שלום לכולכם!

dekelefrat

New member
שלום לכולכם!

שלום לכולכם, שמי אפרת ואני סטודנטית באוניברסיטת חיפה. אני לומדת פסיכופתולוגיה ובחרתי לעשות עבודה על תסמונת טוארט. הנושא שבחרתי הוא: השתלבות חברתית והתמודדות יומיומית עם התסמונת דרך סיפורים אישיים". לשם כך אני צריכה את עזרתכם בכתיבת סיפור אישי על עצמכם או על בן משפחה שיש לו טוארט. ניתן לשלוח את הסיפורים לאימייל שלי: [email protected] תודה מראש על שיתוף הפעולה וסוף שבוע נעים. אפרת

הלנה

New member
אפרת שלום

קודם כל אני מברכת אותך על הבחירה המעניינת. באתר ובעתונים של העמותה תוכלי למצא כמה סיפורים מעניינים. לגבי סיפורים חדשים, אני היתי מציעה לך למקד יותר את הנושא, אולי על ידי שאלות ספציפיות כדי שהסיפורים באמת יענו על הנושא שאת רוצה לכתוב בעבודה שלך...כי הרי סיפור אישי יכול להיות מנותב להרבה כיוונים ולא בטוח שזה יועיל לך. אני אשמח לעזור, בסיפור של אמא לילד עם טוראט. בהצלחה

dekelefrat

New member
הלנה, שלום!

הלנה שלום, תודה על ההמלצות. בעיקרון בסיפורים האישיים הנושא הוא די פתוח. אני פשוט צריכה שיכתבו לי על הסיפור האישי שלכם במשפחה, על הילד, מתי התסמונת התגלתה? איך ההתמודדות והאם זה בכלל מפריע לתפקוד היומיומי התקין? כיצד החברה מתייחסת לתסמונת? מאוד יעזור אם תוכלי לכתוב לי סיפור אישי בכמה מילים. תודה ושבוע טוב, אפרת

הלנה

New member
אוקי, רק קחי בחשבון

ואני בטוחה שאת כבר יודעת את זה.. שאמנם קיימת הגדרה של תסמונת טוראט, אבל כל אחד ואחד מאלה שאני מכירה (ואני מכירה הרבה) הוא שונה, לכל אחד "הרכב" אחר של התסמונת ולכן כמובן גם ההתמודדות שונה.

dekelefrat

New member
שוב שלום...

הלנה שלום, כן אני כבר יודעת את זה, וזה גם מה שיחודי בתסמונת שיש לה מאפיינים רבים, ואצל כל אדם זה בא לידי ביטוי אחרת ולכן ההתמודדויות בין כל אדם לאדם שונות. תודה...

שביק

New member
אפרת שלום וברוכה הבאה.

אשמח לעזור. צרי קשר מחר, יום א', אחה"צ, לטל:09-7408478 לשביק, (בת-שבע גרניט) יו"ר העמותה בישראל. ואשתף אותך בסיפורי האישי עם בני. אני מברכת אותך על בחירתך לעשות עבודה בנושא מענין ומורכב כגון טוראט. בהצלחה !!!!

dekelefrat

New member
../images/Emo24.gif שלום!!!

בת שבע שלום רב! לא בדקתי את המייל כמה ימים כך שפספסתי את הודעתך. מתי אני יכולה ליצור איתך קשר? יום טוב. אפרת

למעלה