שלום לכולכם

F a d i

New member
ערב טוב לכם

אחרי יומיים שלא הייתי פה בכלל נכנסתי היום לפורום ומה אני רואה?! שוב התעסקות בתפל ולא בעיקר..!! אני חושב שכבר סוכם בעבר שאנחנו מתעסקים פה אך ורק במוזיקה...וזה נראה עוד יותר מגוחך כשמתעסקים בגדול זמרי יוון!!(אני כותב את זה בגלל שאני מעריץ את דאלאראס...מי שלא מתאים לו שיעבור להודעה הבאה..תודה!) יורגוס דאלאראס הוא לא רק זמר,הוא בית ספר למוזיקה...הוא הזמר היחיד ששר גם ציצאניס וגם קאצימיחאס,גם וואמבאקאריס וגם ת'אודורקיס (עכשיו תגידו לי שגם ת'אודורקיס הוא אנטישימי ושניהם באותה דיעה!
),הוא הזמר שגילה את אלקסיו וארוואניטאקי ופרוטופסלטי ופאראנגוליס ועוד הרבה כוכבים!שלא לדבר על מלחינים שרק בגלל שהוא שר את שיריהם נהיו מפורסמים(אפוסטולוס קאלדאראס למשל)..הוא היחיד שיכול לשיר שיר ממוצא קובני ואחריו שיר אלג'יראי ולדינו בסוף לקינוח!! אני לא יודע אם שמעתם דיסק שלו אי פעם או שרק מסתמכים על דעות קדומות וסתומות!!הבן אדם זמר ענק!בכל דיסק שלו...בין אם זה רבטיקה משנות השלושים ואם זה עם פיקס לאקס או סטינג! ואל תחשבו שאני אומר את זה כי באתי מרקע פוליטי אחר...זה ממש לא לעניין..(ידוע לכולם איך הגעתי למוזיקה היוונית)...פשוט תלמדו להפריד! את מי זה מעניין מה הוא חושב?!מה הדעות הפוליטיות שלו?!אז בגלל שגליקריה שרה בעברית שאפסיק להאיזן לשיריה ולקנות ת'דיסקים שלה?!איזה שטויות אתם מדברים?!נכון להיום יש לי שני דיסקים שלה ואם תוציא דיסקים רציניים וטובים אמשיך לקנות! אני מצרף לכם לינק להודעה ששלח ציון קדם לפני כמה ימים ובה הוא מודיע על מופע משותף של גליקריה ודאלאראס!!דאלאראס ולגיקריה...באמת..זה היה.. אני לא בטוח אם שאלו אותך בכלל לגבי הקמת המופע הזה...אבל אתה בעצמך הודעת עליו מר קדם!! אז אולי להבא תשקול את מילותיך?! ושוב...בפעם המי יודע כמה...בואו נתרכז במה שחשוב לנו באמת..ובואו לא נכנס כל שבועיים לאווירה המגעילה הזאת!!

12אניהיא

New member
שלום לכולכם

אתמול לא ממש נכחתי כאן,אני קוראת את מה שכתבתם וחושבת שויכוחים יכולים להיות דבר לגיטימי בחברה נורמלית ובריאה, דיעות פוליטיות ישמעו תמיד בכל מקום גם כאן מעבר למוזיקה. עניין דיעותיו של דאלארס ידועות גם מחוץ לגבולות יוון וכמובן גם אצלנו, אל לנו לשכוח שהנ"ל מוזיקאי בחסד עליון,אף אחד לא מחייב אותנו לשומעו או ללכת להופעות שלו. יש לו זכות מלאה להביע את דיעותיו, ולנו הזכות שלא לקבלן.לפני היותו אומן הוא אדם בעל דיעות משלו, וכמובן שלו יש את הבמה לאמר אותן. ציון קסמי: בכל מה שאמרת בקשר להופעות של דאלארס בארה"ב צדקת במאת האחוזים, הוא חולל מהומה עם הצהרותיו הפוליטיות והצליח לעצבן גם את הקהילה היוונית שם (קיבלתי מידע ממקור ראשון שהיה בהופעה באטלנטיק- סיטי) הויכוחים האלה היו כאן מאז הקמת הפורום, כל עוד אתם מתווכחים בצורה תרבותית לדעתי אפשר להמשיך להתווכח. עד כאן דבריי. יום ניפלא לכולכם
ענ

