שלום לכולכם

שלום לכולכם

שלום לכולכן. אני נכנסת לפורום החביב והידידותי הזה לעיתים קרובות בדרך כלל באופן פסיבי . הסיפורים מזכירים לי ימים רחוקים שמתקרבים אלי שוב בצעדי ענק והתמיכה והחום מרגשים. אספר לכם בקצרה את סיפור חיי ושאלה למקצועניות -בסוף. במשך 7 שנים היינו בטיפולים שונים ומשונים שכולם מכירות צילום רחם,שאיבות,זריקות, החזרות,מעקב זקיקים,דמעות ששוכנות דרך קבע בזוויות העין ורק מחכות להזדמנות לקלוח החוצה בזרם סוער ועוד כהנה וכהנה. במקביל אימצנו 3 ילדים . אחרי הנסיון האחרון הרופא שלי התקשר ואמר לי הביצית היחידה שהיתה ראויה להפריה לא עמדה במשימה ואין מה להחזיר.ואמר לי בחביבות יוצאת דופן אולי כדאי שתנוחי קצת אין לי יותר מה להציע לך. אחרי 4 חודשים מהארוע הנ"ל גיליתי לתדהמתי שאני בהריון. לקח לי הרבה זמן להפנים שמדובר בזה כי הרי לא יכול להיות. אני??? אני??? שכבר 7 שנים עושה כל מאמץ סוחטת את כוחות הגוף והנפש שלי עד קצה גבול היכולת היתכן???? ובכן כן. יתכן!!! אז זהו זה רק כדי שתדעו שאף פעם לא מתייאשים ושגם במצב הכי בלתי הגיוני זה יכול לקרות. ולעניינו: לאחרונה החלטנו לבדוק שוב איפה אנחנו עומדים. המצב בסה"כ נראה אופטימי וכנראה שנתחיל זריקות מעקבים הזרעות ושאר ברכות שמים. ולשאלתי: איך לכל הרוחות מחדירים את קוביות הפרוגסטרון האלה. עד איזה עומק המוליך אמור להגיע? לי זה נראה שבקלות הוא יגיע לגרון. האם זה הגיוני שחלק ניכר יוצא החוצה???? זהו תודה שהאזנתם לי (ושלום לאלה 2 ולבעלה)

קודם כל ברוכה הבאה (שוב)

איזה סיפור מדהים! הלוואי שנתברך בו כולנו, אבל אם אפשר, אחרי פחות מ-7 שנים. לעניין הפרוגסטרון. אם את מדברת על הפנינים (כי אני לא שמעתי על קוביות), אז שמים אותן במוליך ובהחלט מחדירים אותו בעדינות את כל הדרך. גם אני בהתחלה הייתי בשוק מהעניין, ואף החדרתי את הפנינים באצבע שלי פנימה הכי עמוק, אבל אין מה לדבר, המוליך הזה מאוד נוח. מקסימום תחדירי אותו שני שליש של הדרך. אני הלכתי עד הסוף... בהצלחה!

גרון עמוק...../images/Emo2.gif

אכן סיפור מדהים (לאחרונה אני שומעת על לא מעט סיפורים כאלה!!!) לגבי עומק ההחדרה... גם אני התחבטתי בסוגיה...ושאלתי את הרופא והתברר ש3-4 ס"מ יעשו בהחלט את העבודה באופן אופטימאלי (עם שני שליש מוליך באמת עלולים להגיע לגרון...) בהצלחה!!! שרון

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo57.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אלל תהססי להשתמש בה
. קוביות פרוגסטרון? לא מכירה פרוגסטרון בקוביות. יש אוטרוגסטאן שזה מעין פנינים שמוחדרות ידנית לעומק הנרתיק ודי נוזלות בג'יפה לבנה החוצה. ויש אנדומטרין שזה נרות המוחדרים על ידי מוליך עד הגרון
, הם פחות נוזלים, רק כשהם ממש גומרים הלמוסס יש נזילה קלה. בהצלחה נועם

Galit29

New member
לא מאמינה שזה יגיע לך לגרון ../images/Emo6.gif

אבל מה שאני עשיתי באנדומטרין זה שכבתי במיטה עם רגליים צמודות בכיפוף וכל פעם ניסיתי לנשום ממש כמו בבדיקה ואגינאלית רגילה. זה עזר להשתחרר. בכל מקרה רוצה לההגיד לך שאני מעריצה אותך

אלה 2

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gifתודה ../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif

אני כמובן לא יודעת לענות לך בנושא
, הרי את כל הידע שלי צברתי ממך... אוהבתותך
ת גם לילדים

למעלה