שלום לכולכם

טיפקסית

New member
שלום לכולכם

גם אני כמו רובכם פה סיימתי השנה תיכון אבל לעומתכם התגייסתי בחודש יולי 05 [כאבוד]. השבוע אני מסיימת בשעה טובה קורס בצ"קיות [בודקות ציוד קשר אלקטרוני] אחרי חודש ארוך ומפרך של עבודה. אני מקבלת כומתה שחורה וסיכה והחל מעוד שבועיים אני אהיה סדירניקית. תאמינו לי תעריכו כל יום חופש שיש לכם,כי בקרוב כשתתגייסו לא יהיו לכם הרבה כאלה! [אלא אם תצליחו להוציא הרבה גימלים או שתצאו קבוע שישבת] בקיצקצ אנשים תעשו חיים. אהה שכחתי להציג את עצמי קוראים לי בשמת ואני בת 19 ושבועיים.

טיפקסית

New member
תודה יבין

אגב בטירונות הייתי במחנה 80 אז אם יש פה מישו/מישהי שנמצא/ת שם דברו איתי ואם יש פה מישהי/מישהו שנמצא בימים אלה בטכני של חיל האוויר דברו איתי יהמאן שבוע הבא סיום קורס יש אס"ק=אווירת סוף קורס

MsUnderstood

New member
../images/Emo99.gifשלום לך!

שכחת להגיד שאת קיבוצניקית..ושאנחנו שולטים

TweetyGirl1

New member
ברוכה הבאה!!!

אני אתמול התחלתי לעשות שירות לאומי... ממש כיף...

TweetyGirl1

New member
ההה יפה..

ואיך הולך?? לנו כרגע יש הדרכות עד יום שלישי ומיום שלישי ממש עובדים... גם לך שיהיה בהצלחה!! ותודה...

shiran4u

New member
הולך גם טוב

המקום עבר שיפוצים אז אני עוזרת בהכנות ובסידורים בינתיים

TweetyGirl1

New member
המממ

הכי חשוב שהולך לך טוב.. ושהעיקר תהני בשנה הזו!!! למה לא עשית צבא?

טיפקסית

New member
דנה מה המצב יא כלת עולם

מה איתך לצבא? יאללה אנשים אני אומרת לכם תתגייסו לצבא,זה חוויה שאף פעם לא תשכחו ואני מקווה בשבילכם שתגיעו למחנה 80,זה המקום שעשיתי בו טירונות במשך חודש וזו חוויה אדירה אם יש פה נציגים של מחנה 80 יש שם מפקדת בשם טלי תמסרו לה ד"ש מבשמת שהייתה חניכה שלה בצוות 8 מחלקה 2

טיפקסית

New member
לעשות חיים בצבא זה קצת בעייתי

אתם יודעים...אין הרבה חופש לעשות מה שרוצים אבל תאמינו לי...לפעמים סבבה בצבא אגב-יש לנו אחלה מפקדות שבעולם בקורס במיוחד המפקדת אביגיל שאני מתה עליה

למעלה