שלום לכולםםםםםם!!!!!!!

סתיו*

New member
שלום לכולםםםםםם!!!!!!!

התגעגעתי אליכן!!!!!!!!!!!!!!!!!1 מה שלום כולם? מחזיקים מעמד? אוהבת אתכן בננות! מאיוש שלי, דבורתי הקטנה! כל כך התגעגעתי אליך. המממ דבורה קטנה כמוך צריכה לזלול דבש ולא לחשוב על נפנוף כנפיים ששורף קלוריות! חוץ מזה, אני בטח אופיע במעריב לנוער תחת הכותרת: ``נמצאה אווזה אחת במשקל של שלושה היפופוטמים!``.... :) :) מה שלומך מאיונת? רוצה לספר לי קצת מה קורה איתך? אני דואגת לך. מחכה לזמזומייך. :) ותרנגוליתה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה מצחיקה את. אפשר לשים אותי בפרסומת של לפני ואותך באחרי. ואז כולם ירוצו למרזי מורית.. חיחיחי אוהבת אותך יקירה. מצטערת על ה``קחיק`` שהשמעת כשדרכתי לך על הפצעים (בית ספר). אבל את יודעת מה זה הצליל הזה? ``ממממווווווואאאאאאאההההה!``? זו הנשיקה שאני מדביקה עליך. ואת יודעת מה זה הצליל הזה: ``הצצציייללללוווווו!!!!!``? זה הצליל שאת משמיעה כשאני מוחצת אותך בחיבוק ענקי בין זרועותי הבומבסטיות. :) :) מה קורה איתך מתוקתי? מחכה לשמוע ממך. איפה הקרקורים שלך?! למה הם לא יותר תכופים?! גגגעעעעעעעגגגגגגגעעעעעעעגגגגגגגגעעעעעעעעעעע <אווזה מוחה בעצבנות על חסרונה של תרנגולת>. :) תקרקרי לי, וזו פקודה! קארנינה, נשמתי התאומה והאהובה מכל!!!!!!! מתגעגעת אליך כל כך1 מה יהיה עם המייל הזה? ולמה את לא מספרת לי על כל מה שהצלחת? מה את חושבת שזה פה, שיקגו?! קארנוש, אוהבת אותך המון המון המון המון, ומחכה דחחחחוווף לשמוע ממך! ממממוווווווואאאאאאאאאאהה! בננות שלי, תיכף יגיע צירוף של שיר שכתבתי. אל תיבהלו. אני לא רוצה שיהיו לכם סיוטים בלילה, אז השיר הוא חד פעמי... וחוץ מזה, ביום חמישי יש לי תחרות, אליפות הארץ באתלטיקה. אצבעות בהכנה בננות, אני אצטרך אתכן כל כך!!! מחכה לשמוע מכולכן, ושולחת את אהבתי! שלכן תמיד סתווית האווזה

כאן כאן כאן!!!!

בבבבבזזזזזז.......בבבבבבזזזזזזז.....בבבבבבבבזזזזזז...... אמנם אני אחת...אבל יש לי נוכחות מסיבית. ואם תהיה לך תמונה בעיתון...לא משנה מה - אני אמסגר אותה ואתלה אצלי בחדר. ואם את אוהבת דבש את מוזמנת...יש לי פה בחדר. אבל אני לא אוכלת אותו...כמו שאומרים תמיד...הסנדלר הולך בלי גרביים... אני...בסדר. מנסה להיות. אין ממש ברירות...נכון? אווזונת שלי...מתגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעתתתת אליך. ואוהבת...כבר אמרתי? כנראה שהסניליות מדבקת...תזהרי ממני. אז אני א ו ה ב ת א ו ת ך !!!! עד השמים וחזרה 187 פעמים. שלך תמיד דבורה (במבטא פולני בבקשה...כמו דודה שלי)

ואיך יכולתי לשכוח?!

השיר מדהים...והסיוטים בלילה לא ממנו. מבטיחה לך. את מוזמנת לפרסם עוד...את כותבת נפלא. ובקשר ליום חמישי...נרשם ביומן. האצבעות תהינה מוכנות...אני אפילו אעשה להן פוליש לפני. אוהבת אני.

האווזה

New member
מאיוש שלי!

