שלום לכולכם

skopy

New member
קצת פרטים עליי...

בן 16 ושמונה חודשים נולדתי בתאריך 10/07/1987 כותב ביד שמאל

shamon51

New member
ניתוח

הרגשתך הבסיסית היא הרצון שישימו לב לנוכחותך ועל כן אתה מוכן לעשות הרבה כדי למצוא חן בעיני כמה שיותר אנשים. לא תרצה להגיע לעימותים ותשתדל להמנע מלהגיד "לא" אם אפשר תפעל ליצירת הרמוניה והבנה בין הצדדים. לא קשה לך לקבל דעות של אחרים. יש לך נטיה למלא את סדר היום שלך בהרבה משימות. והיכולת לבצע מספר דברים במקביל. אתה שמח להשתתף בכל מיני פעילויות שאחרים מעלים. ביחסיך האינטימים אתה נוטה להבין ולהתמזג עם רצון הפרטנר ולזרום עם זה. אתה יודע לתת תמיכה לאחרים בביצוע משימותיהם. שמעון

shamon51

New member
ןעוד

הפחד הבסיסי שלך הוא של לאבד משהוא או מישהוא שיקר לך, פחד מפרידה. שאיפתך המרכזית היא לשקט פנימי ושלמות. בזמנים לא טובים שלך אתה יכול להיות עקשן פאטליסט, להזניח דברים או את עצמך חעבור לאוטומט ולהתנתק שמעון

skopy

New member
תודה שמעון ../images/Emo70.gif

ורק שתדע אתה ממש צודק!

skopy

New member
קפיץ קפוץ

הנה כמה מלים.

אני מקווה שהאוזניות והמוסיקה ברקע לא יפגמו בדיוק. אתה נראה לי בחור נבון, ערני ומבחין בהמון דברים, שמטעמי רגישות וטאקט אתה מסנן ובוחר מתי וכמה להגיב. בעיקר כדי לא לקלקל תיאום והידברות שחשוב לך לשמרם, ובאווירה חיובית. אתה רגיש, חמים, אנושי וגם פגיע ולכן יש תקופות ומצבים שאתה זקוק יותר מכל לקונכיה הפרטית המוגנת ולחברה ששם, ורק שם אתה מרגיש באמת נינוח ומשוחרר, ולא תחת עין ביקורתית שופטת וכד'. ניכר הצורך שלך לייעץ ולסייע ויש לך סבלנות להקשיב ולעבד זאת, אם כי אני חייב לציין שאתה לפעמים מרחיב באופציות תיאורטיות מעניינות שלא בהכרח נעשיות וישימות לגבי המצב/הגורם. אתה מעדיף להיחשף ולקשור מערכות יחסים באופן בדרגתי מאובטח ורק לאחר בטחון והוכחה שזה הדדי ומשמעותי משני הכוונים. עד כאן. חג שמח. אה, ובניגוד למישהו אחר פה אתה באמת לא ישן טוב בלילה אם פגעת בצורה כלשהו במישהו.

skopy

New member
שלום אודי

קודם כל תודה שהתייחסת אל כתב ידי. רציתי לשאול למה החלטת שאני לא ישן טוב אם אני פוגע במישהו,ז"א אני ישן דיי טוב אז זה נראה לי מוזר. בקשר להרחבת אופציות מדהים שאתה יודע את זה. זה כל כך נכון! בתודה , ס.ק.

מה ? אתה פוגע במישהו וזה לא עושה לך

דבר ? תתבייש לך, אין לך רגשות, אין לך מצפון, בחיי שאני לא מבין אותך. לדעתי אתה רק מדמיין שאתה ישן טוב ובעצם אתה זע נע חסר שקט ולכן אתה קם בבוקר מוטרד ולחוץ כאילו לא ישנת כלל. העיקר הבריאות.

skopy

New member
אני נורא אובייקטיבי בקטע הזה

אם אני פוגע במישהו ואני יודע שאני צודק זה לא מזיז לי,יש לי רגשות מודחקות ומצפון מופיע לי כשאני עושה משהו שהוא לא צודק. אבל אני מבטיח לך שאני ישן טוב לא משנה מה קרה לי באותו יום,בקשר למוטרד בבוקר אני בכלל לא חושב כך אני ממש מפריד בין הכל. לא לכולם ממש קל להשפיע עלי.

למעלה