שלום לכולכן

נגהלי

New member
שלום לכולכן

סיפור קטן שקראתי ומצא חן בעיני, בבקשה: אוכל בריא איש ואשתו, בני תשעים בערך, האריכו ימים בשיבה טובה ובנחת - בעיקר תודות למשטר של אוכל בריאות שהנהיגה האשה בבית. ביום בהיר אחד, נהרגו השניים בתאונת דרכים, ועלו ביחד לשמיים. כרגיל, בשער פגש אותם המלאך גבריאל והוביל אותם למגוריהם החדשים. "הנה, הוילה הזאת כאן משמאל היא שלכם", אמר להם. בני הזוג נדהמו לראות את הוילה הכי מפוארת שראו מעודם, עם מדשאות ענק ובריכת שחיה פרטית. "רגע, רגע," אמר לו הבעל. "אני לא בטוח שנוכל לשלם על זה.. כמה זה יעלה לנו בכלל" ענה לו המלאך גבריאל: "מה פתאום יעלה, השתגעת? כאן זה גן עדן. הדיור בחינם, אתה לא יודע? " בני הזוג נאלמו דום. לא ייאמן, חשבו לעצמם. "בואו נמשיך בסיור ההכרות," אמר להם המלאך, והצביע להם מימין ומשמאל על מתקני ספורט משוכללים, מגרשי טניס, משטחי ענק לגולף, סאונות, ג'קוזי בגודל אולימפי. "רגע, רגע" עצר אותו האיש, "וכמה יעלה לנו השימוש במתקנים האלה?" ענה לו המלאך בסבלנות: "אתה לא מבין. כאן זה גן עדן, זה לא עולה, זה בחינם." בני הזוג היו בעננים מרוב שמחה על החיים הטובים האלה שנפלו בחלקם. כשהגיעו אל המסעדה הענקית, הוביל אותם המלאך גבריאל לאורך דלפקי ענק, עמוסים בכל טוב. "הממ… סליחה, גבי.." אמר הבעל למלאך. "איך אפשר לדעת כאן את הערך הקלורי של כל דבר ואת אחוזי השומן שבו? אנחנו רגילים לחשב את כל מה שאנחנו מכניסים לפה." ענה לו גבריאל: "אדוני, כאן זה גן עדן, אתה לא מבין? כאן לא צריך לחשב כלום. אתה יכול לאכול כאוות נפשך מכל הדברים הכי שמנים והכי טעימים, ולא תעלה אפילו גרם אחד במשקל, לא יהיה לך לחץ דם גבוה ולא סוכר ולא כולסטרול ולא כלום. חביבי, תפנים, כאן זה גן עדן! הכל מותר!" כששמע את זה הבעל, הוא יצא מגדרו והחל לצעוק ולהשתולל ולמרוט את שערו. אשתו ניסתה להרגיע אותו, אבל הוא כילה בה את זעמו: "הכל בגללך! את אשמה בכל! אלמלא אוכל הבריאות שהתעקשת להאכיל אותי כל הזמן, הייתי יכול להגיע הנה כבר לפני חמש עשרה שנה!" (אז תזכרו את זה בפעם הבאה שתחליפו קמח לבן בקמח מלא או מרגרינה בשמן זית וכו'...) --------------------------------------------------------------------------------

ETK18

New member
חה חה חה סיפור חמוד ומצחיק ומוסר

ההשכל שלו - תהנו מהחיים ואל תשתעבדו לטרנד הבריאות זה נחמד כדרך חיים ולא כחוקי ברזל שאין לסטות מהן, כי באמת מי יודע כמה זמן מוקצב לו ומה יפיל אותו בסוף? כמו שאצלי בבית אוכלים רק לחם מחיטה מלאה ויש הקפדה על צבעי מאכל ועוד דברים בסיסיים אבל יש גם סטיות נחמדות וכיפיות. שנהיה בריאים אתי

DUKASIT

New member
../images/Emo6.gif סיפור חמוד

pirge

New member
קראתי . התמוגגתי.../images/Emo6.gif תודה.../images/Emo6.gif

למעלה