חחח אתם מוזמנים זה בית כנסת פתוח חחח....
ל ליהי לאב הילי New member 11/1/06 #36 היי תובל בהצלחה בעלייה לתורה! אני ליהי שיהיה לך בהצלחה בדיבוב ובסרט ובכל מה שתעשה אתה תופיע יותר בהמשך העונה הזאת?
היי תובל בהצלחה בעלייה לתורה! אני ליהי שיהיה לך בהצלחה בדיבוב ובסרט ובכל מה שתעשה אתה תופיע יותר בהמשך העונה הזאת?
נ נעמקה19 New member 11/1/06 #38 היי תובל יש לי כמה שאלות! איך זה לעבוד עם אדית חצור? בת כמה היא? מה התאריך לידה שלה? יש לה אימייל? אני חושבת שאתה שחקן מקסים, בהצלחה עם הכל
היי תובל יש לי כמה שאלות! איך זה לעבוד עם אדית חצור? בת כמה היא? מה התאריך לידה שלה? יש לה אימייל? אני חושבת שאתה שחקן מקסים, בהצלחה עם הכל
T tuvalshafir New member 11/1/06 #47 קודם כל תודה רבה ולעבודב עם אדית זה פשוט עבודה מדהימה וכפית... ואין לי אימייל שלה... מצטער
Y yairlost123 New member 11/1/06 #56 מה קורה תובל?? כנס! תגיד בפרקים הראשונים של הסדרה לא הופעת כמעט..אתה תופיע פחות מהעונה הראשונה?
O ofirush17 New member 11/1/06 #46 למעלה הוא כתב שהוא לא בירר את ה תאריך אז הוא בטח גם לא יודע בת כמה היא
T tuvalshafir New member 11/1/06 #50 טוב אני חייב לזוז היה ממש נחמד לדבר איתכם שוב.. ו.. יש ממש סיכוי טוב שאני יתחבר בברמצווה שלי... אז תודה על הפרגון ואני מקווה שעניתי על רוב השאלות אז אני הולך ביי לכולם ו.. נתראה חחח
טוב אני חייב לזוז היה ממש נחמד לדבר איתכם שוב.. ו.. יש ממש סיכוי טוב שאני יתחבר בברמצווה שלי... אז תודה על הפרגון ואני מקווה שעניתי על רוב השאלות אז אני הולך ביי לכולם ו.. נתראה חחח
O Oshi love Tamir New member 11/1/06 #52 אוקיי ביי ביי תובל../images/Emo13.gifמקווה שתענה... למסר בקשר לברכה לבן דוד שלי...תודה על הכל
O o r t a l13 New member 11/1/06 #55 ../images/Emo19.gifביי תובל!!! יאו איזה באסה פיספסתי.. רצתי לכתוב לו.. אבל אם אתה עדיין כאן אז בהצלחה בעלייה לתורה!!! מאורטל
../images/Emo19.gifביי תובל!!! יאו איזה באסה פיספסתי.. רצתי לכתוב לו.. אבל אם אתה עדיין כאן אז בהצלחה בעלייה לתורה!!! מאורטל