שלום לכולכם....

adidushka

New member
שלום לכולכם....

אממ.. ממש משעמם לי.. אז החלטתי להכנס לפה... ייאיי לי. אוקצור חשבתי וחשבתי מה לכתוב... אז הנה כמה דברים.. תענו על מה שבא לכם! העיקר להחיות קצת את הפורום! א. מה עשיתם היום? מה שלומכם? איך הולך..? ב. ספרו על הפעילויות האחרונות שלכם בתור משנצים, או אפילו פעילויות מתוכננות.. (מה לעשות הייתי חייבת להכניס סעיף שקשור למשנצים..) ג. אוטוטו פורים! אז.. דבר ראשון חג שמח :) ודבר שני.. מה קורה איתכם? יש תחפושות? משו? רעיון לבילוי החג? שלכם... תאמיד! עדידוש (נמאס לי מה"קה" בסוף! אנלא רוסיה!) נ.ב.. אני גם עייפה ואנלא מצליחה להרדם. איזה פאק זה, הא?

adidushka

New member
תשמעו זה כבר ממש לא פסדר... סה"כ

מה כבר ביקשתי?? קצת תגובות?? קצת להראות סימני חיים?? זה עד כדי כך שומם פה??? ואני.. בניסיונותיי התמימים מנסה להחיות (טיפה טיפה טיפה) את המקום.. לא הולך.. אבל יאללה משנצים להזיז ישבנים כאילו וואווו

black hock

New member
סתם תוהה, מה הקטע עם מש*נ*צים?!

זה כ"כ קשה לוותר על ה-נ הלא קשורה הזאת?!!?

black hock

New member
זה הכל מאהבה../images/Emo13.gifכמובן...

אחרי הכל כולנו פה משצים

adidushka

New member
רק עכשיו הצלחתי להגיב אז ככה..

זה חמוד כזה:) לאדעת אין לזה משמעות ספציפית... חברה שלי כל הזמן קראה לנו (המשצים) משנצים.. וזה נשמע לי ממש נחמד.. ומאז אנלא מצליחה להגמל. ועקב זאת כבר מצאתי משמעות... לא משו אבל בכל מקרה :) מדריכי שלח נורא צעירים איך אני? :) וגמני אוהבת אותך (אחרי הכל.. הכל מאהבה וכלם פנה משנצים:))

black hock

New member
צעייייייייייייירה!אני כבר לא כ"כ

צעירה, וגם לא כ"כ משצית אבל מי שם לב לקטנות?! בלכל מקרה סבבה

למעלה