שלום לכולםםםםםם

שלום לכולםםםםםם

אני מקווה שאתם עוד זוכרים אותי! ועם לא לא נורא עכשיו אני רוצה מימכם עצה כולם יוצאים שישי שבת לבקר את המדריכה שלהם שהייתה ליפני שנה כאילו הם יוצאים לבקר אותה וכולם ישנו אצצלה בבית משהו כזה... ואני לא הכרתי אותה אבל ארני עכשיו בבני עקיבא... והחברות שלי שהכרתי מבני עקיבא אמרו לי שאני יבוא והם ישאלו אותה והכל אבל אני מרגישהה דוחף כזה ואני גם בכלל לא מכירה אותה... אז לבוא לא לבוא ? כאילו אני אולי ירגיש דוחף כזה מה אתם אומרים? האא והייתי בבני עקיבא רק פעם אחת לבינתים והכרתי את המדריכות והכל..

tiki tiki

New member
בעיקרון

אני גם מרגישהב דוחף בכל דבר קטן...במיוחד עכשיו שאני בקושי מכירה אנשים... ולדעתי, אין לך מה ללכת לשם כי את באמת תרגישי נדחפת ואת לא מכירה את המדריכה הזאת והם הולכים בשביל לפגוש את המדריכה הזאת...אז אין לך מה לחפש שם... זאת דעתי...היא יכולה להיות דפוקה...אבל מה לעשות...

תראי

שאלה מורכבת,אבל אם כיף לך וטוב לך עם החבר'ה מה זה משנה לאן הולכים? תלכי איתם וזהו. אם מדובר על לישון אצלה ואת לא מרגישה נוח אז סבבה, תיכנסי יותר לשבט ואז תתחילי לנסוע איתם כמו שהם נוסעים עכשיו תלוי רק בך

טוב תראי...

בס"ד אם היא מזמינה אותך אז תלכי... או לפחות אם אין לה התנגדות ואת יודעת שחברות שלך הולכות אז למה לא... על כל מקרה אם את לא מרגישה שלימה עם זה אל תלכי כי חבל שתרגישי רע כל השבת... בהצלחה...

אני חושבת ש...

תלכי רק אם היא מזמינה אותך. אם לא - לא כדאי. תראי, אני חושבת שדוחף את לא תהיי כי את כבר חלק מהחבר'ה. אבל פשוט לא יהיה לך מה לעשות שם! הם יעבירו חוויות ואת תשבי בצד ולא תדעי על מה הם מדברים! את בטח גם בקושי יודעת את השם שלה. אז זה נראה לי פשוט מיותר. אפילו אם את היית עכשיו חצי שנה בבנ"ע, מצידי - זהמיותר רק כי לא יהיה לך מה לעשות. בהצלחה!!! נ.ב. ברור שזוכרים אותך!!!!!

למעלה