spiridula

New member
חשבתי וחשבתי../images/Emo11.gif

ענת יקירה, בתור מנהלת הפורום לקחת צד בעניין זה לא לעניין... במיוחד להתנפל על "חדשים" באמתלה של יפי נפש.... ואם כבר מדברים על ניהול פורום אין זה שיש פה 6 מבקרים קבועים בלבד (בלי לפגוע חלילה וחס באף אחד יש פה אנשים נפלאים) את אחראית על הפורום ולא מנהלת אותו, ואת אף אחד מאיתנו אז בבקשה אנא ממך בלי להוסיף שמן למדורה מנסים לכבות פה שריפות לא להדליק. ויכוחים כמו בויכוחים יכולים גם להגמר בחיוך... מה אתה אומר ציון?

julie7

New member
איזון והגיון

היתי רוצה לשתף את הפורום הנכב הזה בסיפור קטן . הדרך שלי לאהבת המוזיקה היוונית היא דרך מוזיקה ערבית מצרית קלאסית ששמעתי בבית בימי נעורי ועודני שומעת . ואותם הזמרים היו אנטישמים וזאת ידוע לכל אבל אני אהבתי אותם ולמדתי לדקלם ולתרגם את השירה העשירה והעצומה שלהם . והדרך למוזיקה היוונית היתה קלה משם .ואני לא הבנתי את הקשר .. ומי שהאיר את עיני לכך היה חברו הטוב ביותר של יורגוס דלארס הגדול. ואמרה עליו:" מלינה מרקורי "כל מה שיעשה דלארס תעשה יוון בעוד שנים"ואכן נכון אין כיום זמר בסדר גודל שלו .ואפילו היוונים עצמם למדו להפריד בין אומנותו לבין דעותיו הפוליטיות. ואוסיף ואומר על חברו הטוב של דלארס אומר בכנות ובכבוד. " כל מה שעשה .. ויעשה בתחום הזמר היווני - אני ואחרים נעשה מחר" אז תנו כבוד למוסיקאים ולכל מי שהושמץ בפורום הזה וליוצרים ולזמרים הניחו לפוליטיקה .ולדעות אישיות . בידידות ג'ולי .

12אניהיא

New member
spiridula שלום לך

את שואלת אותי וגם עונה לעצמך: "ענת יקירה, בתור מנהלת הפורום לקחת צד בעניין זה לא לעניין...את אחראית על הפורום ולא מנהלת אותו, ואת אף אחד מאיתנו" זה את אמרת אם אני אחת מכם ולא מנהלת וזה אחלה מבחינתי יש לי זכות מלאה להגיב, ולשם שינוי נימאס לי לסתום את פי בגלל היותי מנהלת.לא יתכן שבגלל היותי מנהלת שזה החלק השולי של היותי כאן לא אוכל להגיד את מה שבא לי ומתי שבא לי, אני אדם עם דיעות משלי בדיוק כמוכם!!!! בקשר למבקרים בפורום זה עניין של הכלל ולא שלי אישית קטונתי מלספר על עצמי ועל מה עשיתי כאן ואיזה פורום קיבלתי לידיי אבל יש פה אנשים שיוכלו להגיד זאת בשמי!!! "ויכוחים כמו בויכוחים יכולים גם להגמר בחיוך..." גם את זה אמרת אבל את ממש צינית ולא חייכנית. ערב נעים לך ענת

