שלום לכולכם

שלום לכולכם

בא לי לקנות מכשיר כושר. האם מישהו פה קנה מכשיר ויכול להמליץ לי עליו או להמליץ לי לא לקנות אותו? קראתי את הקטע על ההליכונים. אז אל תפנו אותי לזה. חוץ מהאורביטרק שאמרתם שהוא גרוע ניסיתי עוד כמה מכשירים בחנויות רוב האליפטיים לא היו נוחים אבל עליתי על אחד גדול כזה שהיה יציב ואחרי 2 דקות הרגשתי מאמץ ב1900 שקל זה נראה לכם שזה טוב או שהמכשיר יכול להידרדר אחר כך? חוץ מזה יש מכשיר שקוראים לו טוטל טייגר בערוץ הקניות שמתגלגלים איתו ויש משהו ששמים עליו את הברכיים ויש לו משהו שאפשר לנעול את הרגליים במקום. הם טוענים שזה מפעיל את כל הגוף מה דעתכם? בכל מקרה אם למישהו יש ניסיון עם מכשירים אחרים שהוא מרוצה או לא מרוצה מהם אז בבקשה לספר לי.

Nut420

New member
מכשירים כושר ביתיים

הם בזבוז כסף במחיר המכשיר אפשר להירשם לשנה לחד"כ שיש בו הרבה מכשירים שונים וחוצמזה בשביל לרוץ, לא צריך מכשיר...

תודה על התגובה אבל..

אני לא גרה בעיר גדולה ולכן החדר כושר שיש לנו הוא מאוד עלוב מבחינת המכשירים......... וגם אין מבחר חוגים

המכון לא יקר

אבל אני לא מתכוונת ללכת אליו הלכתי פעם והשתעממתי למוות. יש בו 3 אופניים ועל אופניים אני לא מסוגלת לעלות זה שיא השיעמום סטפר אחד שאני אוהבת אבל בדרך כלל תפוס. ו-3 הליכונים שלפעמים תפוסים. חוצמזה אני לא אוהבת להתעמל כשמסתכלים עלי

Nut420

New member
תלוי

איזה הליכון במחיר של 4 שנים בשייפ אפשר לעשות מנוי לכל החיים במכון כושר רגיל

אופפפפפפפפפפפפפ

אני לא מדברת על הליכון אני מדברת על מכשירים זולים יותר חוצמזה אני לא קרובה לשייפ ולא לשום מכון רציני

מכשיר כושר

אני לא חסיד מכשירי הכושר לבית ! אני מאמין יותר בעבודה עם אנשים בחדר כושר, הבעיה העקרית במכשיר כושר לבית היא ההתמדה והשעמום והמכשיר הופך במרוצת הזמן למתלה של בגדים (במקרה הטוב). אם את לא מעונינת להתאמן בבית אימון אירובי הפתרון הוא אופניים או הליכון.

רמי אבל מה אם המכשיר הזה

מערוץ הקניות שיש משהו שמחזיק את הרגליים ונותן תמיכה לברכיים והחלק השני מגלגלים איתו על הרצפה? קוראים לו הטוטל טייגר. האם הוא מפעיל את כל הגוף או רק את הבטן?

טוטל גייגר

שרירים עיקריים: בטן, פושטי כתף, כופפי ירך. מכשיר לפעילות אינארובית, חבל על הכסף !

למעלה