שלום לכולכם

bell2002

New member
שלום לכולכם

אני נהנית מאוד לקרוא בפורום הזה, ומבטיחה לספר גם אני פנטזיות. בעלי ואני נשואים 13 שנים, החלטנו להוסיף טעם חדש לנישואין והזמנו צימר בצפון (כזה שנועד לזוגות בלבד - עם ג'קוזי בחדר, נרות וכל טוב) ליומיים. אני צריכה עזרה מכם - איך לממש לו פנטזיות, כך שלא ישכח כל עוד נשמה באפו את היומיים האלה. נישואינו טובים ויציבים אבל השגרה ומרוץ החיים המטורף גוזל את ההנאה מסקס טוב (זה וגם שלושת ילדינו הקטנים שלפעמים מחליטים להגיע אלינו באמצע הלילה). מין אנאלי לא בא בחשבון. אבל חוץ מזה - הכל. תודה רבה, וכמובן סיפורים מפורטים כשנחזור. תודה.

amos67

New member
פשוט אבל מחרמן

אחרי הג'קוזי כשאתם נקיים וריחניים, השכיבי אותו על הגב, קישרי לו את הידים ואת העיניים וטפסי עליו לתנוחת 69 טעימה ומהנה ואז פשוט תעברי קצת קדימה לרכב עליו, ותדהרו יחד לעבר השקיעה...

shanti baba

New member
אם רק הייתי במקומו....

קודם כל ברכות לרגל 13 השנה וזה תמיד טוב להגשים לבן הזוג פנטזיה. כל דבר שהוא לא שיגרתי יגרום לבעלך התרגשות את יכולה לרכוש אזיקים ולבוש סקסי. שמנים ארומטיים למסאז' וכמו כן גם בדרך לצימר וממנו ניתן לעשות אחלה סקס בטבע (ואפילו מומלץ). מקומות ציבוריים תמיד גורמים להעלאת ההתרגשות והאדרנלין. לא יזיק להרגיע אותו בפקק בדרך דבר שיתחיל חופשה נפלאה ויש עוד המון המון רעיונות שמושארים לדמיונך הפרועה בהצלחה ועוד המון שנים טובות.

bell2002

New member
תודה, 13 שנים עברו ביעף.

אני עדיין חושבת עלינו כעל זוג צעיר... ואז מתקנת את מחשבותיי. נו, זה הכל? זה ממש בנאלי, לזה לא צריך צימר בצפון. את זה אפשר לעשות גם בבית.

תתפלאי

משנה מקום משנה מזל ואווירה המקום לפעמים עושה הכל, הבית הוא משהו מהחיי היום יום.. וכל סקס שהוא מחוץ לבית כבר יותר מרתק ומחרמן דברי עם בעלך, תראי על מה הוא באמת חושב תחשבי אויל גם אעל הפנטזיות שלך ואולי דרכו אלו יהיו פנזטיות מוגשמות משותפות

טוב אז בעצם -

כל מה שצריך לעשות זה לדעת מההפנטזיות שלו.. כי אפשר להציע כאן מיליון וחצי אפשרויות, אבל אם אלה לא הפנטזיות שלו, זה יהיה לא יותר מנחמד. ברגע שאת יודעת מה הפנטזיה שלו (כן, פשוט תדברו על זה) אפשר לסדר סצינה של משחק תפקידים ולשחק אותה ממש עד הסוף - לדוגמה, לבעל שלי היתה פנטזיה להיות עם בחורה דוסית צעירה. התלבשתי בהתאם, חיכיתי בתחנת אוטובוס, הוא בא עם הרכב ו"במקרה" היה צריך הדרכה לאןשהוא שהיה בדיוק המקום שהתכוונתי להגיע אליו, ובמשך כל הדרך, התנהגתי כמו בת ישראל חסודה וצנועה, אפילו החזקתי סידור - יעני תפילת הדרך.. היה שיגעון
מה שחשוב זה קודם לדבר, לדעת מה הםנטזיה שלו ואז לשחק אותה עד הסוף..

אפולו68

New member
עצה

אוקי אז ככה עשינו את זה אני ואשתי שהפרטים שלנו מאד דומים לשלכם. (12 שנות נישואין 3 גמדים וזמן שחסר לזוגיות) היינו בצימר מטמטם במושב אבירים (מצפה ליד הכפר פסוטה) את התפאורה תתקשו לשחזר כי היה ליל רעמים ברקים ברד וגשם הדלקנו את האח ופשוט התחלנו. משגל מדהים בג'קוזי המשכנו במשגל עוד יותר טוב מול האח התעוררנו לקולות הרעם והברקים ועשינו זאת שוב לאור נרות ומול האח ושוב בבוקר פעמים עם הקימה ואחרי ארוחת הבוקר. כמי שמאד היה מעוניין באנאלי ואשתי לא הסכימה אני יכול לאמר לך 1. אם את מוכנה לזה הוא בוודאי ישמח 2. אם לא, 5 משגלים בלילה אחד כשכולם כולל כולם מסתיימים באורגזמות זה בסדר גמור גם אם אנאלי לא בא בחשבון... מומלץ להביא שמנים ארומטיים למי הג'קוזי זה עושה את הכל להרבה יותר נעים.... וחשוב מכל...תני לו לרדת לך והרבה. אני לפחות חשתי שכשאשתי אחרי גירוי אוראלי ארוך מאד היא מגיבה כמו איילה מיוחמת... אשמח אם תספרי איך היה לכם כל טוב

למעלה