שלום לכולםםםםםםם!

שלום לכולםםםםםםם!

כפי שזה ניכר, אני ממעט להיכנס לפה - לחץ של זמנים, האינטרנט בעבודה דפוק, הדשא של השכן ירוק יותר, הכלב אכל לי את שיעורי הבית וכו` - אולם אני עדיין ברוחי פה, מציץ מתי שאני יכול בשנינותיוכם ובהברקותיכם, ומאחר וכרגע אין לי דבר חכם לומר (ויאמרו מלעיזי: ממתי אי פעם אמרת דבר חכם?) אומר רק שאני מאחל לכולם יום מוצלח, סוף שבוע מצוין. חגית 36 - מאחל לך זריחות, בעיקר בערבים, מאחל לך יופי בחשכה, וכוח בחולשה. מת עליך, ומאמין בך. לאלת האהבה - את השראה לי וכל עם התפוז. מאחל לך נסים אלהיים בכל שניה ביממה. לארבל(רון) - אתה נמצא בכל מקום, גרמת לי להביט מעבר לכתפי, לבדוק אולי אתה שם... אין ספק שאתה חומר קריאה מעולה, ואני משוכנע שיותר מזה. אתה יכול להרגיז, אבל גם יכול לרגש ולשמח. מאחל לך שכשרונך יוציא בך את הטוב, ושיכולתך השכלית תהיה לך - ולאחרים - מסלול ולא קיר. לCגל - מאחל לך שתמשיכי להאיר ולזרוח יותר מהשמש, הירח ועוד איזה כמה כוכבים משביל החלב (בגללך - בא לי יוגורט...) לרקדן - מאחל לך שאתה ובת זוגתך תמשיכו להפיח בנו נשמה, שמחה וששון, וששמחה זו תהיה לנחלה גם בחייכם. ולכל האחרים - פנטום, כלנית, חגית22, חגית31, חגית1234, ליפעת, לקצין, ולכל אלה שלא הזכרתי (לא משום שאני לא זוכר, אלא משום שאין לי כוח להתחיל ולרשום על כל אחד ואחד - אני לא כזה יצירתי ואין לי עד כדי כך סבלנות ו/או זמן) - מת על כולכם, ושיהיה לכם שבוע מצוין. ולסיום: מהי אהבה? אהבה - זה אתם. אגו טריפ.

למעלה