נראה לי הפורום הזה חביב ונעים. אין בי התלבטויות לגבי הזהות המינית שלי, לא היו לי מעולם. שכבתי עם שלוש נשים בחיים שלי, זה לא היה נעים לי כלל, וברוב המקרים פינטזתי על גבר כדי לגמור. עם זאת, המקום נראה ונשמע לי אמיתי, ושיש לי מה לתרום בו.
שמתי לב בכרטיס האישי שלך שאנחנו חולקים אהבה משותפת והיא- בישול ומתכונים יאמי. הכרטיס האישי שלי לדעתי מציג אותי בצורה די סבירה. אני אוסיף שאני רווק מעיקרון ונמנע מיצירת קשרים ארוכי טווח עם גברים. אני "זאב בודד" ונמנע באופן כפייתי כמעט מלהתקרב למקומות שה"קהילה" מסתובבת שם - יהא זה בית קפה, מסעדה או מועדון לילה. לא, אני לא מסתובב עם סטרייטים או עם נשים במקום, אלא מחפש לי את המקומות שיהיה לי בהם הכי נוח. עודף "הומואים" סביבי מטריד ומעצבן אותי.
כל המכוער והדוחה יוצא החוצה. מאבקי כוח, אינטריגות בכפית של מים, תחרויות דרמטיות על תשומת לב של איזה אפס מאופס. נשיות בלבוש גברי, גבריות מוחצנת ומלאכותית, תדמיות ו"פאסדה". הומואיות אינה "סגנון חיים" עבורי.