מתוקית שלי, מה שלומך? תגידי לסיוטים האלו שלך שאם הם לא יפסיקו אני אכנס בהם! אני אבוא בלילה ואגרש אותם ואפזר לך חלומות מתוקים על פרחים ופרפרים, על ציוצים וצחוק ילדותי שנישא ברוח האביב... ואולי גם איזו אווזה קטנה ליד אגם נוצץ... :) אני מקווה שהוקל לך מעט היום. אני אוהבת אותך כל כך מאיוש, ודואגת לך. לא רק דמעות יכולות לשטוף איתן את הכאב. גם מילים. בייחוד מילים שנופלות על אוזניים אוהבות ולבבות מסורים. מתוקית שלי, אווזה שכמוני אין לה שאיפה אחרת חוץ מלהיות תמיד כאן בשבילך. ואפילו פיתויים שתנסי לשלח בי, כמו הדבש, לא יעבדו.... בעעעעעעעע... מתוק מדי...... חוץ מזה, אוצי רוצי לך לאכול את הדבש לפני שאיזה אווזילה תבוא ותסניף לך אותו בשנייה..... :) הממממ היום יש לי תירוץ לא ללכת לאימון - חם ויש לי סחרחורת. אז אני נשארת בבית. אוהבת אותך מאיוש, ומחכה לשמוע ממך. ושולחת לך מליוני חיבוקים, ומחזקת את ידייך הלבלבנות. שלך לעולם סתווית.

סתיווית שלי...

תודה לך אווזונת מתוקה שלי... את מוזמנת לבוא ולהכנס בסיוטים שלי...תראי להם מה זה. כבר המון זמן שלא היו לי חלומות פז מוזהבים...עם אווזים. חשבתי על מה שכתבת לי ואני שוקלת לעשות מסיבת הסרת מסכות...חלקית. מקווה שזה יעבור בשלום. אני לא שלמה עם זה אבל...נראה. פשוט כבד לי מידיי...אי אפשר להמשיך כך. חמודתי אל תשכחי לשתות בחום הזה. הסחרחורת לא באה לה סתם כך... אוהבת אותך ואני רואה שהחלטת לפתוח כאן סופית גן-חיות, אאההה? אני איתך...באש ובמים. הדבורה בבבבזזזז....

ומה שלומך את תמרתי?

ערב טוב לך יקירתי... שאלה לי אליך: מה שלומך? אם אני לא טועה לא כתבת לנו מאז הניתוח...אני מקווה שאת בסדר...כמה שאפשר. ושאת זוכרת לדאוג לעצמך בימים חמים אלו ובכלל. אשמח לשמוע ממך...איך את וכל מה שתרצי לספר לנו. אוהבת ודואגת אני.

תמרה*22*

New member
מאיה

אכן הייתי בניתוח אפנדיציט ולקח לי לא מעט זמן להבריא ממנו אני מצטערת שלא יצא לי להיות כאן אבל הבראתי אצל דודים שלי ואין להם מחשב הייתי צריכה השגחה כל הזמן כי הייתי חייבת לא רק לאכול אחרי הניתוח אלא גם לא להקיא את האוכל אז לצערי גם השמנתי עוד יותר אבל ....... אין מה לעשות מה איתך?

תמרה...

את לא צריכה להצטער על כך שלא היית... אנחנו כאן לכשתרצי ומתי שתצטרכי. כמובן שנשמח אם תשאירי לנו אות וחיים והערכת מצב... וזה רק מתוך געגעוים ודאגה לשלומך. בכל מקרה - זוהי זכות ולא חובה. ואם כבר...היה לך תרוץ מצויין. ואני שמחה שחזרת אלינו ושאת מרגישה קצת יותר טוב. אנא אמרי תודה לדודיך בשמי...על שדאגו לך ושמרו עליך. כאן אם לא הם...אני מעריכה שלא היית שבה אלינו כל כך מהר ופחות או יותר במצב שאת יכולה להמשיך ולהאבק איתנו. הרשי לי לפקפק בנושא ההשמנה...אולי קצת עלית במשקל. אני מודעת לכך שזה קשה אבל את נלחמת ולא מוותרת. כפי שאת יודעת זהו חלק לא קטן מהטיפול אליו ניכנסת. ואת צריכה להמשיך בו...כי זו היא הדרך לבריאות ולחיים טובים יותר. בהצלחה לך יקירתי... ותודה על ההתעניינות...אני בסדר...אהיה בסדר. לא קל לי אבל אין ברירה...חייבים להמשיך...כפי שאת וודאי יודעת. בכל מקרה - תודה. שלך תמיד אני.

תמרה*22*

New member
מאיה בוקר טוב!

תודה רבה לך שמחה לחזור ולראות ``אולד פרנדס`` מה איתך? את בסדר? שיהיה לך אחלה יום אוהבת תמיד תמרה*22*

למעלה