שלום לכולםםםםםם!!!!!!!
התגעגעתי אליכן!!!!!!!!!!!!!!!!!1 מה שלום כולם? מחזיקים מעמד? אוהבת אתכן בננות! מאיוש שלי, דבורתי הקטנה! כל כך התגעגעתי אליך. המממ דבורה קטנה כמוך צריכה לזלול דבש ולא לחשוב על נפנוף כנפיים ששורף קלוריות! חוץ מזה, אני בטח אופיע במעריב לנוער תחת הכותרת: ``נמצאה אווזה אחת במשקל של שלושה היפופוטמים!``....
מה שלומך מאיונת? רוצה לספר לי קצת מה קורה איתך? אני דואגת לך. מחכה לזמזומייך.
ותרנגוליתה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה מצחיקה את. אפשר לשים אותי בפרסומת של לפני ואותך באחרי. ואז כולם ירוצו למרזי מורית.. חיחיחי אוהבת אותך יקירה. מצטערת על ה``קחיק`` שהשמעת כשדרכתי לך על הפצעים (בית ספר). אבל את יודעת מה זה הצליל הזה? ``ממממווווווואאאאאאאההההה!``? זו הנשיקה שאני מדביקה עליך. ואת יודעת מה זה הצליל הזה: ``הצצציייללללוווווו!!!!!``? זה הצליל שאת משמיעה כשאני מוחצת אותך בחיבוק ענקי בין זרועותי הבומבסטיות.
מה קורה איתך מתוקתי? מחכה לשמוע ממך. איפה הקרקורים שלך?! למה הם לא יותר תכופים?! גגגעעעעעעעגגגגגגגעעעעעעעגגגגגגגגעעעעעעעעעעע <אווזה מוחה בעצבנות על חסרונה של תרנגולת>.
תקרקרי לי, וזו פקודה! קארנינה, נשמתי התאומה והאהובה מכל!!!!!!! מתגעגעת אליך כל כך1 מה יהיה עם המייל הזה? ולמה את לא מספרת לי על כל מה שהצלחת? מה את חושבת שזה פה, שיקגו?! קארנוש, אוהבת אותך המון המון המון המון, ומחכה דחחחחוווף לשמוע ממך! ממממוווווווואאאאאאאאאאהה! בננות שלי, תיכף יגיע צירוף של שיר שכתבתי. אל תיבהלו. אני לא רוצה שיהיו לכם סיוטים בלילה, אז השיר הוא חד פעמי... וחוץ מזה, ביום חמישי יש לי תחרות, אליפות הארץ באתלטיקה. אצבעות בהכנה בננות, אני אצטרך אתכן כל כך!!! מחכה לשמוע מכולכן, ושולחת את אהבתי! שלכן תמיד סתווית האווזה
התגעגעתי אליכן!!!!!!!!!!!!!!!!!1 מה שלום כולם? מחזיקים מעמד? אוהבת אתכן בננות! מאיוש שלי, דבורתי הקטנה! כל כך התגעגעתי אליך. המממ דבורה קטנה כמוך צריכה לזלול דבש ולא לחשוב על נפנוף כנפיים ששורף קלוריות! חוץ מזה, אני בטח אופיע במעריב לנוער תחת הכותרת: ``נמצאה אווזה אחת במשקל של שלושה היפופוטמים!``....