A l o n i s

New member
spiridula כנסי לפה

בתור אחת שכתבה בפורום 4-3 הודעות, אין לך זכות לאמר את מה שאמרת כרגע לענת, מאיפה החוצפה הזאת לאמר לענת "את אחראית על הפורום ואת אף אחד מאיתנו"???? זו חוצפה שאין כדוגמתה!!! לידיעתך, ענת כאן מאז שהפורום הוקם, אחותה ניהלה את הפורום הזה וענת היתה משתתפת בו, כשאחותה פרשה, לא היה מישהו יותר מתאים מענת לנהל את הפורום הזה, וענת היא לא אף אחת מאיתנו אלא היא האחת מאיתנו בהא הידיעה. ואין לתאר במילים את מה שענת עושה למען הפורום הזה, ימים ולילות ואת יכולה לראות בעצמך באיזה שעות ענת כותבת, זה יכול להיות בבוקר צהריים בערב ואף בשעות הקטנות של הלילה. חבל... באמת חבל שבאים לכאן אנשים שרוצים להרוס את הפורום הזה.... לפי דעתי spiridula, את אחת מהם. אל תהרסי לנו את הפורום היקר הזה... הוא יקר להרבה אנשים. הצעה שלי, תעשי שיטוט בארכיון של הפורום מהיום שהוא נבנה, תסתכלי על ההודעות, תראי איזה שינוי לטובה נעשה פה באנשים שמהות בתוכן וזה בזכותם של האנשים פה ובזכותה של ענת שמנהלת את הפורום (למרות שזה מפריע לך) ואהובה פה על 99.9% מהאנשים, ו-0.000000000001 מהאנשים פה לא אוהבים אותה, ועושים הכל כדי להרע לה ופוגעים בפורום במטרה לפגוע בה אבל אנחנו לא ניתן לזה יד ונעצור כל מי שינסה להרוס פה את מה שנבנה. אז בקשה לי לכל מי שבא לפה כדי להרוס, לכו לכם, לכו לפורום אחר לכו לפורטלים אחרים או תלכו לקיבינימאט רק תנו לנו לחיות בשקט ולהיות בפורום הזה בשקט ובטוב.

אני בדעה שלך אלון ../images/Emo45.gif

זה מה שאני רציתי לכתוב. אנחנו פה כמו משפחה.אחד עוזר לשני. ולא להרוס את הפורום.כי ענת מנהלת את הפורום טוב מאוד. והיא אישה נפלאה. כל הכבוד לך אלון על מה שכתבת.

spiridula

New member
אלוניס אתה נמוך...

התגובהשלך חסרת פרופורציה..... נמוכה.... כן... אולי תגיד לי איפה זה קיבינימט? זה קרוב? היית שם כבר? אולי אם תגיד לי איפה זה אני אלך. הגזמת. אני מקבלת בכבוד את תגובתה של ענת ובהערכה אבל אתה? תתבייש!

amadeous10

New member
מי שלא מכיר את ספירידולה

מי שלא מכיר את ספירידולה מפסיד. היא בחורה מבריקה...מקסימה..מהממת..רוקדת זבקיקו... היא חברותית ...אשה יווניה אמיתית אתם לוקחים את הכל ברצינות מידי ****וחוץ מזה ציון קדם הוא מקור כל ה.. זה לא רע...הוא רק גורם לעלייה בטמפרטורה של הפורום.זה טוב לא? תגידו שזה משעמם...??

Yasoo

New member
חבר'ה מה קרה ? משעמם לכם ?../images/Emo159.gif

חבר'ה לא מתאים לנו לרדת נמוך.. כל חבר חדש יתקבל כאן בברכה
...אפילו אם הוא מסתתר..
( כל אחד וסיבותיו ) גם אלו היוצאים להגנה הם דיי אנונימים...וחדשים
כמי שחי ונושם את הפורום ואוהב את הפורום
אני חייב לומר - שענת כמנהלת עושה את עבודה נאמנה אני רוצה לראות שמישהו מיכם היה מוכן לטפל בגנון ששמו פורום מוסיקה יוונית אין כמו ענת
התפקיד שלה לתת תשובה לכולם... באם הם אוהבים זאת או לא -
שלכם כמו תמיד האחד והיחיד.Yasoo

למעלה