שלום לכולכם....

DDN

New member
יש את "העידן החמישי"

אבל הוא לא חלק מהרשומות. זה כבר הופך לעולם אחר לגמרי. ואלון, יש לי את קופסאות המשחק. אני יודע מה הולך שם.

The DDM

New member
לא אמרתי שהוא חלק מהרשומות!

אמרתי שלהבת הקיץ זה סוף הרשומות ולא סוף הסידרה! ואם אתה יודע מה הולך שמה אתה יודע שקרין לא יכול ליהיות ההתחלה של העולם שלנו. למרות שזה מה שאמרת קודם וזה לא הופך לעולם אחר זה רק העידן החמישי וזה כמו שבעולם שבו אנחנו (לפחות אני) חיים היה את עידן הקרח שהכל קפא בו אבל זה אותו עולם וככה בקרין היה את העידן הרביעי ואז החמישי (לא זוכר שמות) אבל זה אותו עולם. המשפט "הופך לעולם אחר" לא נכון בכלל.

DDN

New member
אני לא אמרתי

שזה הופך לעולם שלנו. אני לא מכיר לא את "שער המוות" ולא את כל מה שדיברתם עליו. כל מה שאמרתי, זה שאחרי שהרשומות נגמרות, וה"עידן החמישי" מתחיל, רומח הדרקון הופך להיות מערכת עולם שונה לגמרי. ועדיין יש לך את "רומח הדרקון" ו"רומח הדרקון: העידן החמישי".

La Gamba

New member
זה עדיין אותו עולם

עדיין אותו סוג של סיפור, אותן דמויות, אותם סופרים, זה המשך רגיל לסיפור. לא עולם חדש לגמרי

DDN

New member
חולק עליך.

אותם סופרים - כן. אותו סוג סיפור - כן. אותן דמויות? אולי הצאצאים שלהן. המשך רגיל לסיפור - כן. אבל רומח הדרקון זה עולם. זה מערכה ושינו אותו 180 מעלות מה"רומח הדרקון" הקלאסי שכולם אהבו. עושה את זה חי יותר? כן. מציאותי יותר? בטח. אבל עדיין. שונה. זה אותו עולם כן. אבל שתי מערכות משחק שונות לגמרי.

La Gamba

New member
מה אני אגיד לך

אני מדבר על הספר. אגב, פרט לספר השלישי, יש המון דמויות מהרשומות-רגדות בסדרה

La Gamba

New member
אתה טועה

קרין שונה מכדור הארץ בספר האחרון של וויס והיקמן מסופר ש
טאקיזיס גנבה את העולם, ולכן אין יותר אלים, והכוכבים שונים, ביסום הספר, כל האלים חוזרים,פרט לטאקיזיס ופאלדין, יש עדיין קסם, מפלצות, ואלים בעולם הזה, כך שאין סיוכי שזה כדור הארץ.

Tanath

New member
רגע

אתה טוען שאין בעולם קסם, מפלצות, אלים ושאר ירקות? העולם שאתה מתאר הוא מקום די משעמם.

La Gamba

New member
אני מדבר על כדור הארץ

בדור הארץ אין את זה. למקרה שלא הבנת
....

יקירי, טעותך נפוצה ללא ספק, ולכן

נסלח לך. אנחנו הדרקונים יודעים בדיוק כמה קסם יש בכדור הארץ. זה שאץם בני האדם לא - לא קשור לעניין.

La Gamba

New member
רגע אחד

אנחנו? את עדיין לא הבנת שאת האחרון שנשארת, גורבש כבר לא ישרוד את החורף....

snift

New member
למה נראה לך שגורבש לא ישרוד ?

למה נראה לך שרק שניהם נשארו ?

לידעתך!

לאור העובדה שאני מכירה באופן אישי, פנים אל פנים את גורבש, סניפט, טנת´, דרגורן ועוד אי אלו דרקונים שאינם מבקרים בפורום זה, הריני להודיעך כי עם הדרקונים משגשג הוא. והעובדה שלא ידעת על כך עד כה מראה באיזו זהירות ותשומת לב אנחנו נתמעים בחברה האנושית.

La Gamba

New member
כן, בטח, אני רואה איך אתם

נתמעים בחברה האנושית.... רגע אחד, יכול להיות שהבנתי את הבעיה. אתם דרקונים מזרחיים, או מערביים?

ארררגגגגגגגג

חוסר נימוס שכזה!!! בתור דיסגראפית ידועה הריני להודיעך כי כל כתיב מ0קורי למילים בהודעותי הוא פועל יוצא של מצבי הבריאותי.

La Gamba

New member
גררראאאאאאאא

.יתואירבה יבצמ לש אצוי לעופ אוה יתועדוהב םילימל ירוק0מ ביתכ לכ יכ ךעידוהל ינירה העודי תיפארגסיד רותב !!!הזכש סומני רסוח תוצאעה של מחלתי המשעממת והמשועממת- שיעמום.

גמבה, לא רצוי להרגיז דרקונים

יש להם נטיה לאכול ירקות כשהם כועסים - לפחות גם ירקות...

La Gamba

New member
לא ממש מרשים

קודם כל, התמונה הזאת לא הגיונית, ובדויה לגמרי, אין לה שום קשר לשרשור. כלומר, אתה רוצה שאני אבהל מאיקס אדום במרובע קטן ולבן? תהיה הגיוני.... שנית כל, לא הייתי מצפה ממישהו ששמו הוא בריחת הדרקונים (זה לקוח מ chicken run למי שלא הבין, שם מסופר על הרבה תרנגולות שמנות ופולניות שבורחות) להתערב במסע הכפשת הדרקון, הייתי מצפה ממישהו כזה לקבור את עצמו באדמה לכמה עידנים טובים ביחד עם גורבש, ולחכות עד שפאלדין יעיר אותם כדי להודיע להם ש(אוי, כמה מביש)גנבו להם את הביצים בזמן שהם ישנו.

השם הוא Dragoran

ובמקומך לא הייתי מתיימרת לדעת עובדות (במיוחד לא נכונות) על אביר הפורום... וחלא סתם אביר הפורום, אלא דרקון אביר הפורום... דרקו מכינה מקום לסלט פלפלים וגמבות. או אולי נרענן את מתכוני פשטידת הגמבות? הממממ....

למעלה