שלום לכולםםםםם!!!!

אבשי ג

New member
שלום לכולםםםםם!!!!

מצטער שלא הייתי פה בשבוע האחרון פשוט אין לי עדיין מחשב וגם... נחשו מה? ה-ת-ג-י-י-ס-ת-י!!!! ובנתיים ממה שאני כן יודע על מה שאני הולך לעשות (ומעבר למקום שבו אני יושב אני לא יודע כמעט כלום) אז אתם יכולים להוסיף לרשימה עוד עתודאי מרוצה. שובצתי במקום שאליו הכי רציתי להגיע. התפקיד מצויין ומאתגר, האנשים נחמדים, מסבירי פנים ומנסים להקל על הקליטה כמה שיותר. בכלל כל התהליך היה בסדר גמור למעט כמה בירוקרטיות שלא היו ממש בשליטת המדור. בהזדמנות זו אני רוצה להודות לריקי על כל מה שהיא עשתה, על כל הארגון המצויין של היום חז"ל וגם אם יש לה יד ורגל בשיבוץ שלי (ואני מניח שיש) אז תודה! לגבי המשך הדרך: יכול להיות שבשבוע שבועיים הקרובים אני אכתוב קצת פחות עד שיהיה לי את המחשב שלי וגם עד שאני אקלט בתפקיד יותר ויהיה לי יותר זמן ובכלל שאני אהיה יותר מאורגן. בכל אופן אני אשתדל להכנס לפה לפחות פעמים שלוש בשבוע ולענות על שאלות ולמחוק פרסומות ופרמידות, בכל מקרה אני מקווה שתתיחסו בסלחנות אם יהיו קצת פשלות בזמן הקרוב וכל מיני הודעות לא ימחקו, טוב? אז זהו לבנתיים, אם מישהו רוצה אותי, אתם יודעים איך להשיג אותי. ביי, ותודה על ההתחשבות!

eitan007

New member
יש לי שאלה.

היה פעם אחד בפורום בשם atudaman, זה לא אתה במקרה ?

למעלה