שלום לכולכן,

מצב
הנושא נעול.

M r s Black

New member
שלום לכולכן,

שלום לכולכן,
אני מעוניינת בביצית יד שניה, תכונות: ציצים גדולים, שיער חום ארוך, חלק ונקי מקשקשים, גוף מדליק ועיניים כחולות. תודה רבה ויום טוב.

sagivkr

New member
ישנן מסגרות יותר מתאימות לך

שלום לכולכן,
אני מעוניינת בביצית יד שניה, תכונות: ציצים גדולים, שיער חום ארוך, חלק ונקי מקשקשים, גוף מדליק ועיניים כחולות. תודה רבה ויום טוב.
ישנן מסגרות יותר מתאימות לך
מלחיצה קטנה על שם המשתמש שלך, ענת, גיליתי שאת מרבה לבקר בפורום "תמיכה נפשית לצעירים". אז אולי כדאי שתשאירי אותנו עם הבעיות שלנו, ואת הבעיות שלך תמשיכי לנסות ולפתור שם... שיהיה לך בהצלחה.

M r s Black

New member
לכל הקהילה.

שלום לכולכן,
לכל הקהילה.
דבר ראשון - אני רוצה להתנצל. לא מגיע לי ואני לא מצפה שתסלחו לי, אבל אני רוצה להתנצל מקרב לב. את ההודעה הנ"ל כתבתי עקב משהו שעשיתי עם כמה אנשים, ואני בלי בושה ובלי לחשוב הסכמתי. המסר של sagivkr גרם לי להתפכח, ואני מתביישת ופשוט לא מאמינה על עצמי שעשיתי דבר כזה. אחרי שהבנתי מה עשיתי באמת התחלתי לבכות. אני מקווה שלא תחשבו שאני כותבת את ההודעה הזאת בשביל לצאת מידי חובה, אני באמת מתביישת ורוצה לבקש סליחה ומכל אחת מכן. שוב, אני לא מצפה שתסלחו לי, אבל אני כל כך מצטערת - סליחה, סליחה סליחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה