ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif
את בידיים מצויינות, ובבית הנכון.... כל אחת מגיבה אחרת להרדמה. אני מגיבה מצויין (לדעתי)... זה בהחלט נורא מפחיד לחשוב על הרדמה מלאה, אבל אין הרי ברירה... אם את שואלת אותי, זה לא מפחיד. וממש לא נורא. אבל זה אך ורק מנסיוני שלי. כדאי לך מאוד לבקש ואליום ביום האישפוז, כי כמו שזק אמרה - את נכנסת לניתוח מאוד קלילה ומסטולה. גם אני דיברתי שטויות עד שהרדימו אותי. זה פשוט מפיג מתח. את הפדיחות את עושה בעיקר לפני... הרשימה של מה לקחת לניתוח מצויינת, רק שמי שמטופלת בציבורי בד"כ נדרשת לחומר המשלשל. אם לא נאמר לך - אז הרווחת. בדרך כלל אלו שנותחו פרטי לא היו צריכות "לנקות" את המעיים לפני הניתוח. וגם בפרטי את משתחררת הבייתה מהר יותר. זה כמובן מאוד אינדיבידואלי ותלוי בהתאוששות שלך. אבל את חייבת מנוחה של לפחות שבועיים כדי לחזור לתיפקוד מלא. ניתוח זה ניתוח. תיערכי בהתאם מבחינת העבודה. תקראי קצת על לפרוסקופיה. ממלאים את חלל הבטן בגז. גם בקולונוסקופיה עשו לך את זה אני מניחה. הקטטר נשאר אחרי הניתוח כי את לא קופצת ישר מהמיטה. עד שתוכלי לקום ולהתהלך – הקטטר איתך. יש כאלו שבגלל מעורבות שלפוחית שתן נשארו עם הקטטר זמן ממושך יותר (אני ביניהן) אבל כמו שהציעו לך, תבקשי שסוריאנו יתן הנחייה לאחיות. ברגע שיגידו לך שאת יכולה לשתות - ממליצה לך על שתיית מים מרובה וגם מיץ חמוציות. כדי למנוע פיכסות בשלפוחית.. קיבלת טיפים ממש טובים. אני מוסיפה גם, שמי שמלווה אותך ידאג שגב המיטה יהיה מורם, כך שתשכבי בכמעט ישיבה מהרגע שיחזירו אותך לחדר – זה יעזור לגז להתפוגג. המון המון בהצלחה