שלום לכולכם ....

• פותח הנושא Ydaar
  • פורסם בתאריך

Ydaar

New member
שלום לכולכם ....

בס"ד ... אני חדש פה ,ואני מעוניין ללמוד איזושהי אומנות לחימה - השאלה איזה ..!? על מה אתם ממליצים ולמה ?! אשמח לתגובות נימוקים או סתם חידושים ...

frodo1

New member
אני אשמח לעזור

אני מציע לך את אומנות הלחימה האהובה עלי (אני לומד אותה): נין-ג´יטסו, אומנות הלחימה של הנינג´ה. הנה אתר שבו תוכל למצוא חוג (או אומנות אחרת) באזור המגורים שלך: http://www.wushu.co.il/images/logos/teachers_list2.asp שמחתי לעזור.

kung fu

New member
טוב.....

ראיתי שאתה כבר גר בת"א, לפי הכרטיס האישי שלך. מה אתה מחפש באומנות הלחימה שאתה רוצה ללמוד? יש לך מטרה כלשהי? בא לך ללמוד משהו בשביל הכיף? בשביל לדעת להגן על עצמך? אתה רוצה גם מעבר לאמנות לחימה (מדיטציה, ריפוי, שלווה ועוד)? אם תוכל לפרט את הרצונות שלך, יהיה קל לעזור לך

Ydaar

New member
בעיקרון אני רוצה ללמוד ...

בס"ד ... אומנות לחימה ,שגם כמו שאמרת נותנת שקט לגוף ,אבל מהצד השני כרוכה בכוח ... ז"א - משהו שמשלב....

kung fu

New member
שלחתי לך מסר אישי לגבי המקום

בו אני לומדת. בהצלחה בחיפוש
עצה: תתנסה בשיעורי נסיון, ולפי איך שתרגיש שם, תחליט מה ללמוד.

WhiteBear

New member
יש לך הרבה מקורות בפורום:

בחיי שאני הולך לבקש הודעה סטנדרטית לשאלה הזו. הייתי ממליץ לך להגיע לשיטות שונות, להתנסות ולראות עם מה אתה מתחבר. אם אתה מחפש הפרדה בין נשים לגברים אז יהיה קצת יותר קשה למצוא, אבל בפירוש יש. אם אתה רוצה לדעת על השיטות שלומדים חברים בפורום - כנס ללוחות. לרשימת מורים יש ב: לוחות וקישורים. ובקישורים יש פירוט שלם של מקורות בקטגוריה "אני מחפש אומנות לחימה"

למעלה