שלום לכולכם

elizabethru

New member
שלום לכולכם

אני מתנצלת מראש שאני מפציעה פה רק כשיש לי שאלות. יש לי בעיה להתרכז בכל הכתוב במחשב, וכמובן שהכאב והקשיחות הפיזית בעקבות הישיבה מולו לא עוזרים גם הם. רציתי לשאול את מי מכם שהיה בביטוח לאומי בועדות השונות - מה נחיצות הבדיקה הפסיכיאטרית. לי, בניגוד לאחרים, כפי ששמעתי, היה מזל יחסי עם ביטוח לאומי, שהכיר בי כנכה 50% עם אובדן כושר עבודה של 100% לתקופה של שנה, שמסתיימת עוד כחודש וחצי, וכפי שאתם מתארים לעצמכם - הפיברו' לא הולך, אלא - מחמיר (זה התחיל רק עם תשישות כרונית והיום יש לי ה"עונג" המפוקפק בקבלת כמעט כל התסמינים משתי התסמונות). בתחילת השבוע הייתי שם בועדה של פנימאי (שבדק דופק, נשימה ולחץ לי על הבטן כך שעד היום כואב לי), שכנראה לא ממש מתמצא בסודותיהן ה"נפלאים" של התסמונות הנ"ל, והמזל שנפל בחיקי בפעם הראשונה (הקודמת) להיבדק ע"י פרופ' פריד, לא הסתייע לי הפעם. והיום קיבלתי זימון לפסיכיאטר. אז שאלתי היא (אם מישהו יודע): א. האם זהו הליך מקובל או שבבטל"א עדיין לא הבינו שזו תסמונת פיזית ולא נפשית (למרות השימוש בכדורים מקבילים). ב. האם יש המשך לעניין הזה? כמו - ועדות נוספות. אסיים באיחולי החלמה, או נכון יותר - הקלה ככל הניתן לכולם ובנימה אופטימית מסויימת - קיבלתי היום את אישור חברת הביטוח שאכן אני סובלת במהלך השנה הזו מ - 100% אובדן כושר עבודה (אחרי התדיינות כתובה מעט מתישה, אבל - סבירה, ובדיקה של רופא עדין ומתחשב, שמפתיע שעובד בשירות חברות ביטוח). תחזיקו מעמד!!! מיטל

dorgad

New member
מיטל, אין לי ניסיון מול המל"ל, אבל

שמחתי לקרוא שיש רופא מוצלח שעובד בשביל חב' הביטוח. גם זה משהו. דור

6tuti6

New member
אני הייתי לפני חודש בועדה של בל"ל..

ושם בדק אותי : * פנימאי * פסיכיאטר * אורטופד כולם באותו היום, לגבי שאלתך על בדיקת הפסיכיאטר , לדעתי ומניסיון אישי שלי רצוי שגם פסיכיאטר יבדוק וייתרשם, מפני שאני בגלל המחלה נכנסתי למצבי נפש לא טובים, ורצוי שפסיכיאטר יבדוק ויוסיף את עמדתו לגבי המחלה. הצלחה בהמשך עם הועדות של בל"ל, מאחלת לכולם המון בריאות והתחזקות, תותי.

את פשוט ברת מזל

לקבל רופאים כאלה. בד"כ מקבלים רופאים הפוכים וזה בעיקר הסיבה שלרוב החולים לא מוכרת המחלה כנכות מזכה בבט"ל.

6tuti6

New member
תודה לך דליה, בתקוה שזה ישפיע על

הרופאים שהיו בועדה. נחכה ונראה בעוד חודש בערך....

למעלה