שלום לכולכם

31vered

New member
שלום לכולכם

מה אני בכלל עושה כאן? לא ממש שייכת לפה אבל רציתי לעניין אתכם במשקה צמחים שהצליח לעזור לחברה שלי לישון יותר טוב בלילה. (וגם פתר לאבא של בעלי את הנחירות) אולי גם לכם יוכל לעזור. אז אם יש לכם עניין לשמוע מה ומו ומי תשרשרו לי פה ואחזור. ביי בינתיים. ורד

נוקא

New member
אגב צמחים למינהם...

מישהו שמע על הקאוה קאוה? יודעים מה זה? אני נואשת לקצת מידע.

31vered

New member
פרטים לנוקא

על קצה המזלג מדובר במשקה שיש בו 23 צמחים טבעיים, שעוזרים להביא את הגוף לאיזון, מחזקים את המערכת החיסונית, ועוזרים לחילוף החומרים וניקוי הגוף מרעלים. בין היתר הוא כולל אלפלפא (שמשמשת כמחזק כללי ומרגיע, מונע עייפות, ומטהר רעלים), גינסנג סיבירי (שמגביר זכרון, ומחזק את המערכת החיסונית), ליקריץ (שעוזר לעייפות כרונית), ופסיפלורה שטובה לנדודי שינה, חרדה ודכאון ועוד דברים. רשמתי כאן את מה שרלוונטי לפורום הזה, אבל בגדול כל אחד מגיע אל המשקה הזה מסיבות אחרות, ומסתבר שהוא עוזר בפתירת מגוון בעיות שונות. לי למשל זה פתר פטריה בשם קנדידה שסבלתי ממנה במשך שנתיים וחצי... החברה שלי שלא הצליחה להרדם והיו לה גם קשיים בהתעוררות לפני ששתתה את זה מספרת כעת שהיא הרוויחה עוד שעה ביום, ושהשינה שלה הפכה לאחידה יותר. ביום שני הקרוב אני עושה חוג בית (בתל אביב) והיא תהיה אצלי לספר את סיפורה האישי אם תרצו. אשמח לנדב פרטים איפה ובאיזו שעה בפניות אישיות לאימייל שלי.

נוקא

New member
תשובה

אני מעדיפה לענות פה, אם זה לא מפריע לך:) הסיבה היחידה שלא עניתי עד עכשיו היא כי לא נכנסתי כל כך לאינטרנט, ובין השאר גם לא לפורום הזה. האמת ששכחתי מזה לגמרי... אבל זה מאוד מעניין אותי. הפרחי באך שלי בעיכוב רציני עם חשש לאי הגעה:( לא נראה לי שאני אוכל להגיע לחוג בית, במיוחד אם הוא בתל אביב... אבל כמה שאלות- מאיפה השגת אותו? הוא יקר
? גם לאמא שלי יש קנדידה, היא סובלת מזה מאוד. אני בטוחה שהיא גם תתעניין..

31vered

New member
ערב נפלא ../images/Emo13.gif

הי נוקא, שיטת השיווק היא ע"י מפיצים עצמאיים בלבד ב- MLM. בדרך זו נכסכות עלויות הפרסום והשיווק, ומתאפשר תשלום למפיצים שנגזר כאחוז מסויים מהמחיר לצרכן. חברה שצורכת את זה סיפרה לי מה זה עשה לה, וכל יתר הפרטים, כך השגתי את המשקה הזה וכך הוא מגיע אל רוב הצרכנים. מפה לאוזן... אשר לחוג בית, מתקיימים חוגים בכל הארץ, כמובן שאת הפרטים הללו אוכל לתת רק בדואר אישי. המוצר ממש לא יקר ביחס לויטמינים ןתוספי מזון שונים, ןביחוד לא ביחס למה שהוא מצליח לחולל... את יכולה לתת לאמא שלך את המספר שלי. אשמח לשוחח איתה. 050-670800 ולתת פרטים נוספים. סופשבוע נפלא ורד

למעלה