שלום לכולכם!

מה קורה לכם???!!!

חברים יקרים מה קורה לכם??. תנשמו עמוק - תעצמו עיניים - תפקחו אותם קחו עוד נשימה וזהו הופ - הכל נגמר - אין ויכוח - אין עניינים הכל טוב....... לאחר שהכל נרגע, ברשותכם אני רוצה לעשות סיכום ביניים לקבלת פנים שערכנו לבחור צעיר בן 15 - 16 וזה הולך ככה (ואולי זה הסיפור עצמו???? - מי יודע). בחור צעיר - מדריך קייטנה (לי הוא נשמע מעניין ולא חצוף, אך זו רק דעתי), חשב על רעיון, שלי הוא נראה נחמד, לקיים כל יום בקייטנה שעת סיפור. בא והעלה זאת בפנינו וביקש רעיונות לסיפורים ואז....... מייד נשלפו הסכינים והחרבות - הרומחים - והכידונים והתחיל המרד הגדול: מה פתאום שתספר - רק מקצוענים מספרים?? מי אתה שתעז לקרוא סיפור לילדים - אתה יודע מה יקרה להם אח"כ? עצור בשם החוק ובשם הצנזורה למספרי סיפורים קודם תלמד שנתיים בבית אריאלה - עוד שנתיים באירלד ארץ הסיפורים והפיות - אח"כ סע לצרפת לתיאטרון הגוף של ז'אק לקוק - ורק אחרי זה תספר לילדים את כיפה אדומה. ועוד לא דברנו על גיבושים בסיירת מטכ"ל למספרי סיפורים. מה קרה הנער ביקש לספר סיפור לא יותר. ואז מישהי שנראתה לא מוכרת הציעה לנער - לקחת ספרים ולקורא אותם היא אפילו עשתה זאת מעניין שהילדים יביאו את שהם אוהבים - ומייד הואשמה בשם החוק למספרי סיפורים בחוסר מקצועיות - ובזילות המקצוע והועמדה אל הקיר אל מול כתת היורים מקרב המספרים שלא תעז יותר להציע הצעות כאלה. ומי שתמך בהצעתה - נחשד מייד ע"י השלטונות כמשתף פעולה עם אויב העם - עם הנער המספר (חוצפה שכזו). ואז הגיעה גברת נוספת והזהירה אותנו ההורים לא לשלוח את ילדנו לקייטנה של הרוצח הזה - הנער המספר - כי שם שוד ושבר ילדנו יפגשו נער שהגיע בכעס ובציניות - לדברים שנאמרו לו כאן - חוצפה - איך הוא מעז. אני חושב שצריך להתקשר למשטרת המחשבים לאתר את הנער לשלוח אליו שוטרי חרש, להעלים אותו מייד, להעלות אותו על מטוס בחשכת הליל ולזרוק אותו לים שורץ כרישים ודני פריינה שבד"כ חיים באגמים אך לכבוד הנער הזה אנו נעביר אותם לים כדי שמותו יהיה אכזרי ביותר, כי ככה אנו מספרי הסיפורים מקבלים פנים ומקבלים אורחים ובמיוחד נערים שהעלו רעיון שלי בחטאי נראה מיוחד סביר וטוב, לספר לילדים סיפורים (נורא ואיום, שלא תעז). וכל זאת במקום להגיד איזה יופי, תשמע יש כאן קטגוריית מאמרים חפש שם, ואם רוצים קצת יותר, להציע שכל הקייטנה הוא יספר ופעם אחת להזמין מספר מקצועי. תגידו כל אלו שהציעו לו מספרים מקצועיים מה חשבתם, שנער שהואר רק מדריך בקייטנה יכול לתקצב מספר סיפורים בכל יום בקייטנה שהוא בסה"כ מדריך בא ולא יותר, לא מקבל החלטות ולא בונה את התכנית. חברים היינו נפלאים בקבלת הפנים, אני שמח שלאחר שלושים וכמה הודעות הגענו להבנה שהנער אינו אויב העם ולא צריך להעצר ובסה"כ רצה לעשות קצת טוב לילדים - ועוד דבר הנער לא חסר תרבות כפי שנטען כאן (אנו בכלל מכירים אותו שחרצנו את דינו שהוא שימו לב מה נכתב עליו: " אני ממש לא מבינה איך אדם כזה מגיע להיות מדריך, השפה שלו משפילה את עצמו, חוסר סבלנות ונימוס, אולי הוא צעיר מדי וזה חבל שלא ממש ממיינים וחושבים את מי לוקחים לקייטנות". מהיכן את מכירה את הנער שהגעת לכזו מסקנה חותכת - חברים זהירות - עדינות וצניעות לא תזיק גם למספר הטוב ביותר.

