שלום לכולכם

adidushka

New member
שלום לכולכם

רק רציתי לאחל לכולכם הפי וולנטיינז דיי! או בעברית... יום אהבה שמח! אני אישית לא חוגגת או משו כי אין עם מי (בלאטט חג מטומטם!) אבל מה אתכם? מה אתם עושים ? (אם בכלל...) ואחרי שדחפתי את זה בכל מקום.... היה לי אתמול מומולדת:) זהו... אז להתראות יומטוב לכולכם

blabla 14

New member
טוב... את יודעת מה אני עושה...

אני יוצאת עם אהובי שיר.... אכן כן.... תיקון טעות... או שאני עם שיר או שאני בבית חולים עם סבתא....

טוב....

אני אישית חוגגת את יום שישי ה13 ולא את יום האבה =/ זאת אני! אז מה איתכם? מה אתם עושים היום? אני הולכת לסרט מפחיד עם חברות ואז לעיר לעשות דברים שאסור לנו (פחחחחח) ואממ מחר אני חורפת ואז בצופים ואז ידיד שלי מלמד אותי לשון? איך זה בתור ולנטייז דיי?

Dafy Duck

New member
אני רוצה לצאת חוצץ נגד מה שאמרת

דפנושקה... את לא מתביישת? מה יש לך נגד יום שישי ה-13?? זה אחלה של תאריך...!! 13 זה ממש לא מספר מזל רע ליהודים.. לנוצרים כן אולי (אני גם לא ממש מבינה למה) אבל ליהודים?? באיזה גיל בדיוק עולה הילד לתורה?? וכמה פעמים מוזכר 13 בתנך?? קיצר אחרי כל הדוגמאות אני אומרת שיום שישי ה-13 אפילו די מביא מזל טוב ליהודים...!! אם אתם שואלים את עצמכם למה אני אומרת את זה אז הנה התשובה: אני, דפנה אז, נולדתי ביום שיש ה-13 וכן אני גאה בזה...!! אז כל מי שמאמין מזל רע ושטיות כאלו שירגע...!!

למעלה