שלום לכולכם!

גליית

New member
שלום לכולכם!

אני רקדנית בלהקות הייצוגיות של גבעתיים במרכז "קודו" ורציתי להמליץ לכם על קורס קיץ מעולה שיתקיים בשבוע האחרון של אוגוסט (מה-23 עד ה-30)... תאריכים מצויינים, כך תוכלו לחזור לשנת הלימודים בכושר שיא וכן לנצל את השבוע האחרון של החופש שלרוב כבר אין בו מה לעשות =] הקורס כולל 14 שיעורי מחול בשבעה ימי עבודה. בקורס מלמדים ממיטב המורים בארץ בסגננונות הבאים: קלאסי (3 שיעורים), מודרני (3 שיעורים), היפ- הופ (3 שיעורים),ג'אז לירי (3 שיעורים), תיפוף גוף\ מקצבים (2 שיעורים) הקורס יחולק לשתי קבוצות לפי גילאים\ רמות: קבוצה א'- גילאי חטיבה קבוצה ב'- גילאי תיכון ומעלה הקורס מיועד לתלמידי "קודו" ולכאלה שאינם רוקדים ב"קודו" עדיין =] טל. 03-5711041 בתור רקדנית אני יודעת שהביקוש לקורס קיץ באוגוסט הוא גדול, ואני יכולה להגיד לכם מההיכרות האישית והקרובה שלי לאנשים במרכז "קודו" וכן למורים המלמדים בקורס שאיכות השיעורים מובטחת, וכן ההנאה מהאוירה הכללית (הביתית =] ) המדהימה בקודו!!! אני אנסה לסרוק את הפלייר בהמשך (למרות שנראה לי שכתבתי פה את רוב הפרטים) מקווה שנתראה שם =]

מעדכנים את האתר של קודו???

יאיי סוף סוף...

ballet20

New member
נצל"ש- קורס קיץ באוגוסט

למי שמחפש קורס קיץ לקראת סוף אוגוסט:עוד הצעה לקורס קיץ מצויין- ג'אז- היפהופ- לנוער (אחה"צ) ומורים- ורקדנים (בוקר- צהריים) ב dance בדיזגנוף. כתלמידה בסטודיו ממליצה בחום- עשיתי את הקורס הקודם שלהם והוא היה מדהים. לכן מליצה שוב ושוב.... פרטים בלינק המצורף.

netushit

New member
אכן קורס מעולה...עם מורים מצויינים.

אני נרשמת.. וממליצה גם לכם!! :) נותנים מלא מלא מלא שיעורים במחיר זול מאוד...

alonale16

New member
הקורס של dance

נראה מעולה ברמות!!!אני בטוח נרשמת אליו....הקורס הקודם היה מדהים כל פעם יוצא להם מושלם
שווה לבדוק www.danceil.com

n o a m o o s h

New member
איך הקורס הזה? זה סטודיו מקצועי?

אני חושבת להירשם... הוא קורס ממש ממש מומלץ?

julez

New member
קורס מאוד טוב והסטודיו מקצועי פלוס!

הושקעו המון מחשבה ומאמץ בבניית מערכת השעות של הקורס... ובכלל, טוב להגיע לשנת הריקודים החדשה כשמחוממים וכשכבר בכושר... חוצמזה, יש גם אודישנים ללהקות הייצוגיות של קודו: להקת האנסמבל של הנוער (מודרני) ולהקות הג'אז המקצועיות
ב- 29.8 אמסור עוד פרטים בהמשך!

עדיין אין אבל..........

אני אכתוב לך את כל מה שכתוב בדף שחלקו לנו... קורס קיץ ב"קודו" 23 עד 30 באוגוסט (ציור של רקדנית.. חח) ניהול אמנותי: עינת לאור- אטיק ועמוס קב רכז הקורס: עוזי ניסים המורים בקורס: עוזי ניסים- מחול מודרני: רכז מגמת הג'אז בסטודיו "קודו". בוגר האקדמיה למוסיקה ומחול על שם רובין בירושילים. רקד כסולן להקת קומבינע (אמיר קולבן), רקד בלהקת "ג'אז-פלוס" (שמעון בראון). השתתף במופע הפתיחה של פסטיבל ישראל 1998. גיא אלון- ג'אז לירי: יוצא להקת בת דור ישראל. מתמחה בז'אז לירי ותיאטרון מחול. רקד עם טובי האומנים בארץ ובעולם. הופיע בשני מחזות זמר בניו יורק- "סיפור הפרברים" ובמופע של "הרדיו סיטי". אלעד- מקצבים/ תיפוף גוף: בוגק ביה"ס לאומנויות תלמה ילין והאולפן למחול בת-דור. רקד בלהקות אנסמבל בת שבע, להקת המחול הקיבוצית, הבלט הישראלי, גלילידאנס (הולנד) ושקטק, וכמו כן במחזות הזמר "גבירתי הנאווה" ו"שלמה המלך ושלמי הסנדלר". קרן אורון- break & hip hop אמריקן היפ הופ: בוגרת בית הספר למחול בגרמניה, לונדון, יפן והולנד. השתתפה בסיבוב הופעות ברחבי אירופה. הופיעה בקליפים והפקות ופיתחה לעצמה סגנון ייחודי בהיפ הופ על כל סגנונותיו. טל ארן- בלט קלאסי: בוגרת האקדמיה למוסיקה ומחול על שם רובין בירושלים זוכת מלגת קרן שרת במחול במשך 3 שנים, רקדנית מצטיינת בצבא. רקדה בלהקתו של עידו תדמור ובניו יורק 6 שנים. 14 שיעורי מחול מקצועיים בשבעה ימי עבודה. בקורס מלמדים מיטב המורים בארץ והוא כולל שיעורי מחול מקצועיים בסגנונות הבאים: היפ הופ- 3 שיעורים ג'אז לירי- 3 שיעורים קלאסי- 3 שיעורים מודרני- 3 שיעורים תיפוף גוף- 2 שיעורים הקורס יחולק ל-2 קבוצות לפי גילאים ורמות קבוצה א'- גילאי החטיבה קבוצה ב'- גילאי תיכון ומעלה הקורס מיועד לתלמידי "קודו" ולכאלה שאינם רוקדים בקודו עדיין המחיר : 560 ש"ח ב- 29/8 אודישנים ללהקות הג'אז הייצוגיות של "קודו" אנסמבל קודו (מחול מודרני) טלפון: 03-5711041 השקעתי!!!!!!!!!!!!!!! ממליצה בחום.... (שיעור אחד זה שעה וחצי או יותר..)

כדאי לך...

סטודיו מעולה, הרמה גבוהה והאנשים בו כל כך טובים... כולם!!! (במיוחד המנהלים, עמוס ועינת...)

למעלה