שלום לכולכן

שלום לכולכן../images/Emo24.gif

אז כנראה שאני מצטרפת גם לפה...(למי שמכיר) התנדבתי יחד עם אחותי להכין עוגות לקרוב משפחה שחוגג בר מצווה. אבל מה...הייתה לי רק התנסות אחת עם החומר ואין לי כל כך רעיונות שלא יהיו מסובכים מדי
הילד אוהב מאוד סוסים וטיסנים. יש למישהי מכן רעיון נחמד לעוגה מפוסלת ולא מסובכת מדי? **** תודה ממי שמסתכלת על העוגות שלכן בתדהמה גמורה כל פעם מחדש
...

1נרקיס

New member
הייתי הולכת על חצי חצי

את הסוס הייתי מציירת בנפרד על בצק אחר (חותכים לפי הצורה וצובעים, מייבשים 24 שעות לפחות) ומעבירה אותו אחר כך על העוגה כדי שהוא ייראה מובלט. את הטיסן כדי לנסות לפסל, ולעשות את הסוס כאילו הוא מביט למעלה אל השמיים אל הטיסן העובר. ככה זה חצי ציור חצי פיסול ויותר פשוט. מסביב להוסיב כמובן שמיים, דשא לסוס, אולי גדר מצויירת וכו'.

אני חשבתי על...

ילד רוכב על סוס ומחזיק ביד טיסן...אבל נראה לי שזו תהיה קונסטרוקציה מורכבת מדי. הרעיון שלך נשמע לי נחמד ומתחיל לתת לי רעיונות, אז קודם כל תודה רבה
ואם יש למשהי תמונות של עוגות עם סוסים (עדיפות למפוסלות), כדי שאוכל לדמיין את ה"עסק" קצת יותר טוב, אני מאוד מאוד אודה לכן!

באבלו

New member
אני מצרפת לך עוגת מטוס

של דלית3 שנראה לי שממנה תוכלי להפיק רעיונות - בבקשה... סוסים? ענתבר עשתה פה עוגת חווה עם סוסים מדהימים - ממליצה לך לחפש...

תודה רבה../images/Emo24.gif

ראיתי כבר את שתי העוגות של ענתבר ושל דלית3 (אני עוקבת אחריכן בשקט מהיום שהפורום נפתח...
) העוגות מדהימות ללא כל צל של ספק
אבל אני מחפשת רעיונות נוספים...

gtali

New member
שלום שרון

בתור התחלה אולי כדאי לך להתמקד באחת מאהבותיו של הילד (נער) זה נראה לי יותר מעשי והאמת יותר יפה. לדעתי ברגע שתצליחי להחליט על אחד יהיה לך הרבה יותר קל. רצ"ב עוגת סוס של אחת אחת.

למעלה