משתמש בצלילים
New member
תודה אבל אני לא שותה אלכוהול ../images/Emo31.gif
רק
שוב אני מנסה להסביר, ההסברים לגבי איך נוצר התא הראשון הם הבסיס לאבולוציה, אבל האבולוציה לא אמורה להסביר איך נוצר התא הראשון או מה הסיכויים לכך, היא רק מסבירה מה קרה מהרגע שהופיע התא הראשון ועד היום, איך נוצר התא הזה, ואיך הוא התפתח עם השנים, אלו שני נושאים שאמנם קשורים אחד לשני אבל האחד לא אמור להסביר את השני. שוב, גם אם תביא לי ציטוטים (ואשמח מאד אם תביא) אז מה? זה אומר שזה נכון? איפה קיימת ראייה אמיתית חוץ מסיפורים? איזו הוכחה יש לך שהסיפורים האלו הם לא המצאה של בני אדם? לי ברור לחלוטין שאלוהים הוא המצאה של בני האדם, בני האדם הקדמונים ראו סביבם תופעות רבות שהם לא ידעו ולא יכלו להסביר, סופות ברקים ורעמים, רעידות אדמה, התפרצויות של הרי געש, מוות, מחלות... ההסבר היחיד שהיה להם לתופעות הנ"ל הוא שחייבת להיות יישות "בלתי נראיית" וכל יכולה שגורמת לכל זה, ואם כפר שלם נמחק כתוצאה מאסון טבע כמו שיטפון או רעידת אדמה, אז זה בטח בגלל שהיישות הזאת כועסת עלינו, כי עשינו משהו רע, אולי אם נתפלל אליה, ונתרפס לפניה כדי לרצות אותה אז היא תסלח לנו, אולי נתפלל אליה ונבקש ממנה שתגן עלינו וכו'..... כך החלה להתפתח האמונה המטופשת באלוהים הדמיוני. הטיעונים על הכנפיים של בת היענה קשורים ועוד איך, מדוע שאלוהים כל כך מושלם יצור בעל חיים בעל איברים ללא שימוש? מאיזו סיבה בדיוק? למה הוא ברא את הגברים עם פיטמות? מאיזו סיבה? האבולוציה לעומת זאת מסבירה זאת יפה מאד, בעל חיים שבעבר יכל לעוף הגיע לסביבה חדשה בה הוא לא היה זקוק ליכולת הזו יותר (עקב העלמות הטורפים הטבעיים שלו מהאיזור לדוגמה) ולכן היכולת הזו הלכה והיתנוונה. לאבולוציה אין עיניים ואין לה תבונה, לכן היא בהחלט יכולה ליצור בעליי חיים לא מושלמים בעליי פגמים, בניגוד לדבריך האבולוציה לא תמיד מביאה את בעל החיים למצב האידיאלי והמושלם ביותר, ממש לא, היא רק מביאה את בעל החיים למצב בו הוא מצליח לשרוד בסביבת המחייה שלו, גם אם בקושי רב, מספיק שהוא מצליח להביא צאצאים שיעבירו את הגנים שלו הלאה, למרות כל הפגמים שלו, אם היו בעליי חיים "אידיאליים" הם אף פעם לא היו נטרפים, נפצעים, או מתים ממחלות, ולא נראה לי שקיימים בטבע בעליי חיים כאלו, בעליי חיים אידיאליים רק אלוהים יכול ליצור, ועובדה שלא קיימים בעלי חיים כאלה בעולמנו. משתמש בצלילים.
רק