אביחי 33

New member
חתכת את מיליי כמו סכין חדה../images/Emo13.gif

אני חושב שהדיון הזה ילמד לקח כמה אנשים כאן להמשך אורח חייהם הרגיל, וייתן להם כמה עצות
תודה

האגדית

New member
כל הכבוד לבס בבלון

מילים כדורבנות!!!!ובמקום!!! ואתה עושה זאת בחן ובהומור. אכן, מספר סיפורים אמיתי!!!

NAVVAN1

New member
בס בבלון, אם לא דברי הגבירה שגמרה

די...שקט ודממה... מי שמך לשפוט? מי שמך לסכם בשם הקבוצה? והמבין יבין...

נעשה הבדלה

בין הדברים. 1. אני מדבר בשם עצמי. 2. כשאני אומר סיכום, הדבר נאמר בלשון מליצית כמו שאומרים סיכום ביניים. 3. לא מסכם בשם הקבוצה אלא בשם עצמי בלבד. 4. בכלל לא מסכם, אלא, מנסה בלשוני להציב מראה למצב. 5. מותר לי לשפוט. וזה ההבדל בין הדברים, לקחת אחריות על הדברים הנאמרים ואני לוקח אחריות על דבריי, אני מדבר בשם עצמי בלבד. אני ממש מציין זאת בדבריי, אני כותב: "זו דעתי", או "אני חושב כך". אתה מבין, לא לקחתי אחריות על הקבוצה, לא דברתי בשם מספרי הסיפורים כולם, אמרתי מה אני יורם טויטו - חושב על הנעשה כאן, אני ולא כלל האנשים המופיעים בפורום. אני מקווה שדבריי הובנו, אם לא אשמח להבהיר אותם שוב, וכמובן אשמח לטעות, כי אפילו אם אני אומר משהו - עדיין מותר לי לטעות באותו משהו, אך אני חייב לשאוף להשתפר ואת זה אני עושה כל הזמן, לבדוק את עצמי וללמוד מטעויות שלי. מקווה שלא הטרחתי אותך יותר מידי.

NAVVAN1

New member
מקווה שלא הטרחתי אותך יותר מידי.

דברים שלך, של מליצה,בשם עצמך,בכלל לא של סיכום,אלע נסיון להציב מראה, דברים שהנער כתב בעידודך, לשחרזדה - שהאנשים מפגרנים, למנהלת הפורום, "במקביל אני גם חושב אנשים שמשקיעים די בזבוז כסף וזמן על סדנאות בנושא וכאלה, לדעתי זה דבר שאפשר לרכוש לדבר גם מניסיון בחיים וגם מהתנסות בדברים בעל "משמעות" יותר גדולה בחיים." מקווה שהם לא מטריחים אותך מדי. מקווה שאתה לא מוטרח מכך שהנער יספר בקייטנה, ששאב עידוד והסכמה מפורום מקצועי של מספרי סיפורים לעשות את הדבר ששאל אותנו. מקווה שאתה יודע שכל פורום שבו יש אנשים הרואים את עצמם כבעלי מקצוע כשחקני תיאטרון, מוזיקאים, ציירים, שכל פורום של בעלי מלאכה שבו יש אנשים הרואים את עצמם כבעלי מלאכה מקצועים במתקני מכוניות, שרברבים, כל פורום כזה היה אומר לילד בן 15 שהיה פונה, ומבקש לעשות דבר החורג מיכולתו לפנות לבעל מקצוע, הילד דיבר על עשייה של העברת מסרים דרך סיפור בקייטנה, מדי יום, לילדים בכיתה ג'... אין הדבר דומה לאדם שפונה אלינו ומבקש עזרה בסיפור אחד או שניים לחבר, באירוע אחד בודד. גם אם הוא גאון, דבר שאני מקווה שברור לך שהוא לא, זה לא נכון שאנחנו כפורום מקצועי, ולא כאנשים פרטים, נמליץ לו. עצוב לי שאתה שלומד כבר שנה שניה, לא חושב ככה. עצוב לי שהאגדית שיש לה נסיון של שנים לא מבינה. די, אין לי יותר כח לנסות ולספר לכם מה זה מספר סיפורים מקצועי אתם מטריחים אותי מאוד.

