שלום לכולכם!

שלום לכולכם!

בימים הקרובים אני ושותפי פותחים בית קפה פאב כזה בדרום. וחלק מאוד גדול מהמקום, הוא כמובן- האלכוהול. רציתי להתייעץ איתכם: אנחנו רוצים להגיש בבאר שלנו משקה ייחודי. איזשהו קוקטייל שלא מכירים כולם, משהו שונה.
רציתי לבקש- אם הכנתם לעצמכם במקרה משקה מסויים שאתם המצאתם את המרכיבים והוא נראה לכם מוצלח ויש מצב שאתם זוכרים מה שמתם בתוכו, אני שמח לשמוע עליו, ואולי גם לקרוא לו על שמכם... אודה מאוד לתגובה ורעיונות של כולם, וכשתהיה הפתיחה הרשמית, כמובן שכולכם מוזמנים לבוא ולחוות דעת. תודה!!

thenewone

New member
קריסטל מרטיני

1.5 וודקה. 0.75 סירופ תמצית שקדים של חברת ג'ין וויז, או משהו מקביל. משקשקים בשייקר עם קרח, מסננים לכוס מרטיני, והנה לך אחלה של קריסטל מרטיני. איפה הולך להיות הפאב הזה? בכל אופן בהצלחה!

זה נשמע מעניין, אבל-

נראה לי שבמשקה כזה הטעם של האלכוהול מורגש מדיי, וזה לא הכי טוב. זה אמור להיות משהו מתוק כזה, זה אמור להיות המשקה ב-ה הידיעה. מה אתה אומר??? אה ובקשר לשם- קריסטל באיזור הזה לא נראה לי שיילך טוב, יש פה הרבה אנשים שיבינו את זה לא נכון... המקום נמצא בעיירה בין באר שבע לקרית גת. עיירה שיש בה בעך 5 בתי קפה רגילים לחלוטין בלי שום דבר מיוחד, מקום שיש בו ים של צעירים שרק מחפשים מקום לשבת בו בכיף. תודה על הרעיון

thenewone

New member
קרא לזה רויאל מרטיני

ותעשה במקום 0.75 סירופ, 1 סירופ, תאמין לי שזה לא יהיה מתוק.

סניפטר

New member
אז תגיד שדרות למה אתה מתבייש

ולפני שאני מביא לך תמתכון אני רוצה "חוזה פינוקים"

סניפטר

New member
טוב אז קבל קוקטייל

המקור הוא "הוט שוט גליאנו" אבל אני שידרגתי אותו ומה שטוב בו זה שאפשר להכינו עם חומרים זולים (אני כמובן מכין עם הטובים) כוס להקפצת טקילה 1/5 קואנטרו או טריפל סק 1/5 קלוהה או כל ליקר קפה 1/5 אייריש קרים או כל ליקר שמנת 1/5 גליאנו 1/5 אספרסו חזק תנסה ותגיד לי עם לא התמכרתה לקוקטייל.

MidNight Flame

New member
בתכלס מה שהולך הכי טוב זה...

מרגריטה במכונת ברד... על מנת לגוון את הטעם משנים את המיץ אפשר להשתמש נגיד במיץ אשכוליות אדומות יוצא פצצה!

Eytan1234567890

New member
הדאקירי קפה

שמיהי נתנה פה אז (מופיע במתכוני הפורום) נראה לי יכול להיות טוב. ובאיזה "עיירה" הוא יקום בדיוק? אני גר בין ב"ש לקריית-גת ולא זוכר שיש עיירה לידנו. אלא אם כן אתה מתכוון לרהט?

ואי אחלה תודה לכולכם!

אז כמה דברים- דבר ראשון- אני בת. בחורה. אישה. איך שתרצו... דבר שני- העיירה היא נתיבות, זה כן בין ב"ש לק.גת לא? ודבר שלישי- אחלה רעיונות!! נשמע באמת פצצה. אני מאמינה שאני ינסה אותם קודם כל עצמי ואז נראה מה יהיה. ושוב- כולכם עזרתם מאוד. ים של תודה!!!

למעלה