שלום לכוללםם

36

הלכה קצת אחורה אני כבר לא יודעת איזה שיר זה כל דבר חח עזבוו העיקר התמונהץץ בעצםםםם העיקר מ=א=י=ה.. חח תהנו!! .. יש עוד כמה תמונותת

41

זאת גילת חברה שלי עם מאיה.... תמונה מושלמת של מאיוש.. גם לי יש תמונה איתה רק כמה שניות לפי אבל זה במצלמה שלי.. ואויי אני מתה לפתח כבר.. בתמונה שלימאיוש מנשקת אותי .. חחח איזה כיף לי..

42

דרך אגב את התמונה הקודמת אני צילמתי .. חחח רק רציתי שתדעו.. ממ וזאתי התמונה האחרונה בעצםם כי מאישו נסעההה.. !! אבל שובב אצלי יש תמונה ממש קרובה כשנשענתי על החלון כאילו.. החלן היה פתוח ועמדתי ודיברתי עם מאיה אז יש ליתמונה רק של הפנים וגם לפני זה יש לי פול תמונות קרובות וטובות שלחברה שלי אין כי שמרנו את התמונות הטובות ביותר למצלמה שלי... ככה שאלו עוד תמונות פשוטות לעומת מה שישלי במצלמה.. חח קיצוררר יש עוד תמונות מהמצלמה שלגילת פשוט היא דילגה בטעות על איזה 20 תמונות שהיא עוד צריכה לשלוח לי היום בערב או מחרר.. אז חכוו יש למה לצפותת יש עוד הרבה תמונות חוץ משלי... מקווה שנהנתם עד עכשיו כי התמונות באמת מהממות ועושה ליעצוב להתסכל על זה כי אני מתגעגעת למאיושש היה ליכל כך כיף.. =/

BravE NeW BoY

New member
פשוט תמונות מדהימות../images/Emo70.gif

תודה רבה

וואוווווו פשוט מ-ר-ג-ש

אני לא יודעת מה הייתי עושה אם הייתי במקומך.. אני לא מאמינה שהייתי נשארת רגועה לתווך ארוך.. אבל זה ממש מרגששש דיקלה אני כ"כ שמחה בשבילך.. זה בהחלט הגיע לך.. והלוואי ויתגשם חלומו של כל אחד בפורום הבאמת מדהים הזה..ונפגוש את מאיה ונוכל להגיד לה את כל מה שאנחנו מאחלים לה פה.. מהפה שלי לאוזן של אלוהים.. אוהבת אותכם פורום מאיה בתפוז....!! אתם מדהימים ביותררר!! מאיה את מלכההההה

melody100

New member
איזה יפיופות!!!

את ומאיוששששששששששששששש פשוט מושלמות... ואיזה יפה השיער שלך עם פןןןןןןןןןןןןן חבל"Zזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

המפגש שלך עם מאיה

תקחי אותי איתך פעם הבאה בבקשה אני מת על מאיה אני רוצה להגיד להגיד לה שתבוא ליום הולדת שלי בבקשה

פשוט אין לי מיליםםםםםםםםם

מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני רואה שנהנת מאוד חולה עלייךךךךךךךך איזה חמודה מאיוש היא כזאת מאמי וגם את חחח יפה לך פן... חולה עלייךךךךך

וואיייי....

דיקלה אני כל כך שמחה בשבילך!! אם אני יפגוש אותה זה יהיה פשוט...חלום שהתגשם!! אבל אני כל כך שמחה בשבילך!! ואני מקווה שיום אחד כל הפורום ייפגש איתה ונוכל להגיד לה כמה אנחנו אוהבים אותהה.... מאיה נשמתי אני חולה עלייך!! את מ'ס 1!! חולה על כל פורום מאיה בוסקילה בתפוז!!

וואו איזה תמונות../images/Emo70.gif

בוא נגיד שלא הפסקת לצלם אה
ולי נותר רק לומר את כוסית
תעלי לגלריות שיפתחו לך גלריה "המפגש של מאיה ודיקלה.."

k a b o o k

New member
נראה לך שאני לא אגיב../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

הרי את יודעת כמה מושלמות התמונות
, ואת יודעת עד כמה את ומאיה מדהימות
אני לא מחדש לך כלום
אהבתי ת'תמונה הזאת
ושלא נדבר כמה יפה את
ישר נכנס לטאגליינס

ואו דיקוש ... ../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo99.gif

מאיה מהממת בתמונות ... וגם את מאוד מאוד יפה ... אני שמחה שנהנית לך ככה ובאמת אין עליך, את באמת המעריצה מספר אחת של מאיה ...

למעלה