שלום לכולכם..

שלום לכולכם..

אני עוקבת כבר זמן מה אחרי הפורום הזה... ושמתי לב וכותבים פה הרוב מתנדבים שהם ילדים כלומר שעדיין בגדר של נוער חוץ מכמה שאני יודעת שהם מעל גיל 25 הפורום הזה מאוד מצומצם, לא חשבתם אולי במקרה לפרסם את קיום הפורם הזה בכל יחידות המשא"ז בארץ? כך שידעו שיש פורם כזה ושכולם יכולים להשתתף (כל בעלי אינטרנט)?? אני בטוחה שהרבה לא יודעים על קיום הפורום הזה ותאמינו לי הוא יכול לפרוח הרבה מעבר לאנשים הקבועים והמצוצמים פה (ממה שראיתי עד עכשיו) תחשבו על זה... (שלום זה מופנה בעיקר אליך)..

הייי לא כולם צעירים כאן

את בת 27 יש גם שלום 30 וישראל 26 ואני מניחה שיש עוד גדולים

שלום30

New member
מופנה בעיקר אלי ?

בכל מקרה הרעיון התקבל בברכה. יש לך רעיונות היכן לפרסם אותו ?

במקרה ולא שמתם לב..

אמרתי שרובם ילדים חוץ מכאלה שאני יודעת שהם מעל גיל 25... שלום הכוונה היא לפרסם בבסיסי המשא"ז ברחבי הארץ על קיום הפורום פה אינטרנט... אני חושבת שתהיה הענות לא רעה. כדאי לנסות ולהוציא מן מכתב כזה המופנה לכל בסיסי המשא"ז ארץ..

ישראל27

New member
שלום לך !!ראשית -לא כולם צעיר

ים כאן , ודרך אגב אני מקווה שלא שלחת אותנו לבית אבות ... כמו כן ואני מקווה שמנהלי הפורום יכבדו -ולא ימחקו קיים עוד פורום מתנדבים בפורטל אחר ואת יכולה לבקר גם שם ואני גם פרסמתי פורום זה שם -(לידיעת מנהלי הפורום ..) בתקווה שהחברה שם יבקרו פה ויציעו מנסיונם לצעירים והייתי מציע שמנהלי הפורום יעשו זאת שוב - יפרסמו פורום זה שם ויציעו שם לחברה להגיע גם לכאן בכדי ליצור הומוגניות ועיצוב של כל הגילאים בפורום ..

למעלה