שלום לכולכם...

שלום לכולכם...

אני חדשה כאן בפורום, אני מאסטרית ברייקי , שחזור גילגולים, תיקונים קארמתיים, ומודעות. ומטפלת בפועל. אשמח לעזור למי מכם שיצטרך. אני כאן בעבורכם. בברכת אור ואהבה שרה אלון.

שלום לך שרה אלון ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

היי יקירה רבים מאד כאן מאיתנו הם מאסטרים שונים. יש כאן לפחות עשרה מאסטרים ברייקי... רבים מאיתנו כאן מטפלים אלטרנטיבים. כולנו כאן עוזרים אחד לשני ובעצם עוזרים כפועל יוצא לעצמנו. רבים מאיתנו הם גם אנשים שמתענינים במודעות בכלל ללא תארים כאלו או אחרים. המטרה של הפורום הזה הוא להוות קבוצת תמיכה אחד לשני ולא לפרסם עצמנו לא בפרסומת גלויה ולא בפרסומת סמויה. מי שרוצה לפרסם את "מרכולתו" מוזמן לעשות זאת בדפי הלוחות בלבד. שם אפשר לספר על דרך הטיפול שלנו, מה תחום עיסוקנו וכו'... לדעתי כל מי שמצוי בעולם הרוח הוא תלמיד ומורה, כך שלי באופן אישי יש בעיה עם הכינוי מאסטר... אני הייתי מורה במסגרת משרד החינוך במשך 15 שנים, זאת אומרת שהייתי מאסטרית: מאסטר =מורה. כשהייתי במסגרת הזו ממש לא אהבתי כשהתלמידים שלי קראו לי " המורה"... הרגשתי תמיד צורך לדבר אל הבנות שהיו בשנות 16-18 שנים, להיות בגובה העיניים שלהם, שווה מול שווים. לכן הן כל כך אהבו את שעורי הספורט שלי. זאת דעתי האישית ביחס לכינויים אישיים, לא כל אחד חייב לקבל את דעתי. תארים אקדמאיים יש לי מפה עד הודעה חדשה, היום אני באופן אישי לא מאמינה בתואר מכל סוג שהוא... אני מאמינה בנקיון פנימי, בזכוך הנפש, וביכולת להיות כלי נקי להעברת האור האין סופי- אורו של בורא עולם. זו ההרגשה שלי... יחד עם זאת כנראה בעולם החומר ישנה משמעות לתעודות רשומות על נייר קרטון, שווה לבדוק את הגישות השונות אל עניין התארים, הסטיגמות, ובכלל לבדוק אם יש כאן קשר אל השעור הקשה ביותר שלנו: שעור "האגו"

מיכל היקרה באור ואהבה

אני הגבתי למה שכתבת וביקשתי עזרה איך אני מסירה את התואר , אך לצערי לא נענתי, היות אנני יכולה למחוק את מה שקודם לשמי, ללא הצלחה אשמח אם תעני לי לבקשתי כדי שאוכל לתקן זאת תודה חג שמח, באור ואהבה שרה אלון

אין בעיה לשנות כינו...../images/Emo22.gif

כנסי לכרטיס האישי שלך ושני כינוי בעדכון פרטים. בהצלחה

למעלה