שלום לכולכן...

אמא ורד

New member
שלום לכולכן...

היי לכן אני חדשה כאן... אחותי ראתה את הפורום ויומיים כבר רק מספרת לי עליו וכמה כדאי להכנס לכאן וכמה נחמד כאן וכמה וכמה וכמה... אז נכנסתי לראות, אני לא כל כך מתמצאת באיך משתמשים בפורום אז תסלחו לי בפעמים הראשונות אחותי דיברה כאן עם בחורה שירלי30 והיא אמרה לי לדבר איתה כי היא משהו משהו חיפשתי אותה בצ'אט והיא לא היתה אז אם יש כאן בחורה שירלי 30 ד"ש מלילך לילה טוב ורד נ.ב- איך עושים את הפרצופים הצבעונים האלה בהודעות שלכם?

T noki

New member
שלום אמא ורד ברוכה הבאה!

קודם כל, שירלי היא אכן גדולה מכולם (ראי שרשור הודעות למטה...) את הפרצופים הצבעוניים עושים כך: לוחצים על השורה שמנמצאת למטה (מתחת לריבוע בו את כותבת את ההודעה) שנקראת "סמיילים וסימנים לתוכן". מחכים טיפונת ואז עולה לך בצד מלבן עם כל הסימנים והציורים. פשוט לוחצים על הציור הרצוי והוא עולה בהודעה (במקור כשאת כותבת את לא רואה ציור אלא מין הסבר של הציור במילים כמו "פרח" וכו') אז ברוכה הבאה - וספרי קצת על האפרוח/ית הפרטי/ת שלך... ואם את רוצה להשוויץ - תשימי תמונה!

שלום אחות של לילך !!! ../images/Emo45.gif

נעים מאוד ! אני כבר חצי רגל במיטה אבל עברתי קצת על הפורום ( ש-רץ בקצב
ולכן אני אענה על ההודעות מחר ..) נכנסתי רק לראות את הודעתך ופתאום אני רואה "שירלי 30" (
זו אני) ואז הבנתי שאת אחותה של לילך ! איזה קטע ! קודם כל - אחותך מקסימה ! ד"ש ממני שנית, בורכה הבאה לפורום - אחלה
הקימו פה הבנות (והבנים
) - שווה להשאר !
ללידת הנסיכה שלך ושימי קצת תמונות , שנכיר ! לילה טוב בינתיים , עבר עליי יום ארוך (ומהנה ביותר)
.

עדי 4

New member
ברוכה הבאה

אחרי הצצה קלה אין לי ספק שתשארי איתנו להרבה זמן והעיקר,מזל טוב להולדת הנסיכה.

טוטי30

New member
ברוכה הבאה! יופי שמצאת אותנו

אני בטוחה שתישארי... יש כאן מתברר מגנט שלא נותן לעזוב... זה המקום לשאול ולענות ולשתף ולהשוויץ ולקטר ולהציף... שירלי - שגרירת הפורום - אכן משו משו, בדיוק כמו שלילך אומרת! וT כבר הסבירה לך מצוין בעניין האייקונים
בטוחה שתשתמשי בהם למכביר ובתענוג

nush1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מה עם קצת פרטים על הגוזל/ית/ים????

מתרגשת

New member
אמא ורד ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מה עם פרטים על העוללית ה
שלך
אם יש לךמצלמה דיגיטלית או סורק את יכולה לשים תמונה של הבובה שלך. אם את לא יודעת תכתבי ונסביר לך איך

אמא ורד

New member
וואו תודה!

תודה רבה על קבלת הפנים החמימה! קצת פרטים על עצמי לפי בקשת הקהל
( אני מקווה שהציור יתפוס) אני ורד אמא של טליה בת חודשיים אני אם חד הורית וגרה בפתח תקווה כרגע בחופשת לידה ועוד חודש חוזרת לעבוד
( שוב מאוד מקווה שהציור יתפוס) אחותי לילך הסתובבה בפורומים ומצאה את הפורום הזה וממש כעסה עלי שאמרתי ששאין לי סבלנות למחשבים, אבל השכנועים עברו ואני כאן.. ולשירלי מסרתי ללילך ד"ש היא היתה אצלי היום, והקיבוצניקית שולחת בחזרה והיא אמרה לי שהיא תתקין מסנג'ר ( לא שאני יודעת מה זה) לילה טוב ושוב תודה על קבלת הפנים ורד

ענתש

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ודודה שירלי

היא אכן כהגדרתך "משהו משהו" והייתי מוסיפה עוד "משהו" אחד רק ליתר בטחון מרוב שהיא מקסימה

למעלה