שלום לכולכן

שלום לכולכן

אמנם הרבה זמן לא השתתפתי בפורום אבל אני נכנסת מדי כמה ימים ומתעדכנת וקוראת לגבי הבנות כאן. החודשיים האחרונים לא כל כך היו קלים עבורי (הפיצי שלי בועטת וכשהיא בועטת לכיוון הרקטרום אני פשוט רואה כוכבים אבל כמובן סולחת לקטנה שלי ) אני כרגע בחודש שמיני והיום יש לי תור לסוריאנו וגם לרופאת נשים בקופת חולים שלי . האם אולי במקרה יש מישהי תור להיום שם במרפאה . בנוסך ראיתי לא מזמן שרשמתם שחילקו את הבנות לפי קבוצות לרופאים האם מישהי יכולה לעדכן אותי קצת לגבי זה לפני 3 חודשים הייתי אצל סוריאנו והוא הפנה אותי לבדיקות מעקב אני צריכה להביא לו תוצאות עכשיו ואני בחשש שהוא לא יקבל אותי וזולטי יקבל אותי .

galim29

New member
מייקוש

זה נשמע הגיוני לגמרי לא? אלא אם מדובר בוותיקה שיש רופא שמכיר אותה ואז הוא יגיד לה לחכות לו. אין מדיניות של חלוקה לרופאים ספציפיים רווש.... בכול מהשמיים ובידי אלת המזל...

זואילי

New member
ובתרגום לאנדואית

התכוונת ל: אלא אם מדובר בוותיקה חמומת מוח ואנדו - הופכת שולחנות וכיסאות - שצועקת ומאיימת על רופאים - ותקשור את עצמה לדלת או לפחות לאוסנת - ותישבע שהיא לא תזוז משם - ואפילו תפצח בשביתת רעב אם רק יעיזו להגיד לה להיכנס לכל אחד שהוא לא סוריאנו. הלא כך?

galim29

New member
הלו גיברת זוזו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אל תקלקלי את הבנות פה. לא כולן מופרעות כמוך וכמוני...

sheronher

New member
אותי דווקא כן

הצמידו ליינמן, לא שיש לי טענות הוא לא פחות טוב , מאז שהוא חזר לעבוד במרפאה אני אצלו...ואני דיי מרוצה ממנו. הוא זה שניתח אותי ואין לי ספק שהוא רופא מצויין.

קרנון32

New member
אני התחלתי אצל סוריאנו והעבירו אותי לזולטי

באותו היום אגב דרך אגב מי מחליט מי מנתח ומתי יודעים? לחץ... )-:

ההחלטה למי מנתח

בדרך כלל מתבצעת ע"י צוות ההנהלה.....ויודעים....... מאוד תלוי מתי מחליטים ......לפעמים אומרים לך שבוע לפני ....ולפעמים הם מגלים לך רק ביום הניתוח......ולפעמים את מגלה רק אחרי הניתוח שהיה לך מנתח אחר.....ממה שנאמר לך..... בקיצור לא יודעים בוודאות כי הכל יכול להשתנות ברגע האחרון......

טעות בתרגום

סוריאנו מצא אותי וטיפל בי ואין שום סיבה שאחר יטפל בי ...ואני זוכרת למרות שיש לי אנדו שכשהוא מצא אותי הוא אמר לי במפורש....מעכשיו רק אני מטפל בך......אני ממושמעת...... היו פעמים בודדות שבדקו אותי שטוקהיים וזולטי......אבל זה קרה כי סוריאנו לא היה או שהוזעק לניתוח.........וזה גם כי הם מהחביבים עלי......

למעלה