שלום לכולכם

שלום לכולכם

לאחר מספר חודשי "מציצנות" כקוראת ואינה נראית, אני יוצאת מהארון ומנסה להצטרף ככותבת פעילה לשורותיכם. אינני מסוגלת להתאפק מלשתף אותכם בחווייה שקרתה לי היום. אבל ראשית כל - הקדמה נחוצה: הילדים שלי (שלושה, בגילאי 5 7 9) הינם שותפים מלאים בהווי ריקודי העם שלנו. הם רוקדים (מה שהם יכולים), מכירים את השירים (אומנם יותר רפרטואר עכשוי מאשר נוסטלגיה...), מתמצאים ביוצרים ומרקידים עיקריים, ויש להם העדפות ברורות משל עצמם. עד כאן ההקדמה, ועכשיו הקטע עצמו: בעודי שוטפת כלים במטבח, קולטת אוזני מחדר המשחקים הסמוך, בו מבלים הילדים, את הקטן (להזכירכם - בן 5) עסוק בהרכבת חלק לחלק בפאזל גדול, ושר לו שיר "תוך כדי" - "הרצל וכל האדונים הנכבדים בפאזל עשו את מדינת היהודים"...... אז אם יש לכם לעיתים טענות כנגד המדינה, הרי זה לא פלא, זה מה שקורה כשבונים מדינה בפאזל... יום טוב לכולכם ותחזיקו מעמד!

אליק 31

New member
סיפור נחמד לבוקר, איפה ילדייך

לומדים לרקוד, האם את משמיעה להם נונסטופ שירי ריקודים? ברוכה תהיי, המצטרפת החדשה.

תודה אליק על הברכות

הילדים התחילו בהרקדת מתחילים, ועתה מצטרפים אלינו להרקדה רגילה בריקודים שהם יודעים, ומנסים להעתיק (מאחורי המעגל החיצוני, לא לדאוג...) ריקודים שמוצאים חן בעיניהם (ובהחלט בהחלט לא את כולם הם אוהבים...) הריקודים מהווים לנו מוסיקת רקע במסעותינו ברכב, אך קטעים נבחרים אנחנו כנראה שרים במקלחת, בעת שטיפת כלים, קיצוץ החסה וסתם כשיש לנו מצב רוח טוב.

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

נשמח לשמוע את דעותיך בנושאים שונים פה בפורום, וגם מהצד הצעיר במשפחה.

hadas74

New member
../images/Emo39.gifברוכה הבאה,אור חדש../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

רוב תודות לכל מברכי !

ומקווה לשמוע רק חדשות טובות מעתה והלאה שיהיה יום טוב ובריא לכולם בחזית ובעורף

למעלה