שלום לכולכם

michal18

New member
שלום לכולכם

אז ככה: אני חדשה פה בפורום ולמען האמת נכנסתי בגלל צורך בסיוע (מייד יבוא הסבר) אבל מתוך ריפרוף בפורום אני מגלה שיש לי גם המון עניין בו. ככה שאני מאמינה שזה לא יהיה ´סטוץ´. עכשיו, לגבי העניין הדחוף: למישהו יש מושג אם קיימים מאמרי מחקר על סיפורים קצרים של אתגר קרת? אני מחפשת בנרות כל חומר אקדמאי או מאמר מחקרי עליו ולהפתעתי עדיין לא מצאתי. אשמח אם תפנו אותי - אם אתם מכירים- למקומות הנכונים.. תודה מראש - מיכל

ורדה ש

New member
אתגר קרת

שלום מיכל וברוכה הבאה אלינו. מוטי שלגי, שהיה המורה לספרות של אתגר קרת והפך למעריץ נלהב שלו הוציא ספר שלם של ניתוח מבחר מסיפורי קרת. הספר נקרא "קריאת אתגר". אם את מתארגנת לקראת הגשת עבודה אני ממליצה לך גם להיכנס לאחת הספריות האוניברסיטאיות, או לספריה של מכללה / סמינר (נדמה לי שחוץ מאונ´ תל אביב לא דורשים באף אחת מהן תעודת סטודנט). בכולן יש מחשבים לרשות הציבור ויש בהם "מפתח תל-חי לכתבי עת". חיפוש לפי מילות מפתח יתן לך פלט של רשימת מאמרים שהופיעו בכתבי עת שונים , כולל עיתונות יומית. אי אפשר להיכנס למפתח הזה דרך האינטרנט, רק דרך מחשבים שנמצאים בתוך ספריות, דרך האינטנרנט הכניסה היא רק לסגל אקדמאי ונדרש קוד וסיסמא כדי להיכנס. שיהיה לך בהצלחה.

friend9

New member
אתגר קרת

בנוסף למאמרים הרבים על אתגר קרת ב"מפתח חיפה", יש עבודת MA של עדיה מנדלסון-מעוז: הסיפורת הפוסט מודרניסטית כסיפורת של סיטואציות קיצוניות (עיון ביצירותיהם של אורלי קסטל-בלום ואתגר קרת), אוניברסיטת תל אביב, 2002.

רחל ס

New member
ביבליוגרפיה על אתגר קרת

לתשומת ליבך, בסופו של הספר קריאת אתגר, שנכתב ע"י מוטי שלגי ועל-ידי, רחל סטפק, תוכלי למצוא רשימה ביבליוגרפית עניפה, של כ- 25 פריטים, אם תרצי להעמיק בנושא. כמו כן, את מוזמנת להפנות אלי כל שאלה שתרצי.

למעלה