש, ככוונת המשל. הפרפרים של אביר החרבות נמצאים על רתמת הסוס. הסוס הוא הרצון והתשוקה לכן כל מחשבותיו סביב תשוקתו להשיג לכבוש ולהכניע. קרעי העננים מעל הנישאים ברוח החזקה רק מוכיחים כי אצלו הכל כאן ועכשיו. הוא דוהר במהירות שמאלה לכיוון העתיד מבלי לחשוב כלל. מעל הפרפר של המלכה יש שני סהרונים המסמלים צער. חרבה הזקופה והאיתנה (כמו קלף צדק) מסמלת יושר והגינות. באהבה רבה מיקי

רשף כשף

New member
דעתך מאוד מענייינת תודה

לדעתי הסמלים של ציפורים ופרפרים בריידר מסמלים את יסוד האוויר. בחבילת הילד הפנימי הפרפרים מסמלים את הנשמה. לעירום בקלפים (ראה גם קלף הכוכב) אני מתייחסת כאל הנשמה במערומיה- מותרת ממחסומי הגוף הפיזי.

batgalim

New member
3 גביעים

אולי לא ממש בגידה... אך יתכן קשר עם יותר מאישה אחת (כשיש קלפים תומכים בפריסה). (בעיני "בגידה" היא כאשר הזוגיות ממוסדת, ואחד מבני הזוג מוצא לו פרטנר נוסף). הקלף בזוגיות מבטא קלילות וחוסר מחוייבות, קשר שמתבסס על בילויים משותפים, הנאות, חגיגה מתמשכת של רומנטיקה לא מחייבת. כשהקלף נמצא בפריסה בשאלה זוגית אזי הייתי אומרת שהקשר אינו מחייב, בבחינת פלירט... אין רצון מצד בן הזוג אותו הקלף מייצג למסדו.

Xanadu9

New member
אכן....

מדובר בזוג נשוי, כשכבר לפני שנה היו דיבורים על בגידה מצד הבעל....אני די חדשה בטארוט ועד היום הפתיחות הדהימו אותי. אני פותחת בד"כ בקלפים אחרים - אני חושבת שאתם קוראים להם קלפי הצוענים (?)

מגי, אנחנו רואות קצת אחרת...

במידה וישנם בפריסה קלפים מלאי רגש ותומכים אזי לטעמי מלך החרבות כסיכום הוא יותר מבסדר. מה רע בזוגיות הרמונית ? לא רע בכלל לדעתי אלא טוב מאוד. זוגיות צריך שיהא בה רגש, אהבה, סקס אבל גם חברות מאוזנת והרמונית.

batgalim

New member
אסנת../images/Emo20.gif כנראה שכל אחת מאיתנו

רואה את הזוגיות באופן שונה... זוגיות הרמונית זה נהדר - בתנאי שיש גם אהבה. מלך החרבות אינו מבטא רק הרמוניה, אלא גם שיקול ובחינה, בן זוג שכל הזמן בוחן ובודק את בת זוגו בראיית מוסר וצדק - אינו נראה בעיני אידאלי. אך כמובן שיש צורך לראות את כל הקלפים בפריסה כפי שכתבתי בתחילת דברי, ונכון שבמידה וישנם קלפים תומכים לאהבה ורגש בין בני הזוג, אז כקלף סיכום הוא יכול לבוא ולומר שלמרות שקיימת אהבה בין בני הזוג, הקשר כרגע נמצא בבחינה על מנת למצוא גם את האיזון וההרמוניה אשר בו.

מסכימה איתך.

בינתים אנו רק נותנות ספקולציות כי אין אנו מודעות לתמונה כולה - הפריסה, שאר הקלפים וכיו"ב.

למעלה