שלום לכולכם מישהו יודע איפה יש בארץ בית ספר לגמל שלמה צפוני, לא דרומי כי זה אני יודע איפה יש
G gloin New member 17/11/03 #1 שלום לכולכם מישהו יודע איפה יש בארץ בית ספר לגמל שלמה צפוני, לא דרומי כי זה אני יודע איפה יש
י יובל נחמקין New member 17/11/03 #2 גמל שלמה מזרחי או מערבי - הולך? ויש גם קומבינציות: גמל שלמה: צפון-מזרח / צפון-מערב / דרום-מערב / דרום-מזרח
גמל שלמה מזרחי או מערבי - הולך? ויש גם קומבינציות: גמל שלמה: צפון-מזרח / צפון-מערב / דרום-מערב / דרום-מזרח
י יובל נחמקין New member 17/11/03 #3 טוב-טוב... ועכשיו ברצינות... מכל עשרות הורסיות של גמל שלמה שיש: בארץ (עד כמה שידוע לי, לפחות) יש רק את גמל שלמה דרומי של ספיר ותלמידו אוהד שמלמד אף הוא. מומלץ.
טוב-טוב... ועכשיו ברצינות... מכל עשרות הורסיות של גמל שלמה שיש: בארץ (עד כמה שידוע לי, לפחות) יש רק את גמל שלמה דרומי של ספיר ותלמידו אוהד שמלמד אף הוא. מומלץ.
C crane New member 17/11/03 #4 ביה"ס של ירון בנימיני רח'קפלן 15, פ"ת. אם תגיע למפגש הפורום, תוכל לפגוש את ירון ולשאול אותו על הסגנון.
ביה"ס של ירון בנימיני רח'קפלן 15, פ"ת. אם תגיע למפגש הפורום, תוכל לפגוש את ירון ולשאול אותו על הסגנון.