שלום לכולכן

wish2bmom1

New member
שלום לכולכן ../images/Emo70.gif

אז גם סוף סוף מצטרפת עליכן ומפסיקה לצפות מהצד. אנחנו כבר מנסים כ-4 חודשים ולא הולך. את האמת ניסינו במשך 7 חודשים שנה שעברה ולאחר מכם נטלתי גלולות ל-4 חודש בשביל להיפטר מציסטות בשחלה שנוצרו מדי חודש. הרופאים ממשיכים ואומרים שאין קשר לעובדה שלא משיגים הריון. מה אתן אומרות? אני רוצה מאוד להגיד
לקרן מפורום בי"ח וולפסון שהפניתה אותי לפורום הנפלא הזה
וכל הכבוד לתמיכה שלכן.

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני לא יודעת לומר לך חד משמעית אם הציסטות קשורות, זה רק הרופאים יוכלו לומר לך. חשבון פשוט שלי, 4 חודשים עכשיו ועוד 7 חודשים לפני כן זה כבר עוד מעט שנה, ואת בהחלט יוכלה להתחיל לומר לרופא שלך שאת רוצה להתקדם קצת
וגם אני מודה לקרן שהפנתה אותך אלינו

wish2bmom1

New member
../images/Emo51.gif

כבר פניתי לרופא ששלח אותי לעשות בדיקת דם להורמונים 3 ימים אחרי הווסת. לגבי הציסטה אני צריכה לבוא ל-U.S 5 ימים אחרי וסת על מנת לבצע מעקב אם עדין שם. כולי תקווה שלא יגיע בכלל ולא נצטרך להתחיל עם כל הבדיקות. המכשפה צריכה להגיע (או לא) יום שלישי הבאה. גם את הבעלול רוצה לשלוח לבדיקת זרע ואחרי שכנועים רבים הצלחתי לשכנע אותו שיגיע איתי לרופא. התגובה השלילית שלו לגבי הבדיקה מאוד הפריע לי. עד עכשיו הוא לא היה לחוץ לגבי השגת הריון. רק בחודש האחרון הוא קצת יותר חשב על זה. מבחינתו זה יגיע וזה קשור לזמן (מה שכנראה נכון! )

פּוֹנְג

New member
בדיקת זרע היא אחת הבדיקות הראשונות

שעושים משום שאם התוצאות הן לא טובות הרבה יותר קל להתמקד בריפוי שלהן, לעומת זאת אצלנו הנשים הבעיות יכולות לנבוע מאלף ואחת סיבות והגדולה מכולן היא "אי פיריון מסיבות לא ברורות" והרבה סוגי בדיקות בעקבות זאת. כך שעדיף להתחיל מהקל אל הכבד. אז שלא יתפנק לך ותלכי איתו לעשות את בדיקת הזרע, תבדרי אותו שם בחדר, תעשי לו סטרפטיז, הכל על מנת שיתן מלא הכוס
תעשו מזה חוויה ולא עול.

mikasphika

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif

איך גלולות פותרות בעייה של ציסטות?

wish2bmom1

New member
אז ככה

לפי מה שלמדתי ולפי מה מה שרופאים אומרים- ציסטות הם זקיקים שלו חורגים מהשחלה ולא מבייצים וגלולות שמונעות ביוץ מונעות גם היווצרות ציסטות.

Galit29

New member
אז קודם כל ../images/Emo140.gif ברוך הבא

ודבר שני, לי היתה ציסטה על השחלה ואמרו לי חד משמעית - אם את לא רוצה הריון קחי לך גלולות ל 3 חודשים אם את רוצה הריון תכנסי ועכשיו. כלומר הטיפול יכול להיות כזה או כזה ואמר לי את זה לא רופא אחד כי אם 2 כשהדעה המשמעותית היתה של דר' דקל מבי"ח השרון. לגבי בעל, שמעתי שאפשר לתת דגימה כבר מהבית רק צריך לדאוג תוך שעה להיות שם, בכל מקרה הוא לא הראשון ולא היחיד תדרבני אותו בכל דרך שהיא. ושיהיה לכם בהצלחה.

wish2bmom1

New member
לא הספקתי להודות לכם

אז תודה על קבלת הפנים
המחשב היה כמה ימים בתיקון ואני מצליחה לכתוב עכשיו רק בעזרת המקלדת הוירטואלית. אני בלחץ אטומי
אניצריכה לקבל מחזור יום שלישי הבא ויש לי היום כאבי בטן קלים כמו לפני מחזור. אווווווף
לא נראה לי שהלך לנו גם החודש הזה.......... בכל אופן אני יתחיל למדוד חום מהמחזור הבא. שתיהיה לכולנו שנה טובה מלאה ב-
ושיתמלאו כל משאלתנו........ אמן

למעלה