אביחי 33

New member
האיש הנכבד עסוק אני רואה..

אולי אתה טועה? אם 2 שהם ברמה פחות או יותר כמו שלך במקצוע, סברו אחרת ממך, אולי יש משהו בדבריהם
אבל, איש באמונתו יחיה! אז, תהנה : )

NAVVAN1

New member
אה, סידרת אותי, עכשיו הבנתי...

בדקתי 1419 ממזרה גדולה את, פרובוקטרית סידרת אותי לא נורא הנקמה בדרך

אביחי 33

New member
כ"כ ילדותי אתה שזה משהו../images/Emo4.gif

מה קשור הפורום שבו אני מתמחה לבין השאלות והתהיות שלי? מה קשור זה לבין הדיעות שלי ושל השאר? כנראה אתה לא איטנלגנט כמו שחשבתי בתחילה. בכל מקרה, אני לא מתכוון להפוך את השרשור שלי לוויכוח, ככה ש אתה יכול להתחיל לדבר לעצמך .

אמי שתחייה

אמי שתחייה סיפרה לי אין ספור סיפורים והיא לא למדה בבית אריאלה ולא גרמה לי שום נזק, אלא, להיפך רצון ללמוד לספר ואהבת הסיפור. אני חושש שבגישה שאתה מציג אתה מסרס אנשים חדשים שרוצים לטעום הסיפור, להתנסות במשהו חדש. ולומר לך את האמת אני ממש לא חושש למקצוע מספרי הסיפורים. הוא לא ינזק מנער כזה או אחר שיספר בקייטנה, אומר לך יותר מזה, אשמח אם יהיו עוד כאלה שיספרו ואף אם יספרו גרוע עדיין יש לזה מקום. ואתה יודע מה אני אקצין ואומר לך שאפשר לראות גם נקודה חיובית, יתכן ודווקא הניסיון הזה של הנער הזה ושל עוד נערים כמוהו יגרום למתנסי"ם ולכל מיני מוסדות לפתוח קורסים למספרי סיפורים ואז ממלא יתרחב המעגל כוכלנו נצא נשכרים. אני אישית אעזור לכל מדריך קייטנה שירצה לספר ולא אחשוש מכך שהמקצוע שלי יפגע.

NAVVAN1

New member
איך אתה מגדיר את העזרה???

אמא שלך שתחיה, סיפרה לך סיפורים בקייטנה? אמר שלך סיפרה לך סיפורים בבית, כשהיא מסתכלת על פניך הכועסות/בוכיות/צוחקות ומספרת לך סיפור שמתאים לרגע, הילד רוצה לספר בקייטנה לעשרות ילדים, אתה לא חושב שיש הבדל? אתה לא חושב שיש הבדל בינך לפני הקורס בבית אריאלה, ובינך אחרי הקורס? אנשים חדשים שרוצים לטעום, אתה רוצה לעזור? תתנדב לספר בקייטנה אם אין להם כסף לשלם שם, תקרא לילד ותדריך אותו, תזמין את הילדים למתנ"ס לשעת סיפור יש המון אפשרויות לקרב את הילדים למקצוע המספרים, לאהבת ספרים. העצה שנתתם לילד רעה בנסיבות שהילד רוצה לעשות בה. ילד שאתה שולח אותו לספר סיפורים ללא הבנה? אתה עוזר לו? אתה עוזר למקשיבים לו? אתה גורם להם לאהוב סיפור?

אביחי 33

New member
כל זה הוא אומר../images/Emo26.gif../images/Emo11.gif

אחרי שהוא שמע אותי,את הסגנון שלי,את ההתבטאות שלי. נכון NAVVAN1
דעתך כ"כ רדודה .

NAVVAN1

New member
אני לא מבין את שאתה אומר, אתה לא

מבין את שאני אומר, באמת זה חבל, כי הנושא חשוב.

NAVVAN1

New member
ואת שמקבלים בלידה, מה זה הכוונה???

המכה על השפתיים??? המכה באחוריים???, למה הכוונה???

למעלה