ערב טוב לכם
אחרי יומיים שלא הייתי פה בכלל נכנסתי היום לפורום ומה אני רואה?! שוב התעסקות בתפל ולא בעיקר..!! אני חושב שכבר סוכם בעבר שאנחנו מתעסקים פה אך ורק במוזיקה...וזה נראה עוד יותר מגוחך כשמתעסקים בגדול זמרי יוון!!(אני כותב את זה בגלל שאני מעריץ את דאלאראס...מי שלא מתאים לו שיעבור להודעה הבאה..תודה!) יורגוס דאלאראס הוא לא רק זמר,הוא בית ספר למוזיקה...הוא הזמר היחיד ששר גם ציצאניס וגם קאצימיחאס,גם וואמבאקאריס וגם ת'אודורקיס (עכשיו תגידו לי שגם ת'אודורקיס הוא אנטישימי ושניהם באותה דיעה!
),הוא הזמר שגילה את אלקסיו וארוואניטאקי ופרוטופסלטי ופאראנגוליס ועוד הרבה כוכבים!שלא לדבר על מלחינים שרק בגלל שהוא שר את שיריהם נהיו מפורסמים(אפוסטולוס קאלדאראס למשל)..הוא היחיד שיכול לשיר שיר ממוצא קובני ואחריו שיר אלג'יראי ולדינו בסוף לקינוח!! אני לא יודע אם שמעתם דיסק שלו אי פעם או שרק מסתמכים על דעות קדומות וסתומות!!הבן אדם זמר ענק!בכל דיסק שלו...בין אם זה רבטיקה משנות השלושים ואם זה עם פיקס לאקס או סטינג! ואל תחשבו שאני אומר את זה כי באתי מרקע פוליטי אחר...זה ממש לא לעניין..(ידוע לכולם איך הגעתי למוזיקה היוונית)...פשוט תלמדו להפריד! את מי זה מעניין מה הוא חושב?!מה הדעות הפוליטיות שלו?!אז בגלל שגליקריה שרה בעברית שאפסיק להאיזן לשיריה ולקנות ת'דיסקים שלה?!איזה שטויות אתם מדברים?!נכון להיום יש לי שני דיסקים שלה ואם תוציא דיסקים רציניים וטובים אמשיך לקנות! אני מצרף לכם לינק להודעה ששלח ציון קדם לפני כמה ימים ובה הוא מודיע על מופע משותף של גליקריה ודאלאראס!!דאלאראס ולגיקריה...באמת..זה היה.. אני לא בטוח אם שאלו אותך בכלל לגבי הקמת המופע הזה...אבל אתה בעצמך הודעת עליו מר קדם!! אז אולי להבא תשקול את מילותיך?! ושוב...בפעם המי יודע כמה...בואו נתרכז במה שחשוב לנו באמת..ובואו לא נכנס כל שבועיים לאווירה המגעילה הזאת!!
אחרי יומיים שלא הייתי פה בכלל נכנסתי היום לפורום ומה אני רואה?! שוב התעסקות בתפל ולא בעיקר..!! אני חושב שכבר סוכם בעבר שאנחנו מתעסקים פה אך ורק במוזיקה...וזה נראה עוד יותר מגוחך כשמתעסקים בגדול זמרי יוון!!(אני כותב את זה בגלל שאני מעריץ את דאלאראס...מי שלא מתאים לו שיעבור להודעה הבאה..תודה!) יורגוס דאלאראס הוא לא רק זמר,הוא בית ספר למוזיקה...הוא הזמר היחיד ששר גם ציצאניס וגם קאצימיחאס,גם וואמבאקאריס וגם ת'אודורקיס (עכשיו תגידו לי שגם ת'אודורקיס הוא אנטישימי ושניהם באותה דיעה!