שלום לכולכן!..

Julia16

New member
שלום לכולכן!..

רציתי לשאול את כל הבנות שמתאפרות בבוקר באופן מלא ושמות מייק-אפת פודרה איפור עיניים וכו´... מה אתם עושות כשאתם חוזרות הביתה מיוזעות והאיפור כבר ממש לא נראה רענן, והדבר שהכי בא לכם לעשות זה לשטוף פנים? ועוד יותר חשוב, נגיד שיש לכן איזה פגישה בערב ואתם רוצות להיראות טוב עם איפור רענן וכל זה, אז מה, אתם פשוט שוטפות פנים ומתחילות את כל הסיפור מהתחלה? הרי זה גם בזבוז זמן, ועוד יותר בזבוז איפור יקר.. אז מה עושים? ועוד שאלה, אתם מרגישות לפעמים כאילו אתם ´מכורות´ למייק-אפ, וכבר לא יכולות לפגוש אף אחד או לצאת מהבית בלי שהפנים שלכן מסודרות ומאופרות? אשמח לתגובות!

תשובה לשאלתך...

כשאני חוזרת הביתה והדבר שהכי בא לי זה לשטוף פנים אז אני פשוט שוטפת את הפנים ומורידה הכל.. למרות שאני לא ממש מתאפרת הרבה ביום יום... ובערב ברור שאני מתאפרת מחדש הריי לפני שאני יוצאת לפגישה אני מתקלחת ומסתדרת כולי אז כמובן שאני לא אלך לדייט עם איפור מהבוקר. זה לא מבזבז כל כך הרבה וזה לא כל כך נורא.. אני לא מכורה למייק אפ בכלל... אני שמה מייק אפ רק לבילויים ויציאות וזה לא שאני לא מסוגלת לצאת מהבית בלי מייק אפ, בכלל אין לי בעיה לא לשים מייק אפ לפגישות ולבית ספר וסתם לעיר ודברים כאלה... יש לי ימים שאני בכלללל לא מתאפרת. אני אוהבת איפור ומבינה בזה המון אבל זה אני לא נסחפת ומתאפרת ממש כל בוקר... יש ימים שאני בכלל לא מתעוררת בבוקר..
אני מעוררת בצהריים או אחרי צהריים
בחופשים כמובן שאין בית ספר.. בדרך כלל אני מתאפרת בשעות הערב כשאני יוצאת, כי גם כשאני קמה בבוקר אז אני ממהרת לבית ספר ואין לי ממש זמן להתאפר וחוץ מזה שאין צורך לשים איפור לבית ספר, רק בימים שיש לי ממש מצב רוח טוב..
ככה אני חושבת. אבל בדרך כלל אני מתאפרת כשאני יוצאת לבלות שזה קורה פעם בשבוע או שבועיים...

Julia16

New member
היי רעות!..

קודם כל, רציתי להגיד שגם אני ממש לא שמה איפור כבד, בעיניים אני בכלל לא שמה כלום, וגם אני לא שמה איפור לבית ספר כל יום, אבל בגלל זה בעצם אני מתלבטת אם בכלל לשים איפור או לא. כי הרי אם כבר מישהו למשל ראה אותך אם איפור, ואת נראית שונה, כאילו יותר טוב, אז זה לא כל כך נעים ´להיתפס´ בלי איפור וכשאת נראית פחות טוב. למרות שאני כעיקרון ממש לא ´מכורה´ לאיפור ויכולות להיות לי תקופות שאני בכלל לא מתאפרת. מה את חושבת?

אני חושבת שזה מצויין..

כרואים אותך מאופרת ביום יום אז זה נראה רגיל כבר לראות אותך ככה, ואז כשאת יוצאת את לא נראת כבר כל כך מיוחדת ובדרך כלל כשאת יוצאת את אמורה להראות הרבה יותר מרשימה ויפה מאשר ביום יום... וגם אם את מתאפרת כל יום קבוע אז קורה שיש ימים שאת חולה או שפשוט לא בא לך להתאפר אז את פתאום נראית ממש חיוורת כמו חברה שלי... היא כל הזמן באה מאופרת לבית ספר וסתם כשלא בא לה להתאפר היא נראת כאילו היא חולה כשהיא לא.

