שלום לכולכם

o r l y s

New member
שלום לכולכם

היי לכולם, חזרתי אליכם, פשוט היה לי שבוע מטורף בעבודה ושבוע קצת קשה מכל הבחינות. תודה לכולם על החום והתגובות הנהדרות שלכם. ותודה ענקית לניקולי, על השיחה, הטיפים, העצות וההבנה. מקווה לפגוש את כולכם במפגש, ביי, אורלי

@@

New member
שלום גם לך

איזה כייף לראות אותך פה, חשבתי שזה היה חד פעמי. יש חדש? התפתחויות כלשהן? גם אני אשמח לראות אותך במפגש שלנו. יום נפלאאאאא באהבה ריקי

mariana

New member
שלום לך

איפה נעלמת? דווקא היום חשבתי עלייך. מה חדש אצלך? האם ישנם התפתחויות כלשהם. יאלה לעדכן. גם אני מקווה לראותך בקרוב. אנחנו מארגנים פגישה ב23 במאי, אז בטח נתראה שם. אוהבת מרין

jess ועוד

New member
אהלן אורלי

מה שלומך? יש חדש? מקווה שהדברים מסתדרים על הצד הטוב ביותר מקווה לראות אותך במפגש שלנו ב-23.5 ואני אשמח אם תשרשרי את הפרטים שלך בשרשור למטה איפה שכולם כתבו ....

ניקולי

New member
אורלי ....

שמחתי מאוד מאוד לדבר איתך..מה שאת עוברת היום אני כבר עברתי ואת יודעת בדיוק למה אני מכוונת, למעשה הייתי קצת בהלם ממה שסיפרת לי ולא תמיד יכולתי להגיב..רק דבר אחד אומר לך וזה בוודאות מוחלטת את בחורה עם.....ויש לך את זה.. פשוט מקסימה ואשמח לראות אותך כחלק במפגש .. אוהבת ניקול*

ליאור 30

New member
נעים מאוד וברוכים הבאים למועדון אור

ברוכה הבאה למועדון של מהאכזבים והמאוכזבות אז מה סיפרך אבל כפי שאני רואה ניקולי היקרה לי מפז (אשתי לשעבר רק שבעלה תפס לי אותה) כבר עזרה לך בשיחה ובייעוץ כבר אני שמח אז שיהיה לך כל טוב סלע ודבר אחד ויחיד נשאר לי להגיד לך אחרי ניקולי קחי את החיים בקלות ותמיד תסתכלי קדימה ליאור

למעלה