שלום לכולכם

לירי 22

New member
שלום לכולכם

התלבטתי הרבה אם לכתוב, ומקווה שהגעתי לפורום הנכון. אני מאמינה שלא אקבל כאן הצדקה למעשיי אבל בכתיבה אני משחררת את המחשבות. אני נשואה ואם לילדים,וחיי הנישואים שלי היו במצב רע ביותר, והתחלתי לצוטט בשביל להעביר זמן, ולפני כשנה הכרתי אדם מהצ'אט, זה התחיל בתור שעשוע ועם הזמן זה הפך לאהבה, היינו מדברים שעות, השובבות שבו סחפה אותי אחריו, זו הייתה תקופה נפלאה, אחרי כמה חודשים נפגשתי איתו, הקשר הזה לא היה מבוסס על סקס, כי לחלק הזה לא הגעתי, ע"פ שרציתי בזה מאוד, רציתי לטעום מהפרי האסור. בפעם האחרונה שנפגשנו כמעט נתפסתי "על חם" והוא ניתק את הקשר, גם הוא נשוי עם ילדים. אני מנסה מאוד להבין אותו על זה שניתק את הקשר, אבל אני מודה שהגעגועים אליו מטריפים אותי, בכל הזמן הזה ניסיתי שוב ושוב לכתוב לו, לנסות להחזיר אותו אליי, אבל אני יודעת שהפסדתי אותו לתמיד. אני חושבת עליו כל הזמן, מנסה לחייג אליו אבל הוא לא עונה. אני מודעת לזה שבאיזה מקום אני עושה טעות, אבל זה חזק ממני. קשה לי מאוד בלעדיו, בעצם הקשר שלנו זה נתן לי כוח להמשיך,את הסיבה לניתוק הקשר בנינו הוא מתרץ בזה-שהקשר הזה יכול לפגוע בי, אבל הוא לא מבין שבעצם הניתוק ממנו זה הכי פגע בי.אני מאוד רוצה לראות אותו שוב, לחוש אתו לצידי, לשמוע את קולו,אבל הוא מתחמק מהאימיילים שאני שולחת לו, ומהניסיונות שלי לשוחח איתו בטלפון, אני יודעת שהוא חש בדיוק כמוני,הוא עדיין אוהב אותי, למען האמת אין לי מושג מה עושים במצב כזה, זו הפעם הראשונה בחיי שנקלעתי לסיטואציה כזו,כמה שחיי הנישואים שלי היו בשפל, אף פעם לא עלה במוחי לבגוד, במערכת הנוכחית שלי אין מה לתקן ולשפר כי בעצם אני עם בעלי, אך ורק לטובת הילדים ולא יותר. הרגשות שלי מעורבים, מצד אחד אני לא רוצה להיפגע ודואגת לטובתם של ילדיי, ומצד שני הרגש אליו מסרב לעזוב. מה עושים במצב כזה? תודה על ההקשבה.

דרומי25

New member
ללירי

לירי מותק אני רוצה לומר לך משהו שאמרתי פה לא מזמן למישהי עם בעיה כמו שלך. אין טעם להחזיק קשר כשלא מרוצים,הילדים יגדלו ואחר כך? תעשי לעצמך טובה תפרקי את החבילה ותתחילי פרק ב בחיים שלך בלי מישהו נשוי ובלי סכנה להיתפס,אני מבטיח לך שתמשיכי לחייך ולחיות הרבה יותר טוב. בידידות דרומי....

לירי 22

New member
הי דרומי

גם אני בדעה הזו, שאם לא טוב אז צריך לעזוב, עד לפני חודש הייתי בטוחה שבעלי יחתום סופסוף על גט, אבל הוא התחרט ברגע האחרון, כבר 3 שנים אני מנסה להביא אותו למצב שיחתום, אבל כל הניסיונות נכשלו. מוכנה לוותר על הכל תמורת הרגע- שאקום בבוקר עם הרגשה אחרת, בסה"כ לא רק אני סובלת מכל המצב הזה, הסובלים היחדים כאן הם ילדיי שעדים למתח הרב שבנינו, בעלי מודע לזה שאין לי הביטחון הכלכלי בנתיים לעזוב והוא תופס על זה טרמפ.ובאיזה שהוא מקום הוא גם אגואיסט כי הוא חושב על טובתו בלבד, נמאס בכל בוקר לשים מסכה ולשדר "עסקים כרגיל" בתוכי אני נקרעת ואין לי מנוחה, מנסה לדחוף את הרגשות הצידה בכדי לא להישבר, אבל אני יודעת שלא אוכל להחזיק מעמד הרבה זמן. כלואה בתוך עצמי, בתוך המחשבות, החיים לא הוגנים. אבל ידיי כבולות. שיהיה לך יום טוב.

א ל נ י

New member
גם לדעתי

אין טעם להחזיק בקשר כזה את צריכה לחשוב על עצמך ולהמשיך הלאה... כמובן שזה לשיכולך כך או אחרת כל טוב לך

maor77

New member
אני חושב אחרת

אני חושב שיש אהבה תמיד יש טעם ולפי מה שהבנתי זה הדדי האהבה בינכם אז יש טעם זה שהוא ניתק את הקשר זה לא אומר שהכל נעלם את צריכה להבין מה קורה ולסגור את זה איתו איכשהו אבל ככה שהכל באויר

דרומי25

New member
שוב פעם אני

אולי הדרך שלך לגרום לו לחתום לך על הגיט היא שתגרמי לו להבין שאת בראש של מישהו אחר עכשיו ושלא יעשה צחוק מעצמו אם ישאר איתך כמו שאומרים מה שלא הולך במוח הולך בכח... תגרמי לו להבין שהוא לא עושה לך את זה יותר ואני לא מכיר גבר שיכול לחיות אם ההרגשה הזאת בטח שלא אם הבושה של מה יגידו עליו אולי זה יגרום לו להפסיק להיות אגואיסט ויוציא אותו מהבואה הזאת שהוא חי בה. ושוב פעם המון הצלחה דרומי....

למעלה