הדרומית

New member
או קיי

דבר ראשון לבית ספר אצלי לא מתאפרים כבד- זה כלל!! ואם מתאפרים אז זה בגלל שיש לי זמן ומשעמם לי בבוקר (קורה), שמים צללית ומסקרה ועפים לבית ספר. כשאני חוזרת הבייתה אני תמיד מתקלחת ומנקה את הפנים טוב טוב עם חלב פנים ומי פנים (גם אם אין איפור)... אז זה לא מבזבז אצלי זמן. ובערב אני גם מתקלחת שוב (בדר"כ...), אחריי המקלחת אם אני רוצה להיראות טוב אני מתאפרת ושמה בניגוד לבית הספר גם פודרה, קונסילר, סומק, צללית, עיפרון... וכ´ו... אני שונאת מייק אפ. אני גם לא צריכה מייק אפ, הפנים שלי חלקות בלי עין הרע
והיה יותר נחמד אם היית כותבת "אתן" ולא "אתם".

חמודה25

New member
בנות :)

שאלה - קראתי את הודעות שלכן כולכן עפותלבית ספר אז איך תמיד יש מאחרות ??? אה.....מחכה לתשובה:)

ג´וליה אני ממש מיזדה וגם לי יש שאלה

תיראי בהתחלה שהתחלתי לשים מייקאפ זה היה רק כשאני יוצאת... ואז זה הפך לאירועים חשובים אחר הצהרים למשל... ואז זה הפך רק פה ושם לבית ספר ואז זה הפך לכימעט תמיד חחח למרות שאני ממש לא צריכה בלי ע´ רע... אבל פשוט אני אוהבת יותר את המראה הממש ממש חלק! יעני זה ממש יפ כזה לא יודעת... וזה לא מפריע לי כל כך להיתאפר כי אני לא מיתאפרת שעות ... עכשיו אני מורידה את האיפור עם מגבונים לחים... של התינוקים... קודם כל אני חולה על הריח שלהם... וגם זה יותר זמין בימקום להתחיל לישטוף פנים וכל זה.... עכשיו רציתי לישאול שאלה.... איזה מייקאפ הוא הכי טוב??? איזה מייקאפ נישאר הכיייי הרבה זמן על העור? אני מישתמשת במייקאפ של סופטאץ´ מסידרת ACTIVE מישהי מכירה? היתנסתה? ובפודרה של קרליין השקופה למרות שהיא לא ממש שקופה ניראה לי היא מבהירה טיפה את המייקאפ... ועוד שאלה איזה מסקרה לריסים הכי טובה??. איזה מסקרה מאריכה ריסים ומדגישה אותם ממש טוב?????. בתודה מראש!

מאחרים כי לפעמים פשוט אין כח לקום

בבוקר... אני כמעט תמיד מאחרת, ולא כי אני משקיעה זמן באיפור או בגדים, הבית ספר ממש ליד הבית שלי ולפעמים אני מתעוררת כבר באיחור אז במקום להגיע לבית ספר ב-8 אני מגיעה ב9 או ב8 וחצי ואני יוצאת מהבית לפעמים ישר עם הפיג´מה (טרנינג) ונעלי בית, את השיער למזלי אני לא צריכה לסדר כי אני תמיד קמה איתו מסודר ולהתאפר אני אף פעם לא מתאפרת לבית ספר, אלא אם כן אני קמה ממש חיוורת אני שמה מסקרה לא יותר מזה.

ומייקאפ על איזה חברות אתן ממליצות?

אני רוצה מייקאפ שישאר לי ממש לאורך כל היום.... ושאני יוצאת שלא יראה זוועה אם אני מזיעה או משהו...

למעלה