אחרי יותר משבוע..... סוף סוף יש לי אינטרנט.... וגם טלויזיה. אנחנו עדיין מסדרים ומתאקלמים בבית החדש..... עדיין הבית לא גמור זה בית חדש.... יקח עוד קצת זמן... הילדים לאט לאט מתחילים להתרגל למציאות החדשה. אבל זה אושר גדול..... דרך חדשה בחיים. בקרוב חנוכת בית..... מתגעגעים.... שגב ומיכל
ים של אהבה שולחת לכם בית לא מקימים ביום אחד אז לאט לאט תארגנו את הבית והבורא מבקשת לברך את הבית ואת הגרים בו בשפע של בריאות אהבה ואושר לילדים שילךמדו לחיות ביחד בים של אהבה ואחווה במשפחה המורחבת שנוצרה ולהתחיל שנת לימודים חדשה ברגל ימין ולך מכלי שולחת ים של כוחות לתחזק את הבית המשותף שיהיה הארמון של המלך והמלכה עם כל הנסיכים והנסיכות המאושרים עכשיו אתם יחד בעלי משפחה מרובת ילדים וזה לא פשוט בכלל אוהבת אותכם מאד נסיכונת
כמה טוב לראותך אדומה שוב!!! התגעגענווווווווו מבטיחה לקפוץ אליכם שבוע הבא איזה יום ... לפני הנסיעה שלי לרודוס!!!! אכן מציאות חדשה ומאושרת פתחתם דף חדש בבית חדש כל ה"שבט" ... מחכים לחנוכת הבית בצפיה גדולה... אוהבת אתכם ומתגעגעת באמתתתתתתת צביה -שתבוא לבקר אתכם שימי מים בקומקום וכמה קוביות קרח וזהו לא צריך יותר קפה קר מספיק לי...
המון המון הצלחה ואושר בביתכם החדש.. איזה כיף לשמוע שכל השבט מתחיל להתאקלם.. שיהיה לכם רק טוב וטוב וטוב... נ.ב מיכל בסוף את עושה חנוכת בית לפני.חחחח... אוהבת אתכם~ליאת