שלום לכולכן

ronit122

New member
שלום לכולכן

זהו היום החלטתי שצריך לעבור מפורום הריון ולידה לפורום הנקה אז ככה יש לי שאלה וסליחה על הפרימיטביות אני מניקה ובדרך להתחיל לקחת גלולות פמולן נגד הריון אז מה כדאי ? רצוי ? אשמח לתשובות

ברוכות ה"עוברות" אבל למה פרימיטיבית

לא הבנתי??? אני לוקלת פמולן מאז שאיתמר בן חודשים היתרון הוא שאים בהן אסטרוגן וזה יותר "בריא" ליונק הקטן החסרון (או שלא תלוי) זה שהן פחות "בטוחות" בדיוק מאותה סיבה הן חלשות וחשוב לקחת אותן באותה שעה מידי יום... יש הטוענים שזה מייבש חלב, אני לא הרגשתי שום שינוי ואני אישית מתקשה עם להקפיד על השעה המדוייקת אבל אם יהיה הריון נוסף.. מבורך (טוב אני קצת פסיכית) שיהיה בכייף אה... עבורי היתקון הגדול הוא שזה אמצעי המניעה הכי נוח... בלי גומי וכאלה

אנחנו מ"נפגעי" פמולן.

אבל אני לא רוצה להפיל את האשמה על הגלולה, כי לדעתי הינו צריכים עוד קצת להיזהר. בחודש הראשון ללקיחתה, נכנסתי להריון... אחרי הלידה הקרובה, אני לא אקח פמולן.

ברוכים הבאים ../images/Emo20.gif

ובקשר לפמולן: אני לוקחת פמולן החל משישה שבועות לאחר הלידה. כמו אמא של איתמר, גם אני לא הרגשתי שום הבדל בכמות החלב - יש מספיק תמיד. גם אני לא ממש מצליחה להקפיד לקחת אותן באותה שעה בדיוק, אלא מתישהו בין חצות לשתיים-שלוש - תלוי מתי אני מגיעה למיטה... אגב, קרה פעם ששכחתי לקחת את הגלולה בערב והתקשרתי בבוקר למוקד של קופ"ח כללית, והאחות שם אמרה שעדיין אפשר לקחת אותה ללא סיכון גם בבוקר (כמובן, לא באופן קבוע...) לא נכנסתי להריון, אבל מצד שני גם עדיין לא בייצתי. הריון נוסף לא ממש מתוכנן כרגע, אבל גם אם אכנס - נו, זה לא סוף העולם... ודבר אחרון - יש האומרים שהנקה מלאה בלי בקבוקים ומוצץ בכלל מונעים את הביוץ לחלוטין ואז גם לא צריך להשתמש בשום אמצעי מניעה. אבל זו החלטתך אם לבחור בשיטה זו.

_גלית_

New member
ברוכה המצטרפת אלינו ../images/Emo39.gif

גם אני השתמשתי בפמולן, והתחלתי 4 שבועות אחרי הלידה. לא הרגשתי השפעה על כמות החלב, וכמו שכבר אמרו כאן - ממש להקפיד על השעה שבה לוקחים... הגלולה היא לא יותר מזיקה מגלולות אחרות. הרופא שלי אמר לי שיש נשים שלוקחות אותה באופן קבוע, בלי קשר להנקה בגלל צרכים הומונאליים מיוחדים. בהצלחה בהנקה והרבה בריאות והנאה!

_גלית_

New member
אופס פאדיחה... ../images/Emo123.gif

"צרכים הומונאליים"
... נו, באמת... "צרכים הורמונאלים", כמובן...

meira

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

וכאן, שום שאלה לא נחשבת "פרימיטיבית" או לא ראויה - הכל פתוח

noa2

New member
אני השתמשתי בעבר וגם הפעם-

אחרי ההריון הקודם השתמשתי בפמולן במשך שנה ותשעה חודשים. כל הזמן הזה הנקתי, ובנוסף היה לי גם "בונוס" שלא קבלתי מחזור במשך שנה ושמונה... אבל זה נורא אינדיבידואלי, אין הבטחה שזה יהיה כך אצל כולן ואפילו לא כל פעם אצל אותה אשה. בכל אופן- אני הייתי מרוצה. בהצלחה ורד

Shellylove

New member
כמה טוב שעברתם/ן../images/Emo65.gif (בסביבה)

ואיך קוראים ליונק/ת? בן/בת כמה הוא? סליחה על המתקפה הפולנית, אבל אני סקרנית. לגבי פמולן, אני משתמשת כבר שנה ורבע, לא היתה לי שום בעיה של מחסור בחלב וגם לא קבלתי מחזור (כבר שנתיים אני בלי - כמה נחמד!). ואם זה מה שהיה לך לשאול, סימן שההנקה הולכת טוב וזה כבר מאד משמח!

שקדון

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo24.gif

אין לי ניסיון עם גלולות,אז קשה לי להמליץ. בינתיים עוד אין לי בכלל מחזור, איזה
(כבר 19 חודש, כן ירבו..), ואם יהיה הריון -הריהו מבורך! (בעלי חושב שהשתגעתי..)

ronit122

New member
קודם כל תודה על קבלת הפנים החמה

וכן תודה על התשובות בקשר לפמולן וכן לביתי המקסמימה (ראשונה אחרי 2 בנים ) קוראים שירה והיא מהממת שחבל על הזמן ויש בעיות בהנקה לא הכל חלק זאת אומרת יש חלב ןהכל סבבה אלא שביתי הפיצקלולה -כינוי שהוצמד לה מתעקשת לחיות "חיי לילה " מה שמאוד מעיף את האמא שלה היות "ובחיי היום הרגילים "מחכים לה שני שדונים אמיתיים -בנים במלוא מובן המילה (אמאללללה) טוב לכן תבינו אותי אני נכנסת לפורום רק אחת לשבוע כי אני די עיפה ואני כרגע בתהליך להפוך את חיי הלילה לנורמליים פשוט שמתי לב שהיא ישנה המון ביום והיגיע הזמן להפוך את היוצרות מקווה שאצליח נ.ב היא בת 6 וחצי שבועות ... בי וחליבה נעימה ...

למעלה