שלום לכולכן

amiram123

New member
שלום לכולכן

שלום לכל בנות הפורום אני מתנצל שאני נכנס לכאן אך אולי אתן תוכלו לעזור לי אני רוצה לענג את חברה שלי ולשפר את חיי המין שלה היא תמיד אמרה שהיא אינה אוהבת מין ואני מרגיש שהיא שוכבת איתי כי צריך וזה ממש מה שאני לא רוצה אני רוצה לענג אותה ולעשות לה טוב אני יורד לה (סליחה על המילים ) והיא טוענת שהיא גומרת אך אני מרגיש שהיא עצורה היא כל כך יקרה לי והייתי רוצה לשמוע אולי מכן כיצד אני פותח את המחסום ומענג אותה למקסימום מדוע היא כל כך חסומה בבקשה בנות תעזרו לי לעזור לה תודה רבה לכולכן

ToryMaster

New member
אם היא טוענת שהיא גומרת

אולי היא באמת גומרת? המחסום נשמע פסיכולוגי, אי לכך ובהתאם לזאת עלייך לדבר איתה, ולומר לה מה שאתה מרגיש.

amiram123

New member
תודה רבה

אני יודע שהבעיה היא פסיכולוגית וזה בראש שלה אבל תאמיני לי שניסיתי לדבר כל כך הרבה מה לדעתך אני יכול לומר שיעזור לה?

ToryMaster

New member
כלום, לדעתי

מלבד דברים שמרגיעים, ולהראות לה (לא להגיד, להראות) שאתה לא לוחץ, ושבזמנה זה יגיע.

lulit

New member
תקשורת, תקשורת ושוב.. תקשורת

חשוב מאוד לדבר.. נסה לדובב אותה, בעדינות. הצעה נוספת היא פשוט לקחת את הכל צעד אחד אחורה. תתחיל במגע עדין יותר, שלא בהכרח יביא לקיום יחסי מין. תן לה להתרגל אליך, להכיר אותך ואת הגוף שלך.. עם הזמן היא תפתח אליך ואולי גם יהיה לה קל יותר לומר מה היא רוצה ומעדיפה.

romantic38

New member
../images/Emo45.gif לדבר ולדבר הרבה

צריך לעשות שינוי אוירה, להוציא מהשיגרה ולנסות לברר מה סיבה האמיתית שהיא לדעתך לא נהנת מהמין. יכול להיות מספר סיבות שעליך לבדוק. בהצלחה!!!! זה היצע מגבר בבודפשט

הצעה...

נסה לא להפעיל לחץ ישיר עליה לגבי הנושא. נסה ליצור עבורה אווירה מקבלת ואוהבת בכל תנאי. פתיחות יכולה לצמוח באווירה כזאת

amiram123

New member
תודה רבה לכולכן

באמת תודה ולגבי הצל"ש זה מיותר אני רוצה הדדיות לא ייתכן שאני נהנה מאוד והיא לא חשוב לי שיהיה לה טוב לפחות כמו שלי היא מכחישה את הבעיה שלה היא תמיד אומרת אין לי שום דבר אבל תמיד תחושה של התחמקות במידה ואני לא מעלה את הנושא כמה שבועות אנחנו לא שוכבים ואז היא שואלת למה אני לא שוכב איתה כאילו מפחדת שמשהו לא בסדר אבל הכל נפלא אני רק רוצה שהיא תעשה זאת מרצונה שזה יבוא ממנה לכן אני ממש צריך לעשות משהו אך אינני יודע מה זה קשה לדובב משהו שלא מודה שמשהו לא בסדר היא לא מודעת לכמה שמין יכול להיות דבר נפלא איך אני חושף בפניה את העולם הזה ושוב תודה לכולכן אתן פשוט נפלאות

lulit

New member
../images/Emo13.gif עשית לי סחרחורת..

סימני פיסוק איש.. בבקשה

טושית18

New member
לדעתי...

ואולי אני ישירה מדי,אבל לדבר על הכל בפתיחות. אפילו שה מביך. לשאול כל מה שאתה רוצה בצורה ישירה,ולדרוש תשובות-אבל בצורה נעימה ועדינה